![]() |
| Domů | Hledat | Kdo je online | Označit fórum jako přečtené |
|
|||||||
| Registrovat | Seznam členů | Kalendář | Nové příspěvky |
| Zobrazit výsledky anket: Jak se Vám líbí zdejší fórum? | |||
| Výborně |
|
71 | 23.36% |
| Chvalitebně |
|
101 | 33.22% |
| Dobře |
|
83 | 27.30% |
| Špatné |
|
32 | 10.53% |
| Nejhorší |
|
17 | 5.59% |
| Hlasující: 304. V této anketě nemůžeš hlasovat | |||
![]() |
|
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|
#81 | |
|
Zkušený uživatel
Datum registrace: 11.10.2008
![]() |
Citovat:
Až ty jednou vyrosteš a dostaneš rozum, tak ti dojde co si to tady plácl za blbost. Jestli je Fifineček zkušený, tak maximálně ve spamování. A neodešel kvůli foru, ale proto že je přelétavý a čuje na grepolisu novou mízu. Až to tam vyčpí pak se ztratí znovu, tak jako tady. Smazali ti bezpředmětné příspěvky a ty děláš jako kdyby to byla nějaká hrůza.
|
|
|
|
#82 |
|
Uživatel
Datum registrace: 04.01.2009
![]() |
Zkušený uživatel ? Fifineček ? :D To ledatak zkušený spammer ;) :D
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Moderátorka a Supporterka
Datum registrace: 24.10.2008
Umístění: El Ávalon Nueve
![]() |
Tady zkušenost dle některých uživatel lze brát podle počtu příspěvků. Osobně dávám přednost kvalitě, než-li kvantitě :-D. Problém je ale v tom, že hráči co chodí pouze na jedno fórum - sem, si představují trochu něco jiného než-li herní fórum. Warez fórum, herní fórum a herní fórum je vždy něco jiného a má svá pravidla.
|
|
|
|
#84 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 27.03.2009
Umístění: Před tvýma očima:D
![]() |
a mně poslední době vadí,že každý nový uživatel zase píše nějaké blbosti a nečte jako první pravidla.A to mi musíte dát za pravdu,že číst pravidla a trochu přemýšlet na fóru je primární věc
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Uživatel
Datum registrace: 02.06.2010
![]() |
spatne :
davaju tu bany ked chcem ban daju mi iba na 2 tyzdne
|
|
|
#86 |
|
Moderátorka a Supporterka
Datum registrace: 24.10.2008
Umístění: El Ávalon Nueve
![]() |
Důvod hodnotit fórum za špatné jen kvůli tomu, že se tu dávají bany je trochu hloupost. Kdyby všichni četli pravidla fóra a dodržovali je, tak se tu banovat vůbec nebude. Nikdy ban nedáme jen ze srandy, vždy je to za něco co uživatel hrubě poruší. Spíše bych hodnotila obsah fóra.. zda tu hráč najde dostatek informací, zábavy,...
|
|
|
|
#87 |
|
Uživatel
Datum registrace: 02.06.2010
![]() |
ani velmi ne radsej si citam anglicke a pls poslite mi PM de na anglickom pisu buildi diki
|
|
|
#88 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 07.03.2010
![]() |
ako aj sk forum tak aj toto forum ma uz najlepsie casi davno za sebou .....je to skoda
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Uživatel
Datum registrace: 24.04.2009
![]() |
Forum je podla mojho nazoru skutocne dobre, az na 2 veci, jednu necham plavat len tak volne okolim a druhou je zprehladnenie najdenych predmetov v danych svetoch do spoilov ( Co som uz pisal aj Darling a slubila, ze sa na to pozriet ked bude mat cas ) .. Kedze som uz pri Darling, musim jej vyjadrit moju plnu podporu tu na fore, zaroven sa jej aj podakovat za to ako sa o toto forum stara, kde kliknem tam vidim prispevky od Darling ( Vzdy k teme samozrejme ! :) ). Je mi ako ceska moderatorka najsympatickejsia. Takisto mi dala par rad aj na SK fore, co by robit nemusela, ale spravila to.
Tim je z prevazne vacsiny velmi dobry, z mojho pohladu . Rozhodne to, ze mazu prispevky a davaju BANy nie je dovodom, preco by malo byt forum ,,spatne,,. Ked je prispevok od temy, bude zmazany, to iste plati aj u nas na SK ( Vid, napr. moje flame prispevky, ktore boli zmazane, nemali co v teme robit, zmazali ich ), netreba take prispevky pisat a nebudete sa stazovat, ze sa mazu. To iste BANy, neporusujte pravidla fora, nedostanete BAN. Celkovo teda forum hodnotim ako Chvalitebne, aj to len kvoli jednemu detailu, inak by bolo vyborne
|
|
|
#90 |
|
Uživatel
Datum registrace: 15.11.2008
![]() |
Darling je jednoznačne poklad tohto fóra, len tak ďalej
|
|
![]() |