• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

The West Classic

DeletedUser17126

Guest
nemuselo by to být špatné hrát tímhle způsobem i bitvy zase jako za starých časů, jelikož jde o mezinárodní verzi tak snad i hráčů bude dost. Jenom kdyby byl ten server dlouhodobější je to jako další svět a pro nás to znamená oslabení aktivity na zbylých CZ světech, kde je už teď aktivita mizerná.
 

Pawn

Člen týmu
Nápad dobrý, a rád si připomenu začátky westu bez bitev,chatu, jen s grafikou na který jsem na westu začínal. :) Měsíc bude tak akorát, a třeba se to poté uchytí tak, že hráči sami budou chtít víc, pokud inno uvidí, že by zájem byl, ale i tak, nápad super. A počítám, že se tam sejde hojný počet hráčů. 2008 :3 A těším se na staré avatary, to bude pecka je opět vidět v akci. :-)
 

DeletedUser17312

Guest
koukám 10h a stále se mi tam nedá přihlásit ... škoda :(
 

DeletedUser8423

Guest
Podle infa na net fóru by to měli, pokud všechno půjde dobře :D, spustit mezi 12-13 hod.
 

DeletedUser17809

Guest
Tak to to zkusím znovu až zítra no, ve 12 jedu na chajdu :)
Tyhle specielní servery by neměli spouštět v létě.
 

DeletedUser8423

Guest
JJ, už to jde. Pokud se tam někomu nedaří registrovat, zkuste jiný prohlížeč. U mě na chromu ani ťuk, ale na IE to šlo.
 

DeletedUser

Guest
Inno by mohlo spustit mezinárodní anketu zda hráči chtějí či nechtějí hrát West - Classic jako plnohodnotný svět a popřípadě ho spustit i s možností nákupu nuget. Věřím, že by to uvítala velká spousta hráčů.
 
jasný... dát nugety, přidat dobrodružství, XYZ sad,... a jako proč? krom toho, je to svět teď jen na měsíc. i když se najde pár hráčů s vysokým IQ, kteří koupí nugety na cokoli jen aby byli lepší než ti ostatní, i když je to takhle krátkej svět..
 

DeletedUser

Guest
jasný... dát nugety, přidat dobrodružství, XYZ sad,... a jako proč? krom toho, je to svět teď jen na měsíc. i když se najde pár hráčů s vysokým IQ, kteří koupí nugety na cokoli jen aby byli lepší než ti ostatní, i když je to takhle krátkej svět..
Pokud to nevíš, tak nákup nuget na Classic nejde na to upozorňovali už před spuštěním. A já psala jen o možnosti nákupu nuget o ničem jiném. Neboť prémia na Classic světě mají význam (což uzná každý kdo ho hrál již kdysi). A já jsem zastánkyně myšlenky možnosti hrát West bez hloupých sad, pouze s těmi klasickými (mexická, mastičkářská, farmářská apod.), taktéž bez šílených překupníků apod. Zkrátka jen Classický West z jeho začátků, kdy tato krásná hra byla o něčem jiném a měla své kouzlo, které se vytratilo...
 
Bolo to príjemné spestrenie hry, trošku nostalgie na staré časy. Škoda, že pre mňa nie v ideálnom termíne, keďže dnes odchádzam na 3 týždne na dovolenku, ideálny termín by bol asi vo Februári, keď je už po skúškach a vonku ešte stále zima, ale to môže byť tiež individuálne. Každopádne chválim nápad Inna, snáď ešte niekedy podobnú akciu zopakujú. :)
Ak by som niečo zmenil, tak asi odmeny, okrem umiestnenia v rebríčku na xp mohli oceniť aj duelantov, prípadne najlepšie mestá.
Týmto dňom teda ukončujem expenie (boj o prvé miesto) a držím palce ostatným. :)
fxhboj

(https://prnt.sc/fxhboj)
 

Pawn

Člen týmu
Takže takové mé menší shrnutí ke classicu, který se uzavřel. Hrál jsem původní west, zkusil jsem nyní proto classic s tím jak na tom budu po těch letech, ze začátku to byla zábava a prostě změna, trochu relax, a bylo pěkné si připomenout staré doby, nicméně z mé strany.. již je to jedno velké "nope" bohužel, asi jsem moc romazlený sadama, chatem, bitvama, ale prostě mne classic po pár dnech poté přestal prakticky bavit, nebo jsem tomu nevěnoval takovou pozornost jako první dny, z části za to mohlo nejspíše i rozhraní mého prohlížeče který si asi s classicem již nerozuměl, a občas si to dělalo co chtělo mi přišlo tak mne to trochu odrazovalo, ale hlavní problém pro mne je zkrátka absence chatu.

Právě proto za mne byla nejlepší west verze nějak s příchodem bojů o pevnost, a tedy chatem, který byl dole automaticky, nemusel se otevírat, tam jsem měl zkrátka vše , hra běžela plynule, chat, který je dle mého důležitou součástí westu, protože hráči díky němu byli mnohem blíže k sobě jak přes městské forum - kterému jsem nefandil vůbec nikdy(nemluvě o tom, že solo hráči byli odříznuti úplně od všeho) mi zkrátka chyběl více než jsem čekal. A hru jsem si v tomhle období užíval asi nejvíce.

Tak jako tak, za mne připomenutí super, ale měsíc z mého pohledu byl tak akorát ve finále, starší hráči si připomenuli jaké to bylo, noví měli šanci poznat west tak jako ho neznají když měli zájem.
Proto plně chápu, že inno ho nejspíše permanentním neudělá i na požadavky hráčů, protože se mi nechce věřit.. (Ano soudím dle sebe), že to po době nepřestane bavit každého krom pár opravdu zapálených hráčů, co si raději klikají jen své, protože nové to nezaujme z mého pohledu ( v době co browserovky zrovna už neletí a i jejich regulérní servery kulhají) ničím a proto inno do toho peníze dávat nebude.)

Jediné co bylo dle mého lepší byly avatary, furt a stále. Tyhle vlastní kde některé věci vůbec na avatar nesedí, protože si stím ani nedali snad práci jsou dle mého hnus, nicméně věc názoru. A poté ten relax a mapka, kde se muselo alespoň ještě chodit za prací. A také že se muselo zvažovat do čeho se dají schopky :--).
I tak myslím, že to byla fajn akce, a realizace dobrá.
Od inno pěkné gesto k výročí (Čekal jsem, že hru mají asi ještě více "na háku").
. :)

Snad se nikoho nedotknu. Hezkou hru.
 
Naposledy upraveno:
Nahoru