• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Kontakt na innogames

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
proste vsem... jestli neznas vyznam tohohle slova, tak tahni zpatky na zakladku... aspon se ti osvezi cestina
tím jsem narážel na to abys mluvil za sebe protože evidentně blbý kecy na mě máte jenom ty a tvůj slabomyslný kamarád CanisLupus. A vyjadřuješ se jak dlaždič.

za takový řeči, co tu Trump předvádí, dříve lítali karty a v podstatě už by tu měl banán. škoda.

TO SI MÁM NECHAT LÍBIT TY URÁŽKY?!?!
 

DeletedUser17990

Guest
NO JELIKOŽ GÉNIUS VYDĚLÁVÁ NA VÁS VŠECHNY NEFACHČENKA TAK TU NEJSEM PŘES DEN TAK TEĎ ODPOVÍM NA VŠECHNY TY VAŠE SLABOMYSLNÉ PŘÍSPĚVKY CO JSTE DNESKA PŘES DEN ZPLODILI

Jestli si myslíš, že vyspávání na záchytce je práce, tak ty prášky se fakt hodí.


Ale jsi, jinak bys měl rád TRUMP a jeho zeď.

Je vidět, že víš kulový, prezident země založený jen a pouze na migrantech chce zrušit migraci. Sám si přivandrovalec z bůhví jaký zadnice, tvoji předkové vyvražďovali původní obyvatele "tvý" země.


Zdá se, že o komunismu hodně víš, ty komunisto.

Protože něco vim, tak to jsem? Tím pádem jsem podle tvé teorie i nacista, demokrat, král, císař, křesťan, žid, muslim, vědec, letec, poslanec atd. atd..



CELÝ HUDSON A CELÉ TOHLE FORUM KROMĚ TEBE JSOU JENOM MOJE MULTIŮČTY, ty paranoidní psychouši, pokud máš podezření že mám multiúčty nahlaš mě, už to zkusilo tak dvacet lidí před tebou.

Jestli to jsou multiúčty, proč hrabe jen a pouze tobě? Asi zase ty prášky...


JO PŘESNĚ TAK, VŠICHNI CHTĚJÍ GÉNIUS.



GÉNIUS NEMÁ POTŘEBU NĚKOMU DĚLAT PATOLÍZALA, AKORÁT SE GÉNIUS SVÝCH KAMARÁDŮ A PODDANÝCH ZASTÁVÁ, ALE TO TY NEZNÁŠ KDYŽ MÁŠ CELKOVĚ MÍNUS PĚT KAMARÁDŮ.

Kamarádi? Kteří, ti co tě trpí a baví se tvými bezpráškovými stavy? Poddaní? Já myslel, že jsi prezident ne "král".


VY AKORÁT NEMÁTE SMYSL PRO HUMOR VY NUDNÝ STARÝ DŮCHODCI

Trumpe, zase ty tvý prášky


MODERÁTOR BYCH MĚL BÝT JÁ PAK BY TOTU KONEČŇE MĚLO ŮROVEŇ

No to by vypadalo...
 

DeletedUser17990

Guest
tím jsem narážel na to abys mluvil za sebe protože evidentně blbý kecy na mě máte jenom ty a tvůj slabomyslný kamarád CanisLupus. A vyjadřuješ se jak dlaždič.

Používáš květnatá slova, ale znáš jejich význam?
PS: Vyjadřovat se jako dlaždič = používat ve vyjadřování spoustu vulgarismů. Kde jsou???

TO SI MÁM NECHAT LÍBIT TY URÁŽKY?!?!

Jediný, kdo tu celou dobu uráží jsi ty. Ale my víme, prášky...
 

DeletedUser17990

Guest
Nevidím kde bych psal že jsem se urazil :confused: Ale nemá cenu tady tu debatu prodlužovat, stejně meleš furt to samý. JÁ SI NA TEBE ČASEM JEŠTĚ PĚKNĚ DOŠLÁPNU

Pokud melu pořád furt to samý, tak proč si myslim, že mluvim s dílem Nikolaje Vasiljeviče Gogola? Já ti tu odpovídám pořád dokola na ty tvoje bláboly a výplody choré mysli bez prášků.

A pokud použiju na tebe tvojí vlastní myšlenku tak podle tvých znalostí nejsi ani Donald a Trump už vůbec ne, natož člověk, opice, savec, obratlovec, bezobratlý. Dle tvých znalostí si spodina společnosti láčkovců.
 

Symphie

Člen týmu
Vidím, že ani první upozornění nestačilo, aby se situace opět neskočila jinde, než je v tématu. Již bylo napsáno, jak může kontaktovat InnoGames či podporu, kde situaci může řešit nadále s někým s vedením. Tím je to prosím vyřešeno a vlákno zamykám, aby Vás to zase nelákalo zde řešit něco, co zde nepatří. :-)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru