• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Mezinárodní mistrovství v boji o pevnost 2015

Rozhodně nechci nijak snižovat význam odporu v bitvě, ale furt nechápu jak mě to ochrání před kritikem, protože ta jeho (odporu) hodnota je furt fixní. A když to bude třeba 100 (a kdo z nás to má ?), tak to eliminuje řekněme 25% běžné střely ale jen cca 5%-10% kritiku ... tj. vydržíš o znatelné množství běžných zásahů víc, ale množství těch kritiků bude pomalu stejné. A to si myslím, že těch mých 100 bodů odporu je ještě dost nadsazených a třeba 35 (dick) se skoro proti tomu kritiku neprojeví ... Skoro lepší je se víc modlit :-).
 
100 odporu není nic zvláštního, stačí komplet dalton s koněm a sedlem. Nicméně jsem to nenapsal úplně přesně. Odpor jako takový tolik před kritiky nechrání. Víc chrání nižší zdraví, které má člověk v daltonovi. Opravdová užitnost se pak pozná, když se provádí dlouhodobé srovnávání hodnot pokrytých zásahů (obdržené + vyhnuté).
 
S deadline pro vůdce souhlasím s HIVem...a taky by to chtělo rozdělit vůdce na velitele a na tu práci okolo, aby jsme neskončili s jedním velitelem a devíti lidma na piplapráci okolo :)


Rozdíl v odporu je znát, stačí si to vyzkoušet na pár bitvách s Daltonem a Deadwoodem..
 
Ono shánění armády je spíš piplapráce okolo. Takže klidně teď můžeme vybrat 10 lidí na práci okolo a velitele vybrat na místě z "řadových" vojáků. Samozřejmě to neznamená, že velitel nemůže dělat práci okolo :).
 

DeletedUser12974

Guest
Ahoj, chci se zeptat na podmínku 3 bitevních sad. Jakým způsobem můžu vybrat věci které chci přenést z inventáře? BE.
 

DeletedUser18098

Guest
Zdravím, moc jsem tohle téma nepročítal, ale všiml jsem si jedné věci. Pár lidí, sem dává věci z fóra pro Němce. Jestli jsem to dobře pochopil, teď budou administrátoři dalo by se říct "reprezentační trenéři" a ti si tedy zvolí své podmínky pro nábor, čas vymezený pro registraci apod. . Omlouvám se, jestli se pletu, jen můj názor. :)
 

DeletedUser

Guest
To je podle mně neměřitelné, je rozdíl kdo po tobě na bitvě střílí, na jaké jsi pozici (nejvíc asi hrot - kemp), a taky ten náhodný koeficient (štěstí- smůla) ...
 
Zdravím, moc jsem tohle téma nepročítal, ale všiml jsem si jedné věci. Pár lidí, sem dává věci z fóra pro Němce. Jestli jsem to dobře pochopil, teď budou administrátoři dalo by se říct "reprezentační trenéři" a ti si tedy zvolí své podmínky pro nábor, čas vymezený pro registraci apod. . Omlouvám se, jestli se pletu, jen můj názor. :)

Tos pochopil špatně :D
Žádní administrátoři. Veliteli přece budou hráči co se na tuto pozici přihlásí nebo budou zvoleni v případě hlasování. Velitelé určují podmínky pro nábor. A čas vymezený pro registraci je myslím pevně daný.. omezený tuším nejpozději spuštěním serveru nebo přesunem postav (ale to bych možná kecal :) )




samozřejmě nevycházím z jedné bitvy. v Daltonovi je to z dlouhodobého hlediska podle mě (a nejen) lepší

Naprostý souhlas. Určitě Dalton než Dick. Nebojím se říct že komplet Dalton v dobré kombinaci se zbraněmi je top soupravou pro všechny charaktery s HP.
 

DeletedUser18547

Guest
Co jsem viděl screeny tak rusové už zkouší odporáky kteří mají 1600 HP a obdržené průměrné poškození 14, tak si vemte jaký musí mít ten člověk odpor... Viděl jsem i screeny jejich duelantů, chtělo by to určitě promyslet nějako taktiku. Myslím že i 90 levl odporák vybavený daltonem jízdou i sadou plus JJ zbraně by byl užitečnější než-li já... Proto si myslím že nadávat na levly je naprostý nesmysl..

Pokud se budeme účastnit nebylo by k zahození se co nejvíce vybavit... Tedy obětovat nějaké sady pro vylepšení nějakých hráčů na kterých budeme stavět, například blokaři odporáři dalton, či duelanti black atd.
 
Velký odpor s malým hp je vyzkoušený a nefunguje to. Zafungovalo to jednou na eldorádu, kdy s tím nějaký dělník udělal asi 270 úhybů, protože stál na svojí věži a útok byl plný levelů 30 s kuší, kteří mu nemohli ani způsobit žádné poškození.

Nicméně už i na normální bitvě dávají běžně tanky základní poškození přes 500 a odpor nejde vyšroubovat přes nějakých 350 +-. Samozřejmě to neplatí pro případy, kdy by si někdo nakoupil milion schopností... Jinak my taky máme duelanty s přesnou jednorannou puškou na 5. levelu a tedy průměrným poškozením 450. A taktiku už myslím promýšlí kromě mě několik dalších lidí, jen to tu nerozepisujeme :).

Což mi připomíná, že tu byla idea založení nějakého skrytého kanálu. Udělá někdo konverzaci na skypu nebo to budeme dávat dohromady přes facebook či jiný komunikační prostředek?
 
Velký odpor s malým hp je vyzkoušený a nefunguje to.

Tak tak, na začátku tohoto roku jsem zkoušel max odpor, hodil jsem vše do skrývat se a výsledek? Průměr obdržené rány tak cca 100 a úhybů také mnoho nebylo. V týhle době s vylepšenýma zbraněma, bonusama pro sektor, to prostě nefunguje. Nevím mám to info nějak šifrovat? :D
 

DeletedUser18547

Guest
Jo hive nebylo by to špatné, ale spíš přes skype bych navrhoval, je to mobilnější než facebook, aspon pro mě :)

Jinak u Rusáků to asi bude případ milionu nakoupených schopností :/
 
Já bych byl pro facebook, je to tam přece jen trochu přehlednější než skype, dají se tam nahrávat ruzné soubory atd...
 
Tak pro ty chtějí - skupina na fb "CZ - MM v boji o pevnost" (Název pak můžeme změnit) Ať se můžeme rozepsat...

Je to uzavřená skupina, aby nám do ní nikdo neviděl. Takže si budete muset počkat na schválení. Při vstupu tam napiště svojí přezdívku, ať se ví kdo jste :D
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser17559

Guest
Nechápu k čemu tahle soutěž je, když je někdo pouze z floridy tak má malou šanci se dostat na tuto soutěž.. :( :střelec:
 
Bilo, tu skupinu na fcb, podle toho názvu co jsi sem dal, nemohu najít, zkus sem hodit link ať s to dá najít. Díky Athy
 
Nahoru