![]() |
| Domů | Hledat | Kdo je online | Označit fórum jako přečtené |
|
|||||||
| Registrovat | Seznam členů | Kalendář | Nové příspěvky |
![]() |
|
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|
#1 |
|
Uživatel
Datum registrace: 28.03.2009
Umístění: BB-Arizona II
![]() |
Ahoj Mám tři otázky
Chci se zeptat, jak je to s rekrutací. Myslím si, že je to obrovská nevýhoda. Chci si nastavit např vlastní "stočtyřicítku" (u velké pevnosti). No, ale docela mi vadí, že ty hodnosti (nebo alespoň to bylo u hvězdiček) dá dát více než právě 140 a pak se to mine účinkem. Pak je to : "Kdo dřív mele ten dřív mele". Hodně hráčů je pak naštvaných, že jsem jim to slíbil a dalších bitev se třeba nezúčasní. Místo dobrého bojovníka se tam třeba dostane nějaká dvacítka s kamenem, která ani není na chatu....Máte nějaký fígl na rekrutaci, jak se tomuto vyhnout? Ještě, jaké mají smysl ty hodnosti, nějak jsem je nepochopil... Dále, vím, jak jsem psal, kdo dříve přijde, dostane se do bitvy, ale jak je to během bitvy. Kdo má přednost ve střílení a pohybu či dostání se na věž a tak? Jo vím, že obránci mají přednost před útočníky, ale jak je to mezi sebou, tedy útočník s útočníkem. Je to taky kdo dřív zadá, ten se tam dostane? Další je spíše prosba. Nevíte někdo jak si vytvořit chat podle vlastních představ? Vím, že existuje vševjednom a bluebord, ale to mi nevyhovuje, raději si vytvořím sám se všemi možnostmi... Moc vám předem děkuji Spiker |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
ahojky,
odpovím ti jen na část.. 1) nevím, nakolik se to změnilo při vybírání hráčů pro pevnost - ale co dát 140 lidem hvězdičky a zbytku křížky? Tím by sis zajistil, že se ti tam dostanou hráči, které chceš.. (nemám vyzkoušeno) 2) hodnosti mají význam pro budoucí chat pro bitvu o pevnost, který se chystají vývojáři přidat 3) chat - je hodně možností (př. místnost na lide.cz, místnost na IRC, blueboard, jiné free fórum s možností přidání chatu, skype chat, icq chat,..)
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 14.10.2008
Umístění: CZ1 WoH
![]() |
Osobně moc nedoporučuju dávat křížky, dotyčnému pak přijde zpráva, že jsi ho shledal neschopným (nebo něco v tom smyslu) a příště ti na bitvu nemusí dojít a mohl by vám chybět. Dávej hodnosti postupně a úplně nejlíp až těsně před koncem, dej jich jen tolik, kolik se na boj vejde lidí, ušetříš si tím nepříjemné telegramy "Proč jsi mě vyhodil.", jen teda budeš muset počítat ;).
Naposledy upraveno dydy79; 10.03.2010 v 21:46. Důvod: překlep |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Uživatel
Datum registrace: 07.07.2009
![]() |
Citovat:
a ohledně pohybu při bitvách - zasahují mě v pozici před pohybem (myslím) nebo po pohybu? nejdřív střílím a pak se pohybuji nebo naopak? nebo se to liší u útočníků a u obránců? a když se pohybuji a někdo mi vleze do cesty, podle čeho se rozhoduje, kde skončím? (nerada bych skončila zase na věži dělníků, když z jižní hradby zadám pohyb na západ, tudíž opačným směrem...) a podle čeho se rozhoduje, kdo zůstane na pozici zvolené před bitvou, když se tam sejde více lidí? (tohle určitě není podle toho, kdo tam byl dřív, neboť nedávno jsem zadávala pozici na volné místo, později se tam postavila další hráčka, ale nakonec na místě zůstala ona a mě to posunulo na vedlejší pole) Naposledy upraveno pwyll; 10.03.2010 v 21:35. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zkušený uživatel
Datum registrace: 06.12.2009
Umístění: Před notebookem
![]() |
nejdříve se pohnou všichni obránci a pak útočníci.
když ti někdo vleze na tvoje políčko kam si chtěl\a vstoupnout tak tě to hodí na to nejbližší místo u toho políčka
|
|
|
|
#6 |
|
Uživatel
Datum registrace: 07.07.2009
![]() |
ale v rámci obránců, proč střílí soused dřív než já nebo naopak?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zkušený uživatel
Datum registrace: 11.10.2008
![]() |
no možná získal iniacitivu, třeba je to nějak zakomponované v systému a schopnosti mají vliv i na toto...
|
|
|
#8 | |||
|
Pokročilý uživatel
Datum registrace: 22.08.2009
Umístění: sedma a osma
![]() |
Citovat:
Citovat:
Citovat:
|
|
|
|
#9 |
|
Uživatel
Datum registrace: 28.03.2009
Umístění: BB-Arizona II
![]() |
Jo, ale zaškrtnout 140 útočníkůl je docela fuška, nechápu proč není zavdeno dát pouze 140 hodností, tak by se to mnohem zjednodušilo...
Jinak děkuji za zodpovězení dalších dotazů, měl jsem ale spíš na mysli, s tím chatem, jako nějaká stránka , kde si chat mohu vyrobit svůj vlastní chat. Něco jako e-stranky a websnadno, kde si mohu vyrobit vlastní stránku... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
Pokud ti nevadí reklamy (nahoře na stránce), tak můžeš zkusit http://www.forumczech.com/
ten chat si pak můžeš i moderovat pomocí základních příkazů: /clear (vyčištění historie chatu) /ban nick (zakázání psaní na chat) /unban nick (odebrání banu - povolení psaní na chatu) /kick nick (vyhození hráče z chatu) /exit (ukončení chatování) - nedá se dát heslo na chat a zprávy jsou volně přístupní všem, který fórum objeví.. - v tomhle má zase výhodu blueboard - můžeš si nastavit heslo a zprávy jsou vidět až po vstupu na chat (takže bez znalosti hesla nic nezjistíte) - a ten chatovací sloupek se dá použít na jakékoliv další stránky (www.webnode.cz ; www.webgarden.cz)
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
![]() |
| Možnosti | |
| Zobrazování | |
|
|