![]() |
| Domů | Hledat | Kdo je online | Označit fórum jako přečtené |
|
|||||||
| Registrovat | Seznam členů | Kalendář | Nové příspěvky |
![]() |
|
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|
#81 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
Měly by platit na nick jako takový, pokud ho máš na více světech stejný, tak by nuggety měly být k dispozici na všech těchto světech (samozřejmě ale aktivace premka platí pouzena daném světě a na ostatních se nic nestane)
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 15.08.2009
Umístění: tak hledej šmudlo,hledej
![]() |
Chtěla jsi říct,že na těch ostatních mi ty nuggety zmizí,nebo tam zůstanou,ale neaktivuje se na světě B např. větší příjem,který bych si aktivoval na světě A?
|
|
|
#83 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
Při aktivaci ti zmizí na všech světech, kde máš stejný nick x nugget a na světě, kde jsi si zadal premko, ho budeš mít aktivní (na zbylých světech se stejným nickem ho mít nebudeš)
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 05.02.2009
Umístění: A porta inferi (u brány pekelné)
![]() |
Taky děkuji, i když trochu opožděně, za ocenění mé povídky. Myslím ale, že první místo jsem si tak úplně nezasloužil...
Psát nepravdu jsem se nenaučil a psát pravdu se neodvažuji. (Bohuslav Balbín) http://www.youtube.com/watch?v=vwN9Qi9hNaw The west videjko ![]() http://www.stream.cz/video/486880-best-of-harry-potter HP videjko - 7 filmů v 10ti minutách ![]() Kick-ass videa s cz titulky (finále, sestřih) |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 24.01.2009
Umístění: Jirásek, Čapek :D Zbytek zvládnete ;)
![]() |
Jako obal se mě překvapivě víc než supův(ne že bych proti tobě supe něco měl) líbil ten Strykocův. nění moc přeplácanej, je decentní a v tom je jeho krása.
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 23.08.2009
Umístění: doma
![]() |
Citovat:
![]() (omlouvám se za chyby v textu jak pravopisně tak přet'uky,ale bhužel píšu rychle a nekontroluju si to..:D) |
|
|
|
|
![]() |
| Možnosti | |
| Zobrazování | |
|
|