• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Vylepsene sety

Som za navrh


  • Celkový počet hlasujících
    8
Napadov nato aby sa dali predat aj vylepsene sety som videl na x forach.... No mna napadol ho trosku vylepsit.


Kazdy vylepseny set by sa dal znova rozpustit na zakladne sety za 2 nasobok ceny potrebnej na jeho vylepsenie. Znie to trosku komplikovane a preto dam priklad.


Mam tri behanove sety. Vylepsim kazdu vec za x dolarov na stupen *1. Po case sa rozhodnem napriklad dva sety predat, tak za 2 krat x (cena spojenia 3 setov)rozdelim behanov set z *1 na tri samostatne sety.

Samozrejme nie som naivny a viem ze velakrat inno nema rado podobne navrhy kde nemozu zarobit:) , a preto by som pridaj do hry funkciu "Rozpustit set" kde by vam napriklad za 100 nugiet rozlozilo vylepseny set na zakladne.


Pokial mate nejake postrehy kludne napiste, rad si ich precitam :) Cago belo...
 
K tomuto tématu jsem už cosi napsal, navíc ještě s rozšířením o převod itémů koupených za nugety. Úplně přesně to tedy nezodpovídá původní otázku, ale k tématu přispívá. Takto uceleně jsem to zatím neprezentoval veřejně, proto to sem přidávám:

Převod prémiovek i rozkládání vylepšených věcí by mělo být značně sankcionováno, aby si hráči museli pořádně rozmyslet, jestli něco vylepší a také aby se kšeftování s prémiovými věcmi nevyplatilo.

U rozkládání už jsem, myslím, kdysi navrhoval, že by se vrátily jen 2 věci ze tří původních a samozřejmě by se nevracely ani náklady na vylepšení.

U převodu by to zase mohlo stát nějaké nugety, případně dolary. Například převedení věci, která stála 1000 nuget by při převodu bylo potřeba uhradit 10% nákupní hodnoty, tedy 100 nuget. Alternativou by pak mohla být platba v dolarech, kdy by byl nastavený kurz 1:10.000. Tedy za 100 nuget by se platilo milion. V rámci dojednávání převodu přes ticket by se i potvrdilo, kdo poplatek uhradí, resp. komu bude strhnutý z účtu.

U prémiových zbraní z tomboly by se to pak dalo vyřešit pomocí nějké taxy, která by ale asi nemusela být přehnaně vysoká, když by tam bylo omezení, že to jde jen v rámci světa, na kterém se zbraně nacházejí. Dejme tomu tam hodit 500 nuget/5M $.

U "obyčejných" prémiových věcí si myslím, že by se to mohlo posílat i napříč světy. Jen by tam byla podmínka, že daná věc musela jít koupit i na serveru, na který má být vložena.

Ještě pak jedna poznámka už vyloženě na proveditelnost - každou prémiovou věc si může hráč dohledat v nugetovém protokolu a zjistit, kolik nuget stála a od toho by se odvíjela cena pro převod.

Do značné míry jsem vycházel z ceny lucill lasa, což je dlouhodobě jedna z nejzajímavějších věcí, s jakou se dá kšeftovat, a protože jde získat i z úkolu, tak se dohledáním nákupu v protokolu podchytí to, aby si někdo posílal lasa ze všech světů na jeden. Aneb dají se poslat jen věci, za které bylo skutečně zaplaceno nugety.
 
Nebo namisto nuget udelat na rozebrani nejake recept ktery bude casove limitovan (treba 1xtyden) a vyzadovat tunu surek a solupraci dalsich remesel at to neni tak jednoduchy
 
Nahoru