• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Co bude v nadcházejícím updatu?

Kdo nehrajete na betě, tak poodhalím, co nás čeká v nadcházejícím updatu :)

rSp6W72.png


2crLfoG.png


DETLnRY.png
 
Ovšem, teď jsem dostal Juanovu sadu a pro rychlost je lepší využívat její zbraně a některé části této sady místo zlaté pušky a šavle. Ale taky záleží, jak má kdo nastaveny schopnosti.
 
Mě z toho stále nejlíp vychází duelová zbraň z indiánské sady a Coreyho puška (na 150. levelu +12 jízda na koni a +6 obratnost). Místo Coreyho pušky jde použít i Hodgeův revolver co padá z trezorů, ale ten dá na 150. levelu o 6 bodů do jízdy na koni méně.
 
Co jsem si já všiml, tak kalkulačka od tw-db tu rychlost neumí moc dobře spočítat. Řekl bych že neumí počítat s bonusy ze setů - například zbraně P.A.Gordona dávají +25% a kalkulačka mi je ještě nikdy nenabídla.
Když se obléknu podle kalkulačky mám rychlost 725%, když nahodím oblečení sám dostanu se na 906%
 
Těch věcí, co script nepočítá nejlépe je více. Třeba na bitvu nebo duel také není možné se podle něj rozumně obléknout. I když je pravda, že tu rychlost nekomplikují takové věci jako rozložení schopností v případě bitvy nebo duelu...
 
No díky moc všem za podměty v diskuzi, do teď jsem jezdil podle scriptu (736) a s indiánem a zlatou to je o sto více (842), na juana si ale ještě budu muset chvíli počkat ..
 

DeletedUser3338

Guest
Ale zkuste si zadat pohyb v sadě, co vám doporučí tw-db a co si myslíte, že je rychlejší. Mě vždy vychází lepší ta, kterou mi doporučí script, takže chyba bude spíš v číslech ve hře (myslím script přímo na stránkách, ten ve hře vyhazuje úplný blbosti).
 
Vencju, zkusil jsem kalkulačku na stránce tw-db a nabízí mi to například zimního koně (200%) i přes to že mám vylepšeného Yumů na level 3 (293%) takže ani tady to nepočítá dobře. Ale počítá to rozhodně lépe, neboť nabízí aspoň ty zbraně P.A.Gordona.

navíc jsem si zkusil zadat pohyb a ty čísla ve hře sedí (myslím tím, co ukazuje po kliknutí na vlastní avatar)

zde je mé nastavení, které jsem našel jako nejlepší: (svoje atributy mám v červené a body v HP)
zdyIU96.png


pokud víte o lepší kombinaci, podělte se :)
 
Kalkulátor na stránkách mele nesmysly. Vůbec nebere v potaz nějakého rychlejšího koně:

dx6s2qi.png


Naopak se scriptem nemám nikdy problém :)
 
Nahoru