• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Návod Navrh - Abeho seznam povolenych scriptu

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser11928

Guest
Ahoj,
bo jste kdysi zmenili pravidla, ktera automaticky zakazuji uziti vsech vami nepovolenych scriptu a v tuto chvili jsou tedy zakazany vsechny - zadny seznam jste zatim nevytvorili, prichazim s navrhem vlastniho, mnou vytvoreneho, seznamu. Po shlednuti a kontrole vam davam svoleni k dalsimu pouziti meho seznamu (napriklad pro moznost povoleni techto scriptu). Nebudem si lhat, jde jen o formalitu.

Pro moznost instalace scriptu musite mit spravny addon pro vas browser:
Pro Google Chrome - https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?hl=en

Pro firefox - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tampermonkey/
-------
Scripty:
https://greasyfork.org/cs/scripts/373294-tw-inventory-reloaded - vetsi inventar umoznujici jednoduche vyhledavani doplnovaku, truhel, sad, porovnavac itemu, kalkulator obleceni... Kdysi byl zakazan z duvodu zatezovani serveru, autor toto nicmene okamzite napravil a dnes je to v poradku.

https://the-west-scripts.github.io/The-West-Essentials/ - barvicky do chatu, NPC lokator, rychle vyhledavani itemu, sledovac trhu a vylepsene statistiky po bitve

https://greasyfork.org/en/scripts/40902-the-west-duel-warner - nekde povolen, nekde ne. Upozorni, kdyz u vas stoji hrac, ktery by vas mohl duelovat

https://greasyfork.org/en/scripts/22880-the-west-fortbattle-tool - vylepsene statistiky v prubehu bitvy

https://greasyfork.org/en/scripts/410123-tw-easy-tombola - zjednodusene posilani eventove meny pratelum

https://tw-calc.net/about-script - vylepsene informace o sadach

http://tw-db.info/?strana=userscript - vylepseny kalkulator obleceni

https://github.com/The-West-Scripts/TW-Toolkit - vylepsene info v prubehu bitvy, hromadne nakupovani itemu v obchodech,...

https://greasyfork.org/cs/scripts/396507-tw2-ready-to-die-hide-loading-screen - vypne nacitaci obrazovku hry po prihlaseni na dany svet

https://github.com/The-West-Scripts/Magic-Bundle - UI vylepseni
-
Kompletni sbirka scriptu - lze projit, otestovat a doplnit (pripadne to hodit do tohoto vlakna a ja to pridam do navrhovaneho seznamu):
https://github.com/The-West-Scripts
https://greasyfork.org/cs/scripts/by-site/the-west.com?filter_locale=0&q
=
-

/Edit 14.1.
-doplneny odkazy na "huby" scriptu pro TW
-vysvetlen odkaz na addony
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Vzhledem k minimálním zdrojům (velice omezený vývojařský čas, absence QA týmu...) pro TW mi uživatelské scripty přijdou jako ideální řešení - vývojáři se pak můžou věnovat důležitým věcem (balancování pevností) a úpravy jako šperkování UI atd můžou řešit hráči, kteří na to mají čas a motivaci.

Ideální by bylo jít ještě dál, a kromě vytvoření nějakých jednoduchých schvalovacích procesů pro povolení scriptů, udělat veřejný API (s přehlednou dokumentací). To už ale je čistá utopie, takže povolení scriptů postačí. :D

Jinak dík za pěknej seznam se základním popisem scriptů (který samozřejmě nikdy nepoužiju, protože je to zakázaný :))
 

DeletedUser11928

Guest
Prosím o info v jakém je můj návrh stavu.
Pokud by "tester" měl potíže s instalací, pomůžu mu.
Pokud by bylo potřeba cokoliv upravit, upravím.
 

DeletedUser11928

Guest
Miko, já si celou dobu myslel, že to stojí na vás..
To jako fakt inno pořád žádný seznam neudělalo, ikdyž do pravidel nechali napsat, že povoleny jsou pouze schválené scripty? To bych čekal, že když udělají takový zásah, tak ve stejný čas zveřejní taky seznam těch scriptů, které lze užívat.
Bo někde jsem tu kdysi četl, že symphie psala, že až bude mít čas, seznam udělá. Asi se mi to už plete.
 

Symphie

Člen týmu
To jsem sice psala, ale to bylo ještě před vydáním nových pravidel a i tak to muselo být schváleno. Bohužel pak přišla informace o změnách a seznam mi od té doby leží nevyužit. Vypracován byl.
 

DeletedUser11928

Guest
To jsem sice psala, ale to bylo ještě před vydáním nových pravidel a i tak to muselo být schváleno. Bohužel pak přišla informace o změnách a seznam mi od té doby leží nevyužit. Vypracován byl.
Ok, ja jen jestli se mi to neplete, nebyl to atak. Nicmene - pokud ho mas vypracovan, proc ho inno neschvalilo?
 

Symphie

Člen týmu
Pokud vím, bylo to akorát v době, kdy nám předem byla oznámena změna pravidel, takže to víceméně bylo zamítnuto z tohoto důvodu. Ale musela bych se pak podívat, z mobilu to nedohledám. Kdo ví, třeba časem pravidla ohledně scriptů více specifikují a budu moci seznam využít. :-)
 

DeletedUser11928

Guest
Pokud vím, bylo to akorát v době, kdy nám předem byla oznámena změna pravidel, takže to víceméně bylo zamítnuto z tohoto důvodu. Ale musela bych se pak podívat, z mobilu to nedohledám. Kdo ví, třeba časem pravidla ohledně scriptů více specifikují a budu moci seznam využít. :)
Tak sup, tlacte na to Inno! :D Scripty delaji hru pouzitelnou, nicemu nevadi, nikdo stejne nezjisti, zda je hrac ma ci ne.. Takze je zbytecny je zakazovat, jak jsem rikal, jde o formalitu..
 
Nějaké nové zprávy? Mám teď z používání skriptů blbý pocit, jenomže jsem si tak zvykl, že se mi to bez nich vůbec nelíbí.
 

DeletedUser11928

Guest
Dekuji.
Myslim, ze by me mohli zamestnat jako testera scriptu - smim poprosit o preposlani tohoto navrhu? :-)
 

Symphie

Člen týmu
Pokud Inno hledá zaměstnance, vždy to vystavují na svých webových stánkách, není tedy důvod něco takového posílat jako komunitní návrh. Více ZDE.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru