• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

HLASOVÁNÍ MIGRACE

Chcete migraci? Jakou preferujete?


  • Celkový počet hlasujících
    351
  • Anketa uzavřena .
Upozornění: Není vůbec jisté, že nám bude jakákoliv migrace schválena, stejně jako není vůbec jisté, že když už něco bude povoleno, bude to odpovídat výsledkům tohoto hlasování.

Každý může dát 2 hlasy. Jeden je pro možnosti:
Ano, chci migraci jakoukoliv. / Ne, nechci žádnou migraci.
A druhý hlas pro možnosti:
Jsem pro velkou migraci. / Cokoliv jiného než velká migrace.


Diskuze o migraci je k dispozici zde: https://forum.the-west.cz/index.php?threads/další-migrace.30346/

Připomenutí základních pojmů:

Migrace - přesun postavy na jiný svět, kde hráč nemůže mít žádnou jinou postavu.
Velká migrace - Všechny světy od 1. serveru až po floridu budou nuceně přesunuti na NOVÝ cílový svět, kde nebudou vystavěna města ani pevnosti. Nedotčena by zůstala pouze Georgie.
Všichni hráči, kteří mají více postav by byli nuceni si vybrat pouze jednu (nezáleží přitom na tom, zda mají postavy pod jedním nebo více nicky).
Bitevní turnaj na podzim 2016 ukázal, že rozdíly mezi prémiovými a neprémiovými světy prakticky nejsou, mohl by nový cílový svět být bez problémů se všemi prémiovými vymoženostmi (které stejně asi skoro nikdo nevyužívá).


Šiřte informaci o tomto hlasování mezi svými známými a kamarády přímo ve hře, ať se nám tu podaří dosáhnout co největšího počtu hlasujících a tím i co nejobjektivnějšího výsledku hlasování.



Trvání ankety je 25 dní! Výsledky poté budou předány do Německa.

Abyste mohli hlasovat, je potřeba:

1) mít účet zde na fóru
2) být přihlášen


Na obrázku je zvýrazněno, kam kliknout pro registraci a kam pro přihlášení.
638a8b67ee174c85a83e61ca60a112b1.png


Při registraci pak musíte zadat nick jaký máte ve hře a heslo pro přihlášení do hry.
Krom toho musíte zvolit odlišné heslo pro účet zde na fóru.
 
jsem pro migraci velkou, s tim rozdilem,ze by se mely vsecky svety krome georgie presunout na s1 ;)
Ale spokojim se pouze s velkou migraci...
 

DeletedUser15301

Guest
mám dotaz... pokud vsechno projde a spusti se velka migrace, jak to bude s inventama tech postav, co mam a nebudou migrovat? zmizi komplet nebo je nejaka sance, ze se neco prenese k te migrujuci postave?
 
Přenese se pouze to, co si zvládneš přenést svépomocí.

Kdybych se pustil do velkých spekulací, tak je možná nějaká šance na přenos věcí, které mohly být koupeny pouze za nugety (černý pátek, věci na fotbal...) ale to prosím neberte jako něco s čím byste mohli počítat.
 

DeletedUser18574

Guest
Podla hlavsovania sa to zvrhava na velku migraciu, takze rad by som bol, keby bolo mozne preniest aj na svet Georgie jednu postavu. Kedze hram na viacerych svetoch pod rovnaky nickom sa mi to zda nespravodlive aby som prisiel o vsetko na inych svetoch.
 

Pawn

Člen týmu
To asi těžko. Georgie je nedotčený svět co se migrace týče, a z dobrého důvodu. Je tam nový žebříček, a bylo by nefér kdyby najednou se tam někdo z 7. místa například propadl na 100. jen proto že si tam někteří naháží postavy, o věcech nemluvě. A to je ještě lepší případ. (Nejedná se o můj případ, Georgii fakt neřeším co se žebříčku týče osobně, spíš pohled na věc)
 

DeletedUser15301

Guest
Přenese se pouze to, co si zvládneš přenést svépomocí.

Kdybych se pustil do velkých spekulací, tak je možná nějaká šance na přenos věcí, které mohly být koupeny pouze za nugety (černý pátek, věci na fotbal...) ale to prosím neberte jako něco s čím byste mohli počítat.

presne o to mi jde... v pripade migrace bych si brala vojaka z arizony.. jenze na buffu mam spoustu tehlech nugetovych veci
 

DeletedUser12110

Guest
Velka migrace je rychla cesta, jak West pohrbit - Nicmene je asi vsem jasne, ze to Inno nikdy nepovoli a radsi ho necha umrit pomalu :)
 
Velka migrace je rychla cesta, jak West pohrbit - Nicmene je asi vsem jasne, ze to Inno nikdy nepovoli a radsi ho necha umrit pomalu :)

to je všem jasné, ale je tady pár ale:

- český trh nijak extra INNO nezajímá (malá kupní síla), nemá zde co ztratit a v principu by si zde mohlo dovolit i nějaký revoluční krok (velkou migraci), nezávisle na výsledku
- West už běží jen v nějakém udržovacím módu, nicméně udržovat 10 nebo dva světy je rozdíl: tj. INNO ušetří na práci a servrech
- West maj teď hlavně k testování, tak proč neotestovat i tohle: za relativně malou cenu INNO získá zajímavá data (odchod hráčů, změna ve výši příjmu a pod ..), které bude moci uplatnit jinde

sám osobně tomu, že dojde k velké migraci nevěřím, ale jak říkám, jsou tu určitá ale, která ve mě hryzaj a říkaj, že to nakonec není tak nemožné, jak se na první pohled zdá ...
 

