![]() |
| Domů | Hledat | Kdo je online | Označit fórum jako přečtené |
|
|||||||
| Registrovat | Seznam členů | Kalendář | Nové příspěvky |
| Zobrazit výsledky anket: Jak se Vám líbí zdejší fórum? | |||
| Výborně |
|
71 | 23.36% |
| Chvalitebně |
|
101 | 33.22% |
| Dobře |
|
83 | 27.30% |
| Špatné |
|
32 | 10.53% |
| Nejhorší |
|
17 | 5.59% |
| Hlasující: 304. V této anketě nemůžeš hlasovat | |||
![]() |
|
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|
#151 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
Nevím, proč se neustále rozčiluješ, JK7. Chápu, že pokud jsi někdy moderoval ono fórum Bitefight (mimochodem já taktéž, takže porovnání asi je jako den a noc), což ale neznamená, že zde budeme flamovat. Máš-li jiný názor, nachází se zde odpovídající sekce, kde máš nárok podat si návrh na změnu, pokud tě podpoří dostatečný počet uživatelů, můžeme se pokusit na poradě zvážit pro a proti změně pravidel fóra. "Jaké si to uděláme, takové to budeme mít." :)
Pokud teď mohu poprosit, nerozdmýchávejte zde zbytečné vášně kolem tajných úkolů, ty netvoří podstatu fóra. Pokud je zde nařčení, že se zde nachází samé spamy, pak musím oponovat - sekce jsou bedlivě hlídané. Dotyčný má taktéž nárok napsat moderátorům, co je kde špatně, místo pouhé kritiky, která každému jde jako máslo nožem.
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 28.07.2009
Umístění: Zrovna si nemůžu vzpomenout...
![]() |
Jistě, ale pokud někdo pošle ob den třeba odkaz na tři témy v nápovědě, kde se řeší stejná věc, nakonec mu budou všichni říkat že do toho módům kecá. ;)
Jinak myslím, že by stálo za zvážení trochu promazat archiv nápadů, některé mají s prominutím *****ní názvy, které vůbec nevypovídají o tom, co se tam řeší, nebo to je třeba i dobrý návrh, ale velmi málo rozpracovaný, takovéto návrhy co ani nestojí za zamyšlení by se měly smazat, to samé nápady na opravdu nízké úrovni, které řeší téma již řešené, takové tam jsou pořád, ale jen se to zamkne... k čemu? Stačilo by tam nechat na to téma jeden návrh, aby bylo vidět že se to už řešilo, proč by jich tam mělo být deset? To samé platí o otázkách v nápovědě, ale tam bych vybral tému, kde je na to téma nejrozpracovanější odpověď. Možná to je proto, aby najednou spousta lidí někřičela, že tu je na foru totalita, protože jim ubudou řádově desítky příspěvků, u některých by to mohlo být i dost přes stovku...
|
|
|
#153 | |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 25.08.2009
Umístění: Nuda končím
![]() |
Citovat:
|
|
|
|
|
#154 | ||
|
Moderátoři
Datum registrace: 31.07.2009
Umístění: S6
![]() ![]() ![]() ![]() |
Žeby to je preto, lebo ten príspevok som odtiaľ presunul sem ?
![]() Citovat:
Citovat:
Ako bývalý moderátor snáď vieš, že team má svoju internú sekciu ktorú nikto iný nevidí a tam sú tiež témy. Čiže sa dá prispievať aj tam. Ja mám odtiaľ tiež dosť príspevkov. Samozrejme tam nemáme žiadne spamovacie témy, kde úmyselne naberáme príspevky. Večer musím hodiť reč s klubunom nech odstráni zobrazovanie počtu príspevkov konečne.
Naposledy upraveno P3t4; 7.09.2010 v 15:32. |
||
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 22.01.2009
Umístění: Frydek-mistek
![]() |
Citovat:
|
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Pokročilý uživatel
![]() |
Pokud budou hodnosti podle počtu příspěvků, lidi bude to číslo zajímat.
A neptej se, proč lidi chtějí mít lepší hodnosti. Co já vím? Možná proto, že mají pocit že to lépe vypadá? Jen tak, pro zajímavost? Smysl je stejný jako u hodností ve hře - žádný, ale lidem se líbí.
|
|
|
#157 |
|
Nový uživatel
Datum registrace: 05.09.2010
Umístění: Plzeň
![]() |
Je to prostě tím, že každej chceme v něčem vynikat a vypadat před ostatními lepší než ve skutečnosti jsme i když je to blbost, ale je to lidská přirozenost.
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Banned
Datum registrace: 11.10.2008
![]() |
No hádám že je na jednu stranu brzo an hodnocení toho nového tuningu vzhledu... ale na druhou stranu dokud se v tom oprávněné osoby hrabou... proč z toho fora děláte takovou diskotéku? chápu že to má určitě funkci zvíraznění nebo upozornění... ale blikající žlutý(červený, tykrysový.. nevím jaké další barvy se tu vystřídaly) na hlavním panelu který je vidět pořád působí šíleně rušivě...stejně jako odhlásit nebo důležité...zkuste to promyslet a udělat to tak aby to netýralo oči prosím... ;)
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 21.06.2009
Umístění: ve Vesmíru - ve Sluneční soustavě - na Zemi - v Evropě - v Česku - v Ostravě
![]() |
Koho to zas napadlo udělat diskotéku nebo hypnotizérnu? Já z toho fakt cvoknu! TO FAKT BIJE DO OČÍ!
|
|
|
#160 |
|
Pokročilý uživatel
![]() |
Nejdřív jsem myslel, že je to bug. Pak jsem se lekl, že je chyba někde u mě(vir apod).
Pak jsem se dozvěděl, že to jenom teamu lehce... "přeskočilo". (myšleno obrazně, nebrat jako urážku TW teamu! )To blikání je šílený, za chvíli z toho zblbnu i já... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Možnosti | |
| Zobrazování | |
|
|