• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Update 1.33

  • Zakladatel vlákna DeletedUser6989
  • Vytvořeno

Ste spokojní s Update 1.33?


  • Celkový počet hlasujících
    118
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Ahoj, nečtu předchozí příspěvky, takže doufám, že podobný dotaz už někdo přede mnou neměl :) Chtěl bych požádat o vysvětlení, proč jsem dostal expy, skříňky a želvičku s nahráním nového updatu? A proč někdo dostal skříněk a expů více než já? Děkuji a omlouvám se za případné opakování té samé otázky.
 

DeletedUser13514

Guest
Jsou to odměny za NĚKTERÉ splněné úspěchy. Zda dostaneš za úspěch odměnu a jakou se dozvíš v úspěchách.
 

DeletedUser14059

Guest
jinak přeci jen to neukazuje za co je ocelová bedna..,ale spolurháč má železnou za utracených 200nufgget a dřevěnou mám já i on za utracených 50nugget,tedy za kolik utracených nugget je ocelová? :) edit: 1000 utracených nugget,už to vidím u jiného hráče.

a pak otázka k XP za úrovně: když jsem 70úroveň,to dostanu jen 600xp,nebo dostanu i XP za předchozí úrovně? že se mi zdá,že se mi tolik XP snad ani nepřičetlo,tedy pokud XP nedává jiný script,protože script na aktualizaci úspěchů i na bedny už proběhl..

díky

edit2: a ještě by mě zajímalo,když jsem dostal "názvy" za různé úspěchy,kde si je možu nastavit? :) zkoušel jsem to přes "charakter" v sekci "náhled charakterů" kde je "vyber si název" ale tam ani po vymazání cookies není a to mám mít těch názvů několik..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser13514

Guest
K úrovni bys měl dostat expy za každý úspěch spojen s dosaženou úrovní.

Tituly najdeš u charakteru. Pokud ti to stále nejde, tak počkej, možná to ještě nebylo přidáno
 

DeletedUser14059

Guest
Duch Santa Clause -díky,tedy počkám ještě pár hodin a pak budu otravovat support,protože snad všem,které znám,se to už přičetlo.. a já nemám ani XP,ani názvy,ale jen truhlu za 50nugget..
 

Pawn

Člen týmu
Mě osobně naskočily všechny ostatní truhly (dřevěná a ocelovky) až po té co jsem "aktualizoval" použité nugety tím že sem usmířil šamana... :)
 
tak takovýhle update se mi líbí-naloguju se a mám navíc 6000 doláčů :hoj: ani nevím za co
tak to bych bral update třeba každý den :angel:
 

DeletedUser14059

Guest
krtek700,prosím tě,projeď pro mou dušičku tvoje úspěchy (pod každým je napsáno co za něj máš,případně nenapsáno nic-tedy bez odměny) bohužel nevidím všechny úspěchy,které mohu postupem času udělat,tedy zatím vím jen o tom,že bedny jsou za použité nuggety.. a až narazíš na tu bedničku,tak nám tu pověz,co to je za úspěch a jaké má požadavky.
díky :)
 

DeletedUser14059

Guest
pešek je,když se ti to ani nepřičte :P tedy otázka zní.. ticket jako bug,nebo nahlášení problému? mám silné podezření na to,že když se nepřipsaly XP jak by měly,tak se nepřipsaly ani $.. jinak nepřeložené věci dopřekládáte postupem času sami,nebo o nich "nevíte" a máme je hlásit? :P stejně jako chyba v překladu už tam je víc jak měsíc :) ,ale ta nepřišla s tímto updatem..,to pak napíšu i jinde.. ;)

edit: tak jsem si projel předměty,XP a $ co bych měl dostat z bitev a vidím,že jsem z toho nedostal ani nic..,hlavně,že mám dřevěnou skříň za nějaký nuggety,ale pořádný odměny nikde..
 

DeletedUser12400

Guest
taky vam prijde malo viditelne pismo v telegramech ( ta tmavejsi cast zacatekvety) ?
 

DeletedUser14059

Guest
mně spíš přijde jetý,že v 1.32,když se dal aktualizovat telegram na který jste odepisovali,tak to,co jste psali,zůstalo,teď.,když to uděláte,tak to zmizne.. :/

Jinak na viditelnost písma si nestěžuju..,sice to není černý na bílým,ale jde vidět obstojně ;)
 

DeletedUser

Guest
Nepřehodilo mi to všechny schopnosti :(

To je tak když si nejste schopni přečíst co plníte. Ve městě jsme tohle řešily taky, hlavně že jsem jim to stokrát říkal.

Jinak se připojuji ke slovům McBracey, jsem taky potěšen novým updatem s výjimkou toho trapného úkolu na reskill. 1300 xp za denní bonus bych mohl mít každý den :)
 

DeletedUser

Guest
Jinak,přišel už někdo na to,jak získat body přátelství ??

Body přátelství se dají údajně získat, pokud pozveš kamaráda přes tvůj referal link do hry a on bude hrát a kupovat si nugety.

Nevím ale jestli to funguje i v případě, kdy pozveš už existujícího hráče, který jen začne hrát na tvém světě (dosud tam nehrál)? Možná jo. To chce vyzkoušet.
 

DeletedUser8870

Guest
Můžu tě uklidnit, já ještě nic nenašel :)

EDIT: Našel heč :D želvu a beden jak no ty víš co...

Já ještě ani tu želvu...

SIFLER - ano,support mi v 17:45 napsal,že teď řeší můj ticket,že žádají strpení a doposud ani ťuk..,nenapsali ani další slovo,že chcou něco upřesnit,že mají problém,nebo kdo ví co,prostě od té doby to "řeší" a nedořešili doteď..

Už aspoň tedy doufám, že to řeší s němcama jinak je to pěkně na nic tedy...Přes den na to čeká spousta lidí určitě...
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru