![]() |
| Domů | Hledat | Kdo je online | Označit fórum jako přečtené |
|
|||||||
| Registrovat | Seznam členů | Kalendář | Nové příspěvky |
![]() |
|
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|
#1 |
|
Moderátorka
Datum registrace: 05.04.2009
Umístění: Hill Country, s1
![]() |
Zde můžete debatovat o celé soutěži (o všech částech).. Přeji hezkou zábavu..
PS: první kolo pisatelské části končí za 14 dní
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zkušený uživatel
Datum registrace: 06.12.2009
Umístění: Před notebookem
![]() |
cituji:
téma Zimní počasí dělá divy - délka: minimálně 5 A4 (13 000 znaků) - tématika: vše o Západu, kovbojích a The West - podmínka: zapojit do textu práce konané v zimě a postavu Johna - výslednou práci přispějte do vytvořeného threadu (do 1 vlákna by se mělo vejít 70 000 znaků) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- májí tam být práce a nebo ty zimní úkoly ???
|
|
|
|
#3 |
|
Moderátorka
![]() |
to je na tobě, jak to pojmeš ;) můžeš to sepsat jako příběh vytvořený ze hry, nebo to můžeš zkusit sepsat z pohledu minulosti..
v zimě se taky musíš starat o dobytek (sůl na lízání, značkování před vypuštěním), na statcích jsou další práce třeba i pro ženský (drhnutí peří, různé šití oblečení, opravování domácnosti,..).. ale můžeš tam zapojit klidně i svátky - Advent, Vánoce,.. stejně mi přišel dotaz i na postavu Johna - může to být duelant, zloděj, šerif, rančer,.. úlohu mu musíte přiřadit vy ;)
![]() TW noviny: německé ~ české ~ slovenské***Kde hledat další info: West Wiki ~ Dev-Blog ~ fórum AJ ~ DE ~ Twitter***Fansite: Weststats ~ TW-DB Innogames: Divoké kmeny ~ Grepolis ~ Seven Lands ~ WestWars ~ Tribonia |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zkušený uživatel
![]() |
a mám to vyprávět jako o kdybych to byl já a nebo prostě jako vypravěč ?
|
|
|
|
#5 |
|
Moderátorka
![]() |
I tohle záleží na tobě.. ;) Klidně to můžeš pojmout netradičně - napsat to jako deník formou zápisků jednotlivých dní.. ;)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zkušený uživatel
![]() |
tak já to budu psát jako kdybych to byl já :-)
a ještě jedna připomínka :-) jak a nebo kde zjistim kolik znaku jsem napsal ????
|
|
|
|
#7 |
|
Moderátorka
![]() |
Zkus třeba Word (screeny jsou z verze Office 2007)
![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uživatel
Datum registrace: 22.07.2009
Umístění: Praha
![]() |
Dle mého názoru by délka práce neměla být priorita, naopak kvalita by měla být tou hlavní "kontrolovanou" věcí. Samozřejmě chápu, že nechcete třířádkové příběhy, ale myslím, že to pochopili i ti nejhloupější a pokud ne, tak jich lituji - podle toho, co tu čtu, se bude chlapec snažit natáhnout to jen proto, páč mu bude zbývat ještě tisíc znaků - a podle toho to bude i vypadat.
Tím nechci nikoho urazit, spíš si myslím, že pokud člověk není schopen napsat něco, co je delší než alespoň pár řádků, tak se do toho nemá nutit, protože tím ten příběh jen zhoršujete - už se nesoustředíte na to, co píšete, ale kolik toho píšete. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uživatel
Datum registrace: 07.07.2009
![]() |
5 normostran je pořádných pár řádků
![]() mně délka dost odrazuje |