• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

HIV- s1

Moje základní výbava:

fcnkZly.png



V lobby reaguji na rozdělení týmů a pokud to situace dovoluje, snažím se nasadit
instance_rifle_1.png
. Nasvědčuje-li situace tomu, že se tak stane, oznámím to neprodleně na chatu.

Lobby opouštím v následujících případech:
- něco mě neočekávaně vyrušilo a nemohl bych se hře věnovat naplno
- u mě v týmu je hráč, který by z důvodu neovládání hry zasloužil dostat na holou
- v týmu soupeře je jeden nebo více hráčů, kteří hru proti mě sabotují i když mají velmi dobré vybavení a mohli by mi čelit s otevřeným hledím

A ještě jedna důležitá věc. Pokud jsem plně vyzbrojen, pak se snažím, aby druhý tým získal alespoň nějaké body. Čím více se snaží, tím více bodů.
 
Naposledy upraveno:
HIV víš v čem je rozdíl, tu pušku psance na dvojce si může udělat kdokoliv, kdežto svítící zbraň si bez nákupu nuget nemáš šanci pořídit, prostě nevyhraješ akci na světě. Já jasně řekl, pokud dají HP luku stejné jako HP psancovky na dvojce nemám s tím problém, ale pokud k tak silné zbrani dají 2x takové HP jako psancovka na dvojce, tak to nemá cenu. Hlavně zde zase začni moralizovat a brát si mě zbytečně do pusy, protože mi nevymluvíš to, že to zdraví je tam jen proto, aby si lidi kupovali nugety a pokusili se příště vyhrát nějakou tombolu. Prostě to není pro každého stejné, jako to, že pokud bude trpělivý, tak časem psancovku na dvojce bude mít a to bez nuget. Ale jestli preferuješ, že někdo si koupí nugety a hned bude mít tak silnou zbraň , než já, který si ji musel vytvořit snad 3000 odehranými dobro., tak to se pak nemám s tebou o čem bavit a ano hraji Zagorku .... PS: sabotoval jsem někdy hru proti svítícím zbraní do teď, ne a víš proč, protože měli HP jen o něco více jak psancovka na dvojce, jenže s tímto lukem už se to nedá ... Co bude příště dají HP na 10K ?????
 

DeletedUser6397

Guest
Absolutně souhlasím s Bilem.Ten luk je strašná zhovadilost.Kdyby jsi měl psancovku lvl 5,mlčim a hraju,protože tu má šanci získat každý,jde jen o to jak se snažíš a jaké máš štěstí,ale tohle...
Hp skoro 6000,jedna rána mi ubere cca800.to neni hra,to si můžeš hrát sám proti vencju a já nevim kdo tuhle blbost ještě má.
Můžu ti říct hive,že spousta lidí na tu zbraň nadává a věř mi,že to neni závist,jde jen o to že normální hráč si nemá šanci zahrát,za tři kola je po něm.
A to neni zábava,to je jen trapárna.
Já sama osobně do hry peníze nedávám,nemám nic proti tomu aby sis koupil za prachy nějakou dobrou věc,tvá věc,nicméně pokud to bude takto pokračovat tak s nuggeťáky nebude chtít nikdo hrát,protože ani nebudou mít tu šanci aby jim trochu stačili ...
Já osobně nehraju ani s tebou v týmu,ani proti tobě,to samé platí o dalších těch lidech co mají tuhle blbost,prostě mě to nebaví.Buď mě za dvě kola rozstřílíš,nebo ani nemám šanci do někoho střílet,protože všechny zabiješ ty...
Nuda...Velká.To už není starý dobro.
 
Ano, raději se vymlouváte na to, že se proti tomu nedá hrát, namísto toho, abyste se o to doopravdy pokusili. Zbraň není všemocná a nedokáže sama obsazovat budovy, což je hlavní věc, o kterou jde. A doopravdy existují způsoby, jak nenechat naplno projevit sílu té zbraně.

Ale i kdyby. Teď přidali do hry Havraní luky, které jsou silou srovnatelné s psancovou puškou na levelu 1. a například parním puškám s tím jde vzdorovat poměrně dobře. Čili je stejně jen otázkou času, až mě někdo začne dusit s psancovou puškou na trojce nebo až přidají něco ještě silnějšího než havraní luk, co bude moci snadno získat úplně každý.
 
Ale i kdyby. Teď přidali do hry Havraní luky, které jsou silou srovnatelné s psancovou puškou na levelu 1. a například parním puškám s tím jde vzdorovat poměrně dobře. Čili je stejně jen otázkou času, až mě někdo začne dusit s psancovou puškou na trojce nebo až přidají něco ještě silnějšího než havraní luk, co bude moci snadno získat úplně každý.

