• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Gringo zbrane na Lummi?

Dôstojník na 2ke ma znepokojuje a presne preto na tom svete nehrám, pretože pre ostatných ľudí nebola príležitosť tieto veci získať :)

Avšak vytváraš offtopic. Ak sa chceš vyjadrovať k téme, pokojne pokračuj. Ak nie, vytvor si vlastné vlákno. Poprosím potom niekoho z moderátorov o prefiltrovanie OT príspevkov, ďakujem :)
 
Aha lenze si si vedomy ze keby je dostojnik na lumine povoleny tak ho tam maju hraci na *3 ?:) cize ani tam by si nehral alebo ho mal tiez nakupeny a tichucko suchal nohami ?:).... Vela hracov moze napriklad zalozit temu ze tvoje noziky na *2 kazia rovnovahu presne ake to robis ty tu. Chapes pointu? No ja som viac menej skoncil, len mi prislo fakt neferove ako utocis na moderatora verejne a robis voci nemu nenavist lebo vies ze sa toho vela hracov ihned chyti ( o co ti hlavne ide kedze teba ako hlasiaceho sa na poziciu moderator na Slovensku odmietli). To asi vsetko z mojej strany.
 
Komunitu to pohorsilo?
Mna nic nepohorsilo.. (aha ja som len kreten co utratil v hre peniaze a co ma bot na klikanie, ako to obcas o mne pisu chlapci s iq tikve..)
Myslim ze ked mal ange moznost si tie zbrane vybrat a aj svet kam ich chce bez omezeni tak preco nie?
Ze to inno tak ma nastavene a povolene? Chlapci vy ste tu asi novy v tejto hre, vsak? ...
 
Dohady o tom, jestli důstojník na levelu nevím kolik nebo nože vytuněný do nesmyslu kazí hru jsou irelevantní, protože je to součást hry a každý (pokud stihl příslunou akci) si mohl vzít kreditku a pořídit si to. Tady ale vzniká nespravedlnost způsobená hlavní administrátorkou, která to jednomu odmítne dát, i když dosáhl odměny zabudované ve hře a druhéhu to dá, protože kdovíco.
A vyjádření, že je to kompenzace pro členy týmu za to, že nemohli ty zbraně získat v soutěžích je úplně mimo, když je nemohl získat ani nikdo jiný. A to ani ve chvíli, kdy byly jako ceny uvedeny položky ze sady Gringa, tak nám řekli: "sorry, zbraně jsou moc silný, ty vám nedáme, vyberte si oblečení". Pokud ty soutěže skutečně budou a bude možné ty zbraně získat, potom nemám problém, když zbraně dostanou, ale hlavně nic nekompenzujte dopředu. Aneb Ange tímhle svým příspěvkem ukázal, jak je špatný a nefunkční moderátor.
 
Na x svetoch ich davaju bezne za sutaze tie gringa....
komunitu to pohorsilo asi lebo zavidia ze on ma a oni nie ci?...
otazka -dostojnici na *2 ta neznepokuju? lebo vtedy som ta nevidel nic pisat....
Co se tím Luf snažil říct, že ve hře není a nebyla žádná možnost tyto zbraně získat, opakuji žádná. To je jako kdyby začal nový svět a jeden hráč začal s Cortézem. Pomůže mu to? Ano, mají možnost získat to ostatní? Ne.
 
Tím mám na mysli, že nemůžeme získat odměny ze soutěží a tím mít alespoň možnost získat zbraně.

Ak máš mať možnosť si vybrať odmeny zo súťaží, ktorých sa ako člen tímu nemôžeš zúčastniť, tak si vyber odmenu zo súťaže, ktorej sa hráči z daného sveta mohli zúčastniť .

Co se týče dostupnosti zbraní Gringa (nebo všeobecně itemů gringa) budete mít všichni šanci je získat v nadcházejících soutěžích.

Tým, že teraz narýchlo vytvoríte nejakú súťaž, kde bude možné gingo zbrane získať, komunitu neupokojíte. Avšak na konci roka si ich už budeš môcť spravodlivo vybrať ako odmenu, keďže sa danej narýchlovytvorenej súťaže nebudeš môcť zúčastniť :up:. Budúci rok