• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Soutěž Vyhodnocení soutěže

Mikosansobi

Člen týmu
Milí hráči, zde je vyhodnocení soutěže na Yukonu.

Vyhodnocení:


  • 1-5 místo

    5 nejlepších a nejrychlejších hráčů si odnese 400 nugget, "Gonzales" titul a 1x item dle vlastního výběru ze sady Gonzales a 1x item ze sady El Gringo.

Shadow bull

raketak95

Renegate

IGHAS

Sheggy



  • 6-10 místo

    Těchto 5 hráčů získá po 200 nugget. "Gonzales" titul a 1x item dle vlastního výběru ze sady Gonzales nebo ze sady El Gringo.

HIV

EREWAN

Caleb

letsrock

50 UPD a Sirup

Huckleberry Finn (soutěž nedokončena)
 
Naposledy upraveno:
K tomu vyhodnocení:

Existuje i nějaká tabulka nebo cokoliv, podle čeho bylo určeno pořadí (pokud to tedy existuje, tak to sem vložit, aby bylo třeba vidět, kolik mi chybělo na získání lepší odměny) nebo to bylo pouze vylosováno a já mám tu smůlu, že jsem ve čtveřici, která má o 200 nuget méně?

Děkuji za odpověď
 

Mikosansobi

Člen týmu
Tabulka:

tabulka.png


Hodnotila jsem pouze samostatné práce bez povinnosti získat produkty, protože některým na nižším lvl trvalo celý den, než nasbírali potřebné množsví.

Já bych navrhovala přidat pro 6-9 místo 50 nugget navíc, když nám odpadla odměna za 10 místo. Je to jen návrh.
 
Chápu to dobře, že rozhodujícím kritériem byla rychlost plnění?
A chápu také dobře, že rychlost v pravidlech zmíněna není (jen v cenách)?
Osobně, jsem teda rychlost neřešil, protože úkoly se objevovaly +- celkem náhodně vůči zadanému času, tak logicky, přece čas splnění nemohl hrát roli.
 
Mě osobně by zajímala jiná věc. Když jsem spočítal úkoly, tak je tam celkem 20 úkolů (pokud nebudu počítat poslední den, kdy se měl hledat obraz na práci vykrádat hroby... a úkol byl následně zrušen). Podle dnešní informace, že nebudou do pořadí započítávat úkoly, kde se muselo něco hledat a někteří měli být kvůli svému nízkému levelu znevýhodněni, jsem se dopočítal celkem 14 hodnotitelných úloh, z hlediska času. Plus je tam pak úkol 1 hodina jít na průzkum + najít 1x mapa, což se při 1 hodinové práci automaticky splní každému, kdo může danou práci vykonávat díky dostatečnému zisku pracovních bodů.

Nicméně ať je těch hodnotitelných úkolů 14 nebo 15, tady je zapsáno pořadí pouze 10 z nich a samozřejmě ani nevíme, kterých úkolů se to pořadí týká.

Děkuji za doplnění tabulky :)

P.S. Pokud už se vede diskuze o cenách, doporučoval bych změnit ceny následujícím způsobem: Všichni, kdo dokončili celou soutěž, obdrží 2 libovolné itemy ze sady Gonzalese nebo El Gringa + 400 nugetů. Tím se zároveň vyřeší všechny spory o pořadí atd. Pokud by byl problém se schválením celkového množství přidělených nuget, nabídnul bych variantu 2 itemy ze sady Gonzalese + 400 nugetů nebo 2 itemy ze sady El Gringa a 0 nuget.
 
Naposledy upraveno:
1)6-10 místo/Těchto 5 hráčů získá po 200 nugget. "Gonzales" titul a 1x item dle vlastního výběru ze sady Gonzales nebo ze sady El Gringo. - tak budou se ceny tedy doupravovat? A pak jak,poslat ticket nebo se přidělí ceny automaticky?

2)každý měl možnost si nadělat level i získat nějaké sety na sebe,každej brečí jak TW upadá,jak jsou světy mrtvý tak toho trochu času mohl věnovat tam,nicméně každá dostal chytrou vodu na dohnání lv.

3)no jeden item ze sady je mi celkem k ničemu,nehledě na to,že ani nevím co to je za sady :D Ene bedna by se mi líbila asi víc ← žádnej učenej z nebe nespadl ;)
Nic nebude,chci toho El Gringa celýho :D

Jinak děkuji za snahu,trochu se to vymklo,ale nic není dokonalé a celkem chápu,že každá práce navíc si zaslouží pochvalu a ne brblání...a na závěr Co bude dál,necháme si tam postavy na "někdy" či se to zruší??
Rozhodně tomu nehodlám po čas nicnedění dávat svůj čas
;)
 
Naposledy upraveno:
3)no jeden item ze sady je mi celkem k ničemu,nehledě na to,že ani nevím co to je za sady :D Ene bedna by se mi líbila asi víc.
V zásadě s tebou souhlasím, ale pokud chceš, tak se můžeme domluvit a rád od tebe případnou výhru odkoupím. :)
Jinak, Gonzáles a El Gringo
EDIT: Gringo má případně i sadu zbraní a jízdu, jen nevím jestli jsou mezi povolenými odměnami.
 

