Forum The West
The West - Hlášení chyb - Pravidla fóra - Fórum FAQ
Nápověda - Kontakt - Support
Hledat na fóru - Weststats
Domů Kdo je online Označit fórum jako přečtené
Zpět   Forum The West > Základní informace a oznámení > TW-Ankety
Registrovat Seznam členů Kalendář Nové příspěvky

Zobrazit výsledky anket: Jak se Vám líbí zdejší fórum?
Výborně 71 23.36%
Chvalitebně 101 33.22%
Dobře 83 27.30%
Špatné 32 10.53%
Nejhorší 17 5.59%
Hlasující: 304. V této anketě nemůžeš hlasovat

Odpovědět

Možnosti Zobrazování
Staré 7.09.2010, 11:28   #151
Darling
Moderátorka

Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
Darling se stane brzy slavným
Standardní

Nevím, proč se neustále rozčiluješ, JK7. Chápu, že pokud jsi někdy moderoval ono fórum Bitefight (mimochodem já taktéž, takže porovnání asi je jako den a noc), což ale neznamená, že zde budeme flamovat. Máš-li jiný názor, nachází se zde odpovídající sekce, kde máš nárok podat si návrh na změnu, pokud tě podpoří dostatečný počet uživatelů, můžeme se pokusit na poradě zvážit pro a proti změně pravidel fóra. "Jaké si to uděláme, takové to budeme mít." :)

Pokud teď mohu poprosit, nerozdmýchávejte zde zbytečné vášně kolem tajných úkolů, ty netvoří podstatu fóra. Pokud je zde nařčení, že se zde nachází samé spamy, pak musím oponovat - sekce jsou bedlivě hlídané. Dotyčný má taktéž nárok napsat moderátorům, co je kde špatně, místo pouhé kritiky, která každému jde jako máslo nožem.
Staré 7.09.2010, 14:28   #152
Forkronil
Pokročilý uživatel

Datum registrace: 28.07.2009
Umístění: Zrovna si nemůžu vzpomenout...
Forkronil je na dobré cestě
Question

Jistě, ale pokud někdo pošle ob den třeba odkaz na tři témy v nápovědě, kde se řeší stejná věc, nakonec mu budou všichni říkat že do toho módům kecá. ;)
Jinak myslím, že by stálo za zvážení trochu promazat archiv nápadů, některé mají s prominutím *****ní názvy, které vůbec nevypovídají o tom, co se tam řeší, nebo to je třeba i dobrý návrh, ale velmi málo rozpracovaný, takovéto návrhy co ani nestojí za zamyšlení by se měly smazat, to samé nápady na opravdu nízké úrovni, které řeší téma již řešené, takové tam jsou pořád, ale jen se to zamkne... k čemu? Stačilo by tam nechat na to téma jeden návrh, aby bylo vidět že se to už řešilo, proč by jich tam mělo být deset?
To samé platí o otázkách v nápovědě, ale tam bych vybral tému, kde je na to téma nejrozpracovanější odpověď.

Možná to je proto, aby najednou spousta lidí někřičela, že tu je na foru totalita, protože jim ubudou řádově desítky příspěvků, u některých by to mohlo být i dost přes stovku...

Opravdu lituju chudáky, kteří nemají co dělat nebo se tak nudí, že nazdařbůh otevírají cizí spoilery...

Pokud mězi ně patříš (= čteš tenhle text), dej si tenhle spoiler(i s textem) taky do podpisu!
Forkronil je offline   Odpovědět s citací
Staré 7.09.2010, 15:27   #153
JK7
Pokročilý uživatel

Datum registrace: 25.08.2009
Umístění: Nuda končím
JK7 je na dobré cestě
Standardní

Citovat:
Původně založeno Forkronil Zobrazit příspěvky
Jistě, ale pokud někdo pošle ob den třeba odkaz na tři témy v nápovědě, kde se řeší stejná věc, nakonec mu budou všichni říkat že do toho módům kecá. ;)
Jinak myslím, že by stálo za zvážení trochu promazat archiv nápadů, některé mají s prominutím *****ní názvy, které vůbec nevypovídají o tom, co se tam řeší, nebo to je třeba i dobrý návrh, ale velmi málo rozpracovaný, takovéto návrhy co ani nestojí za zamyšlení by se měly smazat, to samé nápady na opravdu nízké úrovni, které řeší téma již řešené, takové tam jsou pořád, ale jen se to zamkne... k čemu? Stačilo by tam nechat na to téma jeden návrh, aby bylo vidět že se to už řešilo, proč by jich tam mělo být deset?
To samé platí o otázkách v nápovědě, ale tam bych vybral tému, kde je na to téma nejrozpracovanější odpověď.

Možná to je proto, aby najednou spousta lidí někřičela, že tu je na foru totalita, protože jim ubudou řádově desítky příspěvků, u některých by to mohlo být i dost přes stovku...
Můžu souhlasit tak se podívaj na Darling má 1250 příspěvků nebo kolik a většinu ve zbytečnostech a potom náhodou si zapomene smazat příspěvky neřikám že to dělá úmyslně ale nikdo jiný se nad 800 nedostal což je divný jelikož jsou tady uživatelé kteří jsou tady déle a aktivněji a víc píšou a mají ménně když jsem já ještě kdysi měl 950 příspěvků tak se mi jich smazala 600.
Staré 7.09.2010, 15:29   #154
P3t4
Moderátoři

Datum registrace: 31.07.2009
Umístění: S6
P3t4 je drahokam mezi kamenyP3t4 je drahokam mezi kamenyP3t4 je drahokam mezi kamenyP3t4 je drahokam mezi kameny
Standardní

Citovat:
Původně založeno JK7 Zobrazit příspěvky
Tohle se shoduje s tím co jsi napsal v tématu hrouda
Žeby to je preto, lebo ten príspevok som odtiaľ presunul sem ?

Citovat:
Původně založeno JanValtr1 Zobrazit příspěvky
ZODPOVĚZTE, MODERÁTOŘI!
Zodpovězte moderátoři, prosím! Asi jsem blbej nebo co ale já fakt nechápu proč musíme tajné úkoly tajit. Stejně to všichni ví, developeři na to kašlou, skoro všude jinde to také je....
Pretože chceme aby ste si tu hru aspoň trocha zahrali a nešli stále podla nejakých návodov. Z tých indícii to s prepáčením musí pochopiť aj blbý... Čiže nechápem prečo to tu stále rozoberáte. Sto krát ste dostali naše stanovisko ale sto krát položíte túto otázku znova.

Citovat:
Můžu souhlasit tak se podívaj na Darling má 1250 příspěvků nebo kolik a většinu ve zbytečnostech a potom náhodou si zapomene smazat příspěvky neřikám že to dělá úmyslně ale nikdo jiný se nad 800 nedostal což je divný jelikož jsou tady uživatelé kteří jsou tady déle a aktivněji a víc píšou a mají ménně když jsem já ještě kdysi měl 950 příspěvků tak se mi jich smazala 600.
Zbytočnostiach ? Teraz neviem ako ty špecifikuješ zbytočnosť. Ja beriem za zbytočnosti téme kde to je, kto to je, slovný futbal, atď.
Ako bývalý moderátor snáď vieš, že team má svoju internú sekciu ktorú nikto iný nevidí a tam sú tiež témy. Čiže sa dá prispievať aj tam. Ja mám odtiaľ tiež dosť príspevkov. Samozrejme tam nemáme žiadne spamovacie témy, kde úmyselne naberáme príspevky. Večer musím hodiť reč s klubunom nech odstráni zobrazovanie počtu príspevkov konečne.

Naposledy upraveno P3t4; 7.09.2010 v 15:32.
P3t4 je nyní online   Odpovědět s citací
Staré 7.09.2010, 19:12   #155
Clin eastwod
Pokročilý uživatel

Datum registrace: 22.01.2009
Umístění: Frydek-mistek
Clin eastwod je na dobré cestě
Standardní

Citovat:
Me by zajmalo proc vseci na vseckych forach zajima kolik ma kdo prispevku.Myslis jako ze kdyz ma pres 1000 prispevku ze je to nekdo lepsi nez ten ktery ma treba 100 prispevku.a ze tebe pomazali 350 prispevku co te na tom stve.mas menci vyplatu,ponizilo te to snad,myslis ze jsi menecenny.Vysvetli mi laskave proc ti tolik zalezi na tom kolik mas prispevku.
Clin eastwod je offline   Odpovědět s citací
Staré 8.09.2010, 15:47   #156
Forkronil
Pokročilý uživatel

Standardní

Pokud budou hodnosti podle počtu příspěvků, lidi bude to číslo zajímat.
A neptej se, proč lidi chtějí mít lepší hodnosti. Co já vím? Možná proto, že mají pocit že to lépe vypadá? Jen tak, pro zajímavost? Smysl je stejný jako u hodností ve hře - žádný, ale lidem se líbí.

Opravdu lituju chudáky, kteří nemají co dělat nebo se tak nudí, že nazdařbůh otevírají cizí spoilery...

Pokud mězi ně patříš (= čteš tenhle text), dej si tenhle spoiler(i s textem) taky do podpisu!
Staré 8.09.2010, 16:27   #157
co maže moc másla
Nový uživatel

Datum registrace: 05.09.2010
Umístění: Plzeň
co maže moc másla je na dobré cestě
Standardní

Je to prostě tím, že každej chceme v něčem vynikat a vypadat před ostatními lepší než ve skutečnosti jsme i když je to blbost, ale je to lidská přirozenost.
co maže moc másla je offline   Odpovědět s citací
Staré Včera, 20:51   #158
kopix
Banned

Datum registrace: 11.10.2008
kopix je na dobré cestě
Standardní

No hádám že je na jednu stranu brzo an hodnocení toho nového tuningu vzhledu... ale na druhou stranu dokud se v tom oprávněné osoby hrabou... proč z toho fora děláte takovou diskotéku? chápu že to má určitě funkci zvíraznění nebo upozornění... ale blikající žlutý(červený, tykrysový.. nevím jaké další barvy se tu vystřídaly) na hlavním panelu který je vidět pořád působí šíleně rušivě...stejně jako odhlásit nebo důležité...zkuste to promyslet a udělat to tak aby to netýralo oči prosím... ;)
kopix je offline   Odpovědět s citací
Staré Včera, 20:53   #159
JanValtr1
Pokročilý uživatel

Datum registrace: 21.06.2009
Umístění: ve Vesmíru - ve Sluneční soustavě - na Zemi - v Evropě - v Česku - v Ostravě
JanValtr1 je na dobré cestě
Standardní

Koho to zas napadlo udělat diskotéku nebo hypnotizérnu? Já z toho fakt cvoknu! TO FAKT BIJE DO OČÍ!
Staré Včera, 20:57   #160
Forkronil
Pokročilý uživatel

Standardní

Nejdřív jsem myslel, že je to bug. Pak jsem se lekl, že je chyba někde u mě(vir apod).
Pak jsem se dozvěděl, že to jenom teamu lehce... "přeskočilo". (myšleno obrazně, nebrat jako urážku TW teamu!)

To blikání je šílený, za chvíli z toho zblbnu i já...

Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání