• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Návod: Uspávání Banditů NPC

Pawn

Člen týmu
Ahojte, takže už jsem to tu někde psal, ale udělam si samostatný topic, protože si myslím, že se dá brát jako "návod", rada jak si to usnadnit.

Tak jak víte objevujou se úkoly kde máte zmlátit do bezvědomí NPC víc a víc..

1. Vždy se snažte držet si obtížnost duelu pod úroveň 3 (Horší NPC)
2. Před obnovením NPC(30 minut, případně poražením) a splněním bodu 1, sundejte ze sebe oblečení co máte (Zhorší to staty NPC před obnovou také o něco)

Zkrátka vždy dejte 3 duely, kde NPC porazíte (Ať už nějakého uspíte nebo ne), na posledního sundejte zbraň a nechte se porazit, a proč?

Výhra nad NPC = 1 Obtížnost nahoru, ale Prohra s NPC = 3 Obtížnosti Dolů, takže tím docílíte toho, že obtížnost bude pořád nízká tudíž NPC nebudou mít moc zdraví, a budou snažší pro uložení ke spánku. (Bod 2 Výhodou)

Věřím, že to někomu pomůže, protože o tomhle třeba neví, mě osobně to pomohlo dost.
Mělo by to fungovat pro všechny, ale samozřejmě pro ty co NPC alespoň nějak udolají, nebo to alespoň zlepší šance, že se Vám to povede. Hůře u kupcu nebo dělníků.. bez reskillu nebo extrémního štěstí mne to prozatím nenapadá jak toho docílit.

Dodatek na tipu od Cahira: Pokud máte bibli, vemte tu, je s ní zaručená prohra, protože nedáte npc žádné poškození at chcete sebevíc. :-)

Budu rád, za Vaše reakce, věřím, že to alespoň trochu pomůže. :-)
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser

Guest
Bych prosil o radu jak prohrát ten NPC duel na snížení motivace protože i v Morousově sadě ba dokonce i jako naháč ty duely prostě vyhrávám.
Jinými slovy on asi na splnění tohoto úkolu univerzální návod neexistuje, někdo to dá bez problémů bez nutnosti něco měnit jiný se může snažit sebe víc a má prostě smolíka.
 

Pawn

Člen týmu
Nevím, mne osobně stačí shodit zbran, vyhlídnout si protivníka co má "antibuild" na mne,(hodně přesnosti) a ani ho netrefim a vyhraje.. A normálně si obtížnost držím na 1,2 úrovni tímhle způsobem. :-)
 

DeletedUser8423

Guest
Já prohrávám s NPC tak, že si nechám duel hadry, jdu na kohokoliv, ale nasadím Prostřelená stará bible s poškozením 0 a hraju to na výsledek 0-0 na obou stranách. Remíza se počítá jako moje prohra a neztratím přitom zbytečně zdraví.
 

DeletedUser4876

Guest
Tak polštář vyjde skoro nastejno a nebo naka uplně obyčejna zbran ktera ma poškozeni jen minimalni.
 

Pawn

Člen týmu
Lukasy.. Když máš bibli, prostě poškození nedáš vůbec žádný, když si vezmeš třeba polstář, tak i tak NPC můžeš mlátit za 1-5 poškození, a když jsi duelant, tak tě nemusí on trefit, a vyhraješ i tak, tak to bude k ničemu.. proto nejspíš tak bible, se kterou trefit "nelze" vůbec a je to jasná prohra. :-)
 

DeletedUser15056

Guest
Jak mam ja body do duely, tak aj ked si dam vsetko prec zo seba , vratane zbrani, tak ma netrafi ani raz... vsetko vyhravam... Toto INNO opat nezvladlo a mame tu opat dalsiu nezmyselnu ulohu... Napriklad, taky obchodnik nema ani najmensiu sancu , ked ma problem vobec nejaky duel s NPC vyhrat. Jedine, ze by INNO pocitalo s tym, ze ludia budu kupovat elixiry noveho zaciatku, ale to by nebolo nic nove... na weste uz skratka nic nie je zadarmo... Vobec nic...
 