EREWAN

Člen týmu
2)každý měl možnost si nadělat level i získat nějaké sety na sebe

Tohle mi přijde jako extrémně zavádějící. Vzhledem k tomu, že se prakticky vůbec nic nevědělo, spekulovalo se, že bude max level dostupný všem, že nebude level hrát roli, že budou sety na všechno možné k dispozici, následně se na Yukonu nedělo vůbec nic, byl pozdržen a šeptalo se, že vůbec neproběhne, navíc zde bylo i vyjádření, že klasické eventy na Yukonu neměly být vůbec dostupné a byly zpřístupněny aniž by to pořadatelé předpokládali. Ono to nevypadalo, že je důvod tam expit, nebo točit tombolu, protože bylo velmi pravděpodobné, že nic neproběhne a jakákoliv vyvinutá aktivita by nakonec byla zbytečná. Je mi to ve výsledku celkem jedno, ale obviňovat tady hráče z nepřipravenosti je fakt strašně stupidní...
 

raketak95

Člen týmu
V konečném důsledku soutěži nejvíc ublížilo prvotní odložení kvůli ICE a 2měsíční čekání, které odradilo většinu původně přihlášených. Nejvíc bych na celé věci asi ocenil "uměleckou hodnotu" příběhu, jinak až na světlé výjimky bych souhlasil s názorem @Huckleberry Finn... Z původních vyjádření týmu jsem čekal asi víc, oceňuju aspoň, že se z hodnocení vynechaly sběračské úlohy, které byly k nestejné startovací čáře unfair.

K vyhodnocení, celou soutěž jsem neměl představu, na základě čeho se to bude vyhodnocovat - přečíst psaný text umí (asi až na výjimky v podobě zatmění mozku) všichni, takže pokud bylo potřeba rozlišit pořadí, tak logickým vyústěním bylo asi tohle (samozřejmě to říkám, protože jsem to na tryharda vyownil... :D). Napadá mě ještě tak rng. Docela chápu, že lidi na 6.-9. místě nebudou v extázi, protože apriori nebylo jednoznačně určeno nějaké hodnotící kritérium.

Přišel jsem si pro Gringo item, ten bych díky počtu účastníků získal tak jako tak, i kdybych byl poslední, nuggety by moje chamtivost utratila akorát za nějakou kravinu. :D Pokud se tedy moje nuggetová výhra má dělit s nevítěznými účastníky nejsem v zásadě proti, nejvíc by mě potěšil HIVův návrh s 2 itemy Gringa bez nugget - ať si ty žlutý krámy prosype někdo jinej... :D
 
Hele kluci klídek jo, neopičte se :P Kdo dřív přijde, ten dřív mele :D Btw psal jsem ene truhlY, tj. nedefinované množství... :D
 
Teoreticky jsem byl první kdo nabízel, že od Caleba výhru odkoupí. Je ale fakt, že truhel mám jen 15, to asi trumfnete :D
 
Teď je to stejně o ničem, jestli má ještě všechny prsty na rukách, tak si spočítá, že ten gringo nebude tak špatnej. Ale naděje umírá poslední, třeba hodně pracoval s velkýma strojema a teď to všechno datluje nosem...
 
Sorry neodpustím si jednu poznámku, jako zavistivý neúčastník,-)
Pokud je někomu za soutěž s 9 účastníky, kdy "vítězí" prvních 10, puška el gringo málo, tak udělejte anketu mezi účastníky minulého wastelandu, zda by to jako to jako odměnu neměli raději než ty blbiny, co se pak rozdávali. (pokud jsem pochopil správně debatu o počtu účastníků,-)

K supportu, nevím, co to obnášelo (jakej byl prostor pro rozdávání nuget odměn ať teď čii při wastelandu) a chápu,že hivko k pušce chce i duelovku, ale fakt byste si měli udělat pořádek v těch soutěžích, resp. v těch odměnách, protože ten wasteland byl pro účastníky výsměch když to srovnám s tímto,-) (aspoň podle ohlasu účastníků minule, už si ty odměny nepamatuju)

Upozorňuji, že jsem se neúčastnil ani wastelandu, takže se necítím nijak poškozený, ale tohle si neodpustím,-)
Všem se omlouvám, pokud se to někoho dotklo a ano, je to moje chyba, že tyto soutěže vynechávám, aspoň protentokrát.
Ale pokud vám to přijde málo, že za tu privátní soutěž dostanete do hry pušku, co svou damage strčí pušku důstojníka unie do kapsy, a kterou nikdo na cz světech nemá, tak fakt nevím. Nejste trochu nenažraní,-)

Těch truhel mám a dám klidně 50,-)

Jinak díky cz týmu za soutěž a vítězům gratuluji k té gringo pušce,-)
 
Nahoru