DeletedUser16101

Guest
chtělo by to jakoukoli změnu nebo oživení - jinak celá hra půjde do hrobečku
sharkman
 

DeletedUser18182

Guest
Dle mého je TW v agonii, čemuž se po mnoha letech hry nelze divit. Už dávno se tady nedá nic extra dělat a bitvy oživnou jen 1x-2x do roka, když se většina hráčů vyhází z dluháčů a potřebují je zpět nabrat co nejrychleji, takže chodí "chvilku" na bitvy, někdy i off. v základu je potřeba si uvědomit, že invent je "souborem obrázků", kterým někdo více či méně přikládá důležitost. Hlasoval jsem proti migraci, protože dle mých osobních zkušeností, nic nevyřeší. Nechal bych postavičky lidí "zdechnout" na svých světech, protože většina stejně migrovat nebude, i když bude více možností, protože svoji postavičku tam či jinde, mají ze svých důvodů. Někdo mizel před jinými hráči, takže bych ho vážně necpal zpátky k nim na jeden svět, někdo utíkal před skupinou (aliancí) lidí, takže to samé a někdo si prostě jenom tak rád kliká, nebo staví a "svatý klid" na polomrtvým světě mu zcela vyhovuje a těch by mohla být většina, na neaktivních světech. Světy se budou stále otevírat nový a většina těchto hráčů tam už postavičku nezakládá, protože prostě už se nechce nikam hnát, jen si sem tam kliknout, něco skompletovat, aby byl zase IN a když má náladu, tak chvíli chodit na bitvu, když ty bitvy za něco stojí. Na nových světech jsou lidi v krečích, furt jim o něco jde, někam se ženou a většinou to není zábava ani pro ně samotný. Dělají to, protože "musí". Většina hráčů, co tady léta přežívají, se už jenom chtějí bavit, ne dohadovat, ne poslouchat nadávky lidí, kteří neuspěli na jednom světě, tak se přesouvají na další a další a furt se diví, že jsou tak strašně dobří, ale nikam to nevede. Takže svět ani není s plnou síní slávy a už dávno je mrtvý a zvažuje se jeho smazání, migrace (konkrétně Eldo). Nechte to svýmu osudu a nic neřešte. Lidi si najdou to svoje a INNO to stejně jednou všechno smázne, až vytvoří hru "mistroství světa v klikání". JSOU TO JEN OBRÁZKY, tak kvůli tomu nešilte. reálný svět je, když zvednete zadek od PC a mrknete se z okna ven.
 

DeletedUser18783

Guest
ahoj všem
co k tomuto tématu dodat ? když jsem to kdysi začal hrát s kolegou s práce, celkem jme tím žili. město fungovalo společenství měst san ... jeden za všechny by se dalo říct. pak začaly pevnosti a aliance hádky trucování odcházení hráčů. po zvýšení levelů obchodů se zdálo, že nastane nějaké oživení hry, která ale stagnuje. přitom nápadů by bylo hodně. budovy kam by se sypaly suroviny typu lázně, zbrojíř vylepšující zbraně, chovatel koní atd atd. bohužel se to zvrtlo se zavedením sad a nákupem za nugety. řekl jsem si tudy cesta nevede skusím dělat stavitele.ve 4jsme postavili kostel a ocitli se 1 v tabulce mezi městy a bum přišla migrace. no dobrá nějaké postavy se odmázly nastalo stěhování majetků z dvou světů do jednoho, ale level kostela převést nešel , penízky utracené za výstavbu hráčům vráceny nebyly. migrovali jsme na svět 1 i když to bylo jisté znevýhodnění proti kmenovým hráčům, protože svět začal dříve. na 1 jsme utratili skoro 2 mega za kostel proškrábali se tabulkou na 2 místo a zase to má být k ničemu ? takže za mě nikam nemigrovat normálně to ukončit a vrátit se k trávení času postaru třeba hraním karet se sousedy. protože když vidím jak se tady daří programátorům nahrávat úpravy her, tak já bych po takových stavech , že mi něco v práci po úpravě softu nebude fungovat kus fabriky tam asi dlouho nepobyl.
 

DeletedUser10165

Guest
Jsem pro velko migraci, poloprázdné neaktivní světy zmizí a naplní se svět uplně nový, ve kterém začne opět ten správný boj o každé pole a farmu :)

Nicméně srdcaři, kteří se registrovali mezi lety 2008 - 2010 chtějí, aby jim zůstalo to, na čem dlouhá leta pracovali, pokud nebyli obětí migrací dob minulých.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Hlasování skončilo. Jakým výsledkem vidíte sami. Nyní budeme čekat, jak se vyjádří Leader Community Manager The-West.

Jakmile se něco dozvíme, neprodleně to oznámíme.
 
Mají to na stole. Zda se na to dívali nebo ne nám, pokud vím, neříkali. Já sám ani neočekávám odezvu dřív než v dubnu. Z toho co vím teď mají dost práce s chystanými změnami, které nijak nesouvisí s migrací.
 
Nahoru