Havraní luk má přece stejně schopky jako ty bonusové sety, ne? Akorát bez bonusů, vyměnil jem to za psancovu a v pohodě i proti bonusovkám...nechápu v čem je problém :unknow:
 
Ale o tom to je, už mockrát jsem chtěl účet smazat, ale pokaždé, když už mám zadat heslo pro smazání si řeknu .."tvůj jediný cíl v této hře byl, že dáš komplet psancovu sadu na trojku" a zatím jsem to nikdy nezadal. Mě třeba pušky nepadají, takže než bych tě mohl dusit s psancovkou na trojce, tak to bychom to museli hrát 5-10 let a tomu já nevěřím. Nicméně i kdyby na toto došlo já odehraju např. více jak 20.000 dobrodružství, abych ji měl, kdežto někdo si luk vyhraje za nugety, vyhraje tombolu a těch 5 -10 let mě bude dusit. DOBŘE - pokud mi někdo zaručí, že do roka mi pušky napadají, což se nestane, všichni víme, co padá z trezorů, klidně se nechám dusit a vydržím to, jenže to tak nebude .....
 
Snad už trochu opadly emoce a budeme moci urovnat nastalou situaci.

Odvolávám výrok o sabotáži ze strany Billyho Kidda. Nebylo úplně fér, že jsem zmínil jen jeho, protože více lidí se chová tak, že mi to nepřipadá zase fér vůči mě a dá se říci, že Billyho postoj ve výsledku nebyl tak špatný.

Nyní zkusím trochu přiblížit mojí motivaci ke snaze o získání luku. Jistá prestiž v tom hrála svoji roli, ale jednou z hlavních pohnutek bylo právě dobrodružství, neboť na bitvy o pevnost bych si mohl snadno vylepšit jednorannku na 5. level a byl bych taky za vodou. V dobrodružství se mi však velmi často stávalo, že jsem nafasoval velmi slabý tým, kde jsem se často musel bát, abych nebyl postřelen sám. Proto jsem chtěl postavu posilnit, abych mohl lépe čelit hříčkám systému.

Nevím, jestli si ještě někdo vzpomene, že i když jsem měl pouze psancovku na levelu 1, tak jsem ji občas sundával, když proti mě byl viditelně hůř vyzbrojený tým (často v něm býval IGHAS, který měl na psancovy pušky smůlu). Proto nemám problém sundat luk, když proti mě bude stát tým srovnatelně silný.

A když už se rozhodnu nechat si luk, je na mé straně nevýhoda v alespoň dvou bodech - extrémně slabý spoluhráč (může jich být i víc - mám tím na mysli nešikovného hráče, který hru neumí ovládat), modrá barva, lepší výzbroj na straně druhého týmu a to alespoň u dvou hráčů týmu.

Závěrem už můžu asi jen poprosit všechny o trpělivost, protože do žádné hry nejdu a priori s tím, že ji budu hrát s lukem, vždy reaguji na rozdělení týmů a pokud se tím nedostanu do značné nevýhody, snažím se nasazovat psancovu pušku.
 

DeletedUser15918

Guest
Nedá mi to - musím se k těm lukům a spol. vyjádřit.

1. Principiálně je špatně, když si můžeme kupovat herní zvýhodnění za peníze. Pak už hra není o hráčském umění, o taktice, o čase a energii hře věnované, ale pouze o naditosti kešeně. Nejsem socka, mohl bych si bez problémů dopřát veškeré výhody Westu, ale nechci.
2. Jsou hráči, kteří bez těchto výhod nemůžou existovat, páč jsou to jelita. Mezi takové rozhodně nepočítám HIVa, ale těch neználků, co si nakoupili za drahý peníze např. berberskou flintu a stejně jim to nepomůže, protože jsou špatní hráči, přibylo. U HIVa mě překvapilo, že si pořídil ten luk, protože i bez něj to byl těžký soupeř, jednoduše to neměl zapotřebí.
3. Ze hry utíká spousta lidí, někteří hlavně proto, že se jim rozlosování jeví jako prohrané. Já zažil už spoustu neskutečných her, které dopadly přesně opačně, než se jevily, a to z obou stran. Takové hry jsou kořením Tombstone. Nicméně i já už mám své důvody k opuštění lobby, podobné jako HIV, ale navíc - nebudu hrát proti tomu luku.
4. Luk Tlignitů je strašně naddimenzovaná zbraň. Všechno co bylo a je do té doby (Divoký Bill, berberka atd.) šlo kompenzovat, jak píše Billy, běžně získatelnýma zbraněma. Ten luk nejde a dlouho nepůjde.

Resumé: Milý HIVe, pokud sis ten luk pořizoval ze sběratelské vášně, netahej ho na Tombstone. Pokud sis potřeboval posílit hp a dmg na střílečkách, povedlo se ti to tak dokonale, že řada lidí včetně mě prevntivně hru opouští. Luk mění hru v jatka. A mimochodem - tvé vyjádření o tom, že když se nedostaneš do nevýhody, sundáš luk a vezmeš psancovku, působí sice navenek až Dušínovsky, ale dá se interpretovat i opačně. My, co máme jen variantu psancovka, podobná gesta samozřejmě dělat nemůžeme. Stejně tak tvrzení, že necháváš body, budovy... kdo o to stojí? Já teda o milodary zájem nemám, chci si body vybojovat, zasloužit. Takový gesta - koupím si neporazitelnost a pak budu ostentativně velkorysej - můžou i urážet.
Já vím, jen jsi využil možností, který West poskytuje. Protože ale tu hru vedou tak, jak ji vedou, i já, stejně jako Billy, čím dál častěji přemýšlím o zrušení účtu...
 

DeletedUser

Guest
ja bych rad dodal, ze havrani luk rozhodne neni spatny ale nadsazovat ho nad pusku psance je trosku diskutabilni

havrani luk prinese +6 vsechny atributy
u vojaka na levlu 150 mam oproti psanci cca o 600HP navic

puska psance +3 vsechny atributy
+3 bonusove atributy za komplet sadu psance
+5 utok
+5 obrana
+75 dmg

pokud to pocitam spravne, atributy se vynuluji a rozdil je pouze 600hp vs +5 obrana +5 utok +75dmg

ponecham na kazdem, co je vyhodnejsi, ale rozhodne se neda rict, ze je jedna lepsi

edit: popravde nevidim duvod proc je s lukem vice hp, pokud se nic nezmenilo. hp v dobro pridava sila. luk dava +6, puska 3+3
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Z bonusu sad se počítá pouze to, co je pojmenováno jako + multiplayer útok/obrana. Nepočítají se bonusy na atributy - čili psanec má pouze ty 3 ze zbraně a nepočítá se ani bonus na dmg.
 
Řeknu to asi tak a doufám, že se mýlím. Je jasné, že tato hra má poslední rok, možná dva roky. Tvůrci v ničem neustoupí od toho, aby za ty poslední dny nevyrýžovali od hráčů co se dá za nákup nuget. Jenže asi už nejsou hráči tak hloupý, aby zbytečně kupovali nugety, tak nastoupili přímo s nákupem za prachy. Prostě mi to připadá, jako osud horníků v "Pasově" (nevím přesně název). O jejich osudu už je dávno rozhodnuto, ale vláda nemůže říct natvrdo, kašlem na ně a musí něco dělat, aby to vypadalo na oko ...

Myslím si, že pokud by tuto hru chtěli zachránit, už by s tím něco dělali ne ?? A dělají něco ... takže ....
 
Sice se nevyjádřím přímo k HIVovi, ale zaujal mě poslední Billův příspěvek a konkrétně nákup sady za prachy - spojovat to s tím že hra upadá a lidi už nekupují nuggety je mylné. Nákup za reálné peníze tu byl minimálně před dvěma roky - tehdá to byla sada Černý pátek. Po té se tu objevily i další sady (fotbalová, letní), ale to už zmiňoval Hamerinski v jiném vláknu.
 
Pokud by ten luk měl HP do 5000, tak ať vím, že mě sundá, půjdu hrát, protože mu mám šanci ubrat tak, aby to pak mohlo skončit jakkoliv. Pokud vím, že padnu a jemu zbyde 3000, tak je to o ničem. Však jim v těch tombolách dávejte svítící, ale s HP, které je srovnatelné s psancovou puškou. Do hry nemůžete zasáhnout, ale napsat jim a pořád je s tím otravovat už můžete ...
 
Teď jsem odehrál hru v plné polní, dokonce jsem měl i náhodou zbylé posilnění ze včerejší bitvy. Pro ty, kdo se jí neúčastnili - rozdělení bylo následovné:

červený tým - HIV- (luk tlingitů); UNCS (havraní luk); sierr1959 (zlatá puška), nějaký level 26
modrý tým - Billy Kidd(psancova puška lvl 2); demon (psancova puška lvl 2); M1šo (hanksův revolver), další menší level (precizní mušketa lvl 1)

Nejslabší hráč červeného týmu stál první 2 kola, potom se rozpohyboval a po zhruba dalších 6 kolech došel na saloon kde umřel a dál už nehrál, protože se odpojil.

Reálně jsme tak hráli 3v4. Nakonec se nám podařilo se štěstím vyhrát 35-33. Vyšly nějaké pasti, povedly se zásahy, v podstatě všechno potom fungovalo dobře včetně toho hlavního - souhry v týmu bez většího domlouvání.
Myslím, že i když mohlo být pro hráče modrého týmu značně frustrující, že ztratí během jednoho kola i hodně přes 1000 hp, byla to zajímavá hra, kde do poslední chvíle nebylo jisté, kdo vyhraje. Ano, byl tu onen zmiňovaný hendikep hry 3v4, nicméně kdybych ten luk sundal, byla by to jedna z nudných her, které chce mít člověk co nejdřív za sebou, protože bychom se mohli jako červený tým tak akorát zabarikádovat na saloonu a doufat, že nám nechají modří nějaké body.

Pokud se mýlím, tak mi oponujte :) třeba vymyslíme způsob, jak si to sami pro sebe oživit, když na to INNO dlabe.
 
Nahoru