Pawn

Člen týmu
Tak opravdu nevím.. já jsem také duelant zaměřený plně na duely, a když sundam věci, tak mě rozsekají. :D

Ale instante jak už se tu psalo, vem do ruky Bibli pokud máš, sní nedáš žádné poškození = zaručená prohra.. a nemusíš to víc řešit. :-)
 

DeletedUser15056

Guest
Tak opravdu nevím.. já jsem také duelant zaměřený plně na duely, a když sundam věci, tak mě rozsekají. :D

Ale instante jak už se tu psalo, vem do ruky Bibli pokud máš, sní nedáš žádné poškození = zaručená prohra.. a nemusíš to víc řešit. :-)

OK, dal som duel s bibliou a dopadol takto :

hftk.jpg


a ostatnych 10 duelov dopadlo asi takto :

xg3g.jpg



[url=http://www.the-west.cz] [/URL]
 

Pawn

Člen týmu
A co je na tom špatnýho? Stou biblí to tak dopadnout mělo...

A já mířil vždy jen do rukou, a vybíram si NPC co mají zdraví max 2k, a staty který dobře budu trefovat/ubírat..

A to že má NPC tolik zdraví, je divný, pokud se držíš návodu a máš tu obtížnost u 1, mam vyšší duelovou úroven jak ty a stimhle návodem tam mam max s 2,2k HP NPC..
 

DeletedUser

Guest
Tak já to dneska taky dokončil. Všech 10 KO. A to jsem tank 120lvl. Sice to zlobilo, ale zas takový problém to nebyl :)
 

Pawn

Člen týmu
No.. já pořád nevím jak to udělat jako kupec se všim v charismě a obchodu, bez reskillu.. To je podle mýho nemožný asi už úplně, tanci mají alespoň furt tu sílu úderu když nic. Zbytek doladi věcma /houžka, přesnost atd.. ale co kupec, to teda nevím jak na to furt.. :/ :(
 

DeletedUser

Guest
Za návod s Biblí Misho děkuju. Nutně jsem potřebovala obtížnost snížit a Bible by mě nenapadla. I bez oblečení a duel. zbraně jsem duely s NPC vyhrávala.
 

DeletedUser15952

Guest
Mohu se zeptat na blbou otázku ? :D

Jak je tedy to časové omezení pro splnění tohoto úkolu ??
 

DeletedUser1318

Guest
Mohu se zeptat na blbou otázku ? :D

Jak je tedy to časové omezení pro splnění tohoto úkolu ??
Mám takový dojem, že ti na to nikdo přesně neodpoví.
Už tu nastaly situace, kdy se původní informace nakonec lišily a vše bylo jinak.
Zarážející je i například to, že nikdo nepotvrdil/nevyvrátil informaci o snížení na jedny mdloby místo deseti.
Klasicky - důležité věci, jako dýně na mapě nebo červená voda se řeší promptně, blbosti jako čeština nebo nehratelnost úkolu už nikoliv.
No ale takový prostě je nový, lepší west.
 

DeletedUser9350

Guest
Vysvětlení je jednoduché, aktivní posílení na škody...
 

DeletedUser16057

Guest
Tak já to dneska taky dokončil. Všech 10 KO. A to jsem tank 120lvl. Sice to zlobilo, ale zas takový problém to nebyl :)

Mohu se jen zeptat, jaké jsi použil věci a kolik jsi musel provést těch duelů s NPC aby jsi to dal? Jsem totiž taky tank, jenže jsem provedl asi už nějakých 150 duelů s NPC, vybíral jsem si "*****y" co jsem považoval za nejlehčí. bohužel jsem uspal zatím jen 1 NPC, víc jak 70% pak byly jen porážky a nehorázné výprasky a ten zbytek výhry (buď nepatrné nebo chybělo něco málo a byl by uspán). Takže jsem se zatím nikdy nedostal nad obtížnost 3, skoro vždy jsem se držel na obtížnosti 0 a přesto jsem schytával výprasky.
Pokud INNO bude jen a jen rvát do dalších nových úkol. řad uspání NPC, pak se asi vybodnu na další úkoly nebo si budu jen velmi vybírat, protože odměna a požadované úkoly v řadě jsou pro mě prioritní.
 

DeletedUser4876

Guest
Ja z nějak 160duelu 12poslal do KO a to mám skoro vše v charizma a obchodovní
 
Nahoru