• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Tanky

Někdo tady asi před půl rokem hovořil o nějaké hře, něco na způsob CS, kde hráč představoval tank. Mluvilo se o tom že je to dost náročné na PC, taky že se ,usí nejdříve něco stáhnout do počítače. Já jsem ted na to narazil, no zatím nevypadá že bych kromě registrace musel něco dalšího dělat. Zajímalo by mě jestli jde o totožnou hru a zda-li ti někdo hraje.

Ps: pokud by bylo něco podobného s helikoptérami a vrtulníky, dejte mi vědět...
 

DeletedUser13138

Guest
myslíš World of tanks jestli ano tak navštiv oficialní české forum a o helikoptérách zatím nic nevím,že by něco takového bylo.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Kdyby o tom někdo něco věděl, anebo to přímo hrál. Popřípadě hledal parťáka, tak mi může dát vědět, chtěl bych to zkusit.
 
Doba pokročila a já si pořídil nové PC, mám nějakou šupa grafiku (ohně jsou hóhnivější, tráva zelenější), a teď aniž bych se bál že mi vybouchne noťas. Je tady nějaký plájer který by mi to osvětlil a vyjel se mnou do pole?
 

DeletedUser13138

Guest
čau tak ja ti ty tanky vysvětlím není to nic náročného a ještě společnost Wargaming vydala World of planes co je taky z druhé světové,ale o letadlech a tomu já se bohužel nevěnuji.
Menší tutorial
[SPOIL]Klasická úvodní obrazovka klienta.Pro začátek je dobré si zvolit češtinu.
[/SPOIL]

[SPOIL]Garáž zde je přehled všech věcí a funkcí
zde je zobrazena posádka tanku a na kolik je vylepšena
,
Toto je tlačitko bitvy je na výběr Klasická bitva kdy systém proti sobě naháže tanky,četa-pro premium uživatele zde mohou hrát 3 hráči spolu v klasické bitvě,Rota-opět hráč s premium učtem založí a zde si navolí sám jaké tanky chce a kdo se mu tam z ostatních hráčů připojí a pak hrají proti ostatním četám,treninková bitva-je to jako klasická bitva jen se zde nedostávají zkušenosti ani peníze.

Informace o tanku
zde je ukazano čím je tank vyzbrojen a dole je jaké tanky jsou v garáži
[/SPOIL]
[SPOIL]





1.SKlad-tam jsou tanky,výzbroj,přislušenství a spotřební doplnky tanků
2.Obchod tam se nakupují tanky a vyzkoumané vybavení
3.Statistiky
4.Technologický strom vývoje tanku
5.kasárna-zde jsou posádky tanku[/SPOIL]

[SPOIL]



[/SPOIL]


jinak navštiv klanové forum CZ/SK www.csarmy.eu tak ti poradí.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
stal jsem se tankistou

Přátelé, co vám mám říkat, o víkendu jsem do toho udeřil a doposavad jsem se ještě nezastavil. Pronikl jsem do hry a neustále bojuju. Vybral jsem si germány, (mám takovu frizkovskou povahu) a už jsem se prokousal ke třem tankům. Mám 38 sestřelů, na 137 bitev a přežívám každou pátou, (prožívám každou).

Je to velice legrační hra, když mě sestřelí, pozoruju zbytek roty. Normálně jsem se koulel po zemi smíchy, když se jeden od nás naháněl s nepřítelem dokola, okolo menší skály. Oba věděli kde je ten druhý a nemohli toho moc dělat, snažili se manévrovat a nenápadně na sebe vykukovali. Ancábl je prostě základ hry. Někdy natrefíte na dobré spoluhráče, jindy vyfasujete bandu diletantů (já se chytl velice rychle). A od toho se pak odvíjí výsledek celé bitvy.

Teď vidím co znamenají ty symboly u tanků. Myslel jsem si že to je označení nějakých předurčených part. No budu se muset ještě informovat.

Ps: nejspíš usednu i do letadla....
 

DeletedUser

Guest
já jsem world of tanks hrál, ale nějak se mi smazal účet za dlouhou neaktivitu
 
Už mi párkrát vyjela ve hře coby systémové upozornění tato hláška

Dear Players, the Administration of World of Tanks would like to remind you that passive participation within the game, either with or without the use of bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders or any other similar methods, to accumulate credits and experience unfairly could lead to a permanent game account suspension.

