![]() |
| Domů | Hledat | Kdo je online | Označit fórum jako přečtené |
|
|||||||
| Registrovat | Seznam členů | Kalendář | Nové příspěvky |
![]() |
|
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|
#11 |
|
Uživatel
Datum registrace: 28.03.2009
Umístění: BB-Arizona II
![]() |
Jo, my klíč stejně nepoužívám, když se dostane chat k protivníkovi, dostane se k němu zajisto i klíč...
Každopádně dík A mohu se zeptat jak se ten sloupek přenáší? Naposledy upraveno Spiker; 10.03.2010 v 22:59. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
uff.. teď tam nemám účet, ale písni mi zítra a podíváme se na to spolu (kdyžtak radši skype)..
zatím si založ nějakou webovou stránku, pak to dořešíme ;)
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uživatel
Datum registrace: 02.11.2009
![]() |
Novy system rekrutaci je efektivnejsi (umoznuje hrace ruzne radit, castecne filtrovat a par dalsim vylepseni ktery predchozi system neumoznoval (napr. povysit kohokoliv na spolurekrutovnika (kapitana)), jeho nevyhodou je ze pri hodne hracich (+150), muze pro nektere pocitace byt pomerne pomaly ... Vzhledem k presu a poctu zucastnenych (a jejich dochvilnosti), ve kterem je rekrutace provadena, je uplne normalni, ze dochazi k obcasnym omylum - radove v procentech (coz pri velke pevnosti je v klidu i deset lidi..), dost taky zalezi na zkusenosti a praxi rekrutujicich. Neni zadny problem si seradit lili podle lvl a ty uplne nizke pro bitvnu nedoporucit (oznacit jako zradce).
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uživatel
Datum registrace: 28.03.2009
Umístění: BB-Arizona II
![]() |
Jo a když máte kapitána, tak máte přístup k rekrutaci ikdyž nejste útočící město, což jsem dnes zažil.
Darling, kdyžtak ti písnu zítra, kdy útočíme... Jo ještě jedna otázečka, když chci nafilmovat vitvu o pevnost a pak ukázat přátelům, jaký mám použít program, mám frapsm ale tam jsou vidět i lišty, ale na youtobe je to bez lišt... Naposledy upraveno monishkah; 12.03.2010 v 06:58. Důvod: spojení příspěvků |
|
|
|
![]() |
| Možnosti | |
| Zobrazování | |
|
|