• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Předvánoční turnaj s vánoční odměnou!

Každý výherce má možnost darovat jen tři předměty, i když vyhrál ve více kategoriích.

A není to nefér?
Nejen proto, že jsem vyhrál ve dvou kategoriích (přežiju to :) ) - nikde nebyla ani zmínka, že se bude počítat jen jedna katogorie - ale to už je zvyk, měnit podmínky a pravidla během i po akci.
To jste mohli rovnou napsat, že se bude počítat každému jen jedna kategorie a vítězství v té druhé, si mohl "užít" někdo druhý.
 

DeletedUser

Guest
no tak já to budu mít složitý :D chci si poslat z jinýho světa na S1 odkud jsem soutěžil a pak zase z jinýho a taky na S1 :D Ale to problém nebude si myslím....:D
 

DeletedUser17933

Guest
Mohu se zeptat :

Když pošlu 2x stejný předmět naráz počítá se to jako jeden nebo dva ?
 

DeletedUser16407

Guest
Zdravím,
Já myslel že obdarovaný bych měl být JÁ ... a zatím bych měl za svou výhru obdarovat jiné (to je mi tedy výhra :-D ) . Kevšemu jsem vyhrál vícekrát ,cože je mi jak tak čtu k ničemu :-/
INNO nezklamalo a to jak s pytli za nugety/dluhopisy tak i s touto soutěží !!!Proč dělat radost hráčům ...raději si uděláme pěkné vánoce my v INNU ;-)
PS: nemám jinou postavu na jiných světech a i kdybych měl ,tak bych chtěl věci převádět na postavu se kterou jsem vyhrál .
Prostě děkukuji za uplné zkažení westových vánočních svázků !
 
A neříkej, žes čekal něco jiného :D
Já taky vyhrál ve 2 kategoriích, můžu využít jen jednu (nezapomenu zmínit, že o tom nikde nebyla ani řádka při zadání soutěže) a výhra je ta, že můžu být Ježíšek.
Od té soutěže jsem čekal víc. Jsem nepoučitelnej...
 

DeletedUser8423

Guest
Já jsem čekal max sušenku, lékořici a bonbon, takže jsem naopak příjemně překvapen a takhle dobrou odměnu jsem vůbec nečekal.
 

DeletedUser17487

Guest
Je pravda, že se mohli zmínit o tom, že se bude počítat jen JEDNA vítězná kategorie... :( Nemusel bych pak vynakládat úsilí do jiných kategorií a přenechat tak vítězství i někomu jinému.. :)
 

DeletedUser

Guest
Lidi, co furt dudláte :D Vždyť je to slušné ocenění a navíc užitečné - výherci mají 3 možnosti převodu itemu a nevýherci si můžou převést item jeden (nebo darovat) napříč světy.

Jediné mínus je skutečně u výherce, který hraje jenom na jednom světě, a převod nevyužije, ale myslím, že i v tomto případě najdou organizátoři řešení.
 
Tak tady je přesně vidět, že nikdy se nedá zavděčit všem najednou.
Také jsem spíše očekával nějaké posilovadla, ale toto je pro mne pěkné překvapení, za které organizátorům soutěže děkuju :)
 

DeletedUser

Guest
Předpokládám, že čas bude delší, ale zatím stále nebyl stanoven.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Gratuluji všem účastníkům soutěže. Tickety o přesun itemů směrujte k mé maličkosti, s každým se o přesunu domluvím individuálně. Přeji hezké vánoce.
 

DeletedUser16057

Guest
Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Když jsem si já již vybral "výhru" v podobě poslání itemu. Je možné, aby jiný hráč získal přes "jeho výhru" item, který vlastním(neprodejný, ale lze získat z balíčku). S tím, že bych já souhlasil?

Z mého pohledu je to kravina, ale raději se zeptám. :)
 

DeletedUser

Guest
Jak psala Miko, domluva individuálně.
Teoreticky, pokud se vzdá své výhry, nevidím v tom problém.
 

DeletedUser

Guest
Všem přeju úspěšný Nový rok 2016, a hned mám dotaz. Můžu ještě počkat s výběrem itemu k přeposlání? Za účast v soutěži.
 

DeletedUser

Guest
Děkuji za rychlé doručení itemu, došel v pořádku a v bezvadném stavu :D Víc takových soutěží.
 
Nahoru