• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze na téma migrace

DeletedUser19291

Guest
Migrační pásma 2020
Georgia světy Arizona, Indiana, S1 a S9
zrazu je tu oficialna diskusia na migraciu? :D Ako neviem ale prijde mi to dost ironicke ze som sa nieco vyse roka mozno aj 2 snazil presadit migraciu z Gerorgie a kratko po tom co som sa na to uplne vys*al na Georgii a cele to zrusil lebo sa tam nedalo nic robit a bolo to uplne mrtve + ma nasledovalo xy hracov tak zrazu sa ta migracia konecne pustila :D
 
Já jsem tedy v tématu nazvaném "Migrační pásma a obsazenost světů" očekával to, kolik zbývá do úplného uzavření Colorada a Georgie a spuštění migrace z Floridy, Hudsonu a zřejmě i Eldoráda nebo Dakoty, pokud se z Dakoty nevytvoří další cílový svět, což by ale bylo asi zbytečné, když je Indiana pro ty novější.

Třeba jestli se dozvíme, že k uzavření musí být už jen 100 lidí, když jich je teď 200. Vycházím z informace, že když bylo na Coloradu a Buffalu 400 lidí, dozvěděli jsme se číslo 200, takže analogicky odvozuji, že je to stejné jako s kontrolováním jaderné fúze - taky je 30 let před námi. Už šedesát let.
 
chtěl bych se zeptat, co přesně znamená - "ztratí Vaše postava všechny: Peníze a dluhopisy - protokol"

hádám správně, že mezi další věci, co se při migraci ztratí, patří itemy a hlavně peníze nevyzvednuté z trhu... ? :D
 
chtěl bych se zeptat, co přesně znamená - "ztratí Vaše postava všechny: Peníze a dluhopisy - protokol"

hádám správně, že mezi další věci, co se při migraci ztratí, patří itemy a hlavně peníze nevyzvednuté z trhu... ? :D
Kdybys to četl pořádně věděl bys, že pokud máš něco na trhu, nemůžeš migraci vůbec spustit :)
 
Tou ztrátou dluhopisů jsou podle všeho myšleny dluhopisy, které bys získal za týdenní aktivitu. Dluhopisy na kontě a v obálkách samozřejmě zůstávají.
 
Já si myslím, že ta část s protokolem je myšleno to, že přijdeš o záznamy jak jsi k UPD/$ přišel (záznam v bance o peněžních transakcí).
četl jsem to pořádně, píše se tam přesně toto: "nesmí probíhat ani aukce" - chápu to tak, že se jednoduše nesmíš účastnit AKTIVNÍ aukce, to je snad rozdíl nemyslíš ? :)
Vzhledem k tomu, že hra vnímá aukci ukončenou ve chvíli, kdy si vyzvedneš produkt/předmět/$ z trhu (přinejmenším úkoly to tak berou) tak ne, nemyslím si, že je to rozdíl.
 

raketak95

Člen týmu
Já si taky myslím, že musíš mít trh naprosto čistý. Když rušíš na světě postavu, tak tě to nenechá, dokud nevyzvedneš vše z trhu - čekal bych, že migrace bude probíhat analogicky.
 
Co takhle otevřít migrační pásmo z Georgie na některý novější svět ? Třeba Jericho. Když si porovnám všechny žebříčky na Georgii, tak snad krom jednoho, či dvou hráčů by po migraci na Jericho nikdo nebyl nějak extra před ostatními.
 

Oximus

Člen týmu
Zdravím, mohu se zeptat, odkud a kam se migruje? Ve vláknu ,,Migrační pásma a obsazenost světů", které zakládala Miko, tak je psaná migrace z Colorada a Georgie. Dnes na Arizoně jsem si psal s hráčem, který říkal, že tuto noc migroval z Dakoty. Nevím kde mohu dohledat kompletní seznam migrací, protože se v tom začínám trochu ztrácet...docela by mě zajímalo odkud a kam se všude nyní migruje. :)
 
Migruje se jen z těch dvou světů, co jsou uvedeny ve vláknu "Migrační pásma a obsazenost světů", tedy C a G... migrace z D je nějakej fail ne ? :D nebo něco neoficiálního, o čem nevím :)
 

Oximus

Člen týmu
No to právě netuším, právě proto bych ocenil odpověď od Miko a nebo někoho z týmu, kdo mi to může 100% potvrdit a nebo vyvrátit. :)
 
No z Dakoty se momentálně rozhodně migrovat nedá, hra tuto možnost nenabízí. Ověřeno na Dakotě, jedinec se tedy musel zmýlit nebo si vymýšlel.
 
Nahoru