Myslím že se tam píše cosi o tom že se nemám bezděčně přihlašovat do misí, abych nesbíral expy a kredity jen tak bez vlastního přičinění. A ten zbytek, tomu nějak nerozumím. By mě zajímalo proč mi toto posílají, jestli to je jen tak, čí jsem něco porušil.
 

DeletedUser

Guest
pisou tam ze kdyz budes k hrani pouzivat boty (to sou programy co za tebe delaji urcitou cinnost, treba hraji hru na internetu) tak te navzdy vylouci ... asi to posilaji jenom tak ..kazdymu
 
Moc se mi to nelíbí, koupil jsem si nový tank a rázem mě to začalo házet do bitev, s tanky které jsou o pět tříd výše než ten můj. Někdy ani pořádně nevyjedu a už jsem kantáre. A pak mi přichází hlášky že se v těch bitvách málo snažím a předstírám činnost.
 

DeletedUser

Guest
kokso :D mam to 2 dni a docela ma to bavi prave teraz som v jedinej bitve sundal 5 tankov :D lol a to nejsu zadne lamy... normalne sa musim pochvalit :D

btw mam otazku daju sa nejak vyberat mapy kam pojdem hrat lebo dokolecka hravame iba 3-4 mapy ... a pritom ich je sa mi zda 20
 
Naposledy upraveno moderátorem:
zase nějaké mesage

Dear Players!
The World of Tanks development team would like to draw your attention to the fact that the stealing of game accounts’ details has been more frequent lately. Please do not give out your email or passwords to anyone UNDER ANY CIRCUMSTANCE! Even Administrators have no need to ask you for your account information. Logins and passwords are necessary for you only! Hacking of your e-mail account may also lead to the compromising of your game account.
In addition, please any downloading of the client or any updating should come from the official World of Tanks web-site. It will help ensure your game account security. As well the security of your game account is solely up to you!

Kill the Deserter! Take part in the event now! Check the details on our web-site.

The second Most Valuable Player contest is started within World of Tanks. Do not miss the chance to partake in the contest before its end at 23:59 UTC on the 28th of July! Read more on our official website.

Mohl by někdo schopný mi toto přeložit. Zase mi cosi píšou a já jsem z toho jelen.
 

DeletedUser

Guest
Mohl by někdo schopný mi toto přeložit. Zase mi cosi píšou a já jsem z toho jelen.

aj mne to doslo ..

to prve je otom aby ste si davali pozor na hesla a podobne ze vraj sa kradne no a stahovat aktualizacie je najlepsie iba z officialneho serveru

Zabite dezertera to je nejaky event.... kukam akurat eventy su sami zda akcie ktore usporudava server kde ked napr nahanate admina a kdoho prvy zabije tak dostane neco super :D cisty priklad mozno sa mylim

Druhe je sutaz o najuzitocnejsieho hraca rocnik druhy ..nemame si to nechat ujst a pozret si to na strankach

setko to je info
 

DeletedUser13138

Guest
no chlapik co tu napsal tak to je ok s tim heslem nikomu ho nedavat nikdo ho nebude zadat z adminu oni to nepotrebuji.Dat si bezpecnejsi heslo.Stahovani updatu se provadi samo kdyz se otevre klient hry kde jsou i novinky a zajimavosti.
to druhe to jsou ruzne souteze jako zabijte dezertera,admina a podobne a pak byvaji i graficke souteze o vytvoreni plakatu a videii a odmenou jsou zlataky za ktere se daji koupit vylepseni nebo promenit na herni penize.
 

DeletedUser7117

Guest
SKVĚLÁ HRA:hoj:,JEDU NĚMECKOU VĚTEV a přesnost německých kanonů je udivující...pokud tým zvolí správnou taktiku,tak nelze prohrát....a ta radoost když s Pzkw IV,-zničím v jedné bitvě KV,IS, Shermana..je velká
 

DeletedUser13138

Guest
SKVĚLÁ HRA:hoj:,JEDU NĚMECKOU VĚTEV a přesnost německých kanonů je udivující...pokud tým zvolí správnou taktiku,tak nelze prohrát....a ta radoost když s Pzkw IV,-zničím v jedné bitvě KV,IS, Shermana..je velká

to já když vyjedu z Tigrem tak se domy v základech otřásají :)

to chlapi>kdyz máš malou třídu tanku tak hraješ jen určie mapy,ale postupně se ti odemknou všechny a přiřazuje se to náhodné,ale pokud chceš tak udelej treninkovou bitvu a tam si zvolis mapu dle libosti
 
Nahoru