![]() |
|
|
#31 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 22.01.2009
Umístění: Frydek-mistek
![]() |
Pekne stranky,nejlepsi je tam ta Napoveda jinak je to take chabe.Umisti tam obrazky ze hry
|
|
|
#32 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 02.10.2009
Umístění: Land Of Metallica (sv.3)
![]() |
JJ,na všem se pracuje,ještě to není ani zdaleka konečná verze ;-)
S tímto fórem končím,došla mi má nekonečná trpělivost.Děkuji všem moderátorům,že mi mazali příspěvky,za včasné oznámení nějaké novinky-TW, také za jejich ochotu a spravedlivé vyhodnocení ve hrách na fóru!Nemůžu se dočkat,až mi smažete podpis! ![]() hlasujte pro můj nápad:výpisy z prací |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Uživatel
Datum registrace: 12.04.2009
![]() |
A k těm medailím...asi tam máš chybu,jelikož jak jsou medaile pro cestovatele ta stříbrná s tím oslem,tak tam máš napsáno - Oslař přes pole a údolí.
Přitom já tu medaili mám a je tam napsáno - Horní - dolní pasák oslů. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Pokročilý uživatel
![]() |
medaile se v posledním updatu přejmenovala,opravím!
S tímto fórem končím,došla mi má nekonečná trpělivost.Děkuji všem moderátorům,že mi mazali příspěvky,za včasné oznámení nějaké novinky-TW, také za jejich ochotu a spravedlivé vyhodnocení ve hrách na fóru!Nemůžu se dočkat,až mi smažete podpis! ![]() hlasujte pro můj nápad:výpisy z prací |
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Pokročilý uživatel
![]() |
Citovat:
Citovat:
INFO:http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=15657
S tímto fórem končím,došla mi má nekonečná trpělivost.Děkuji všem moderátorům,že mi mazali příspěvky,za včasné oznámení nějaké novinky-TW, také za jejich ochotu a spravedlivé vyhodnocení ve hrách na fóru!Nemůžu se dočkat,až mi smažete podpis! ![]() hlasujte pro můj nápad:výpisy z prací Naposledy upraveno james-m; 29.08.2010 v 13:43. |
||
|
|
|
![]() |
| Možnosti | |
| Zobrazování | |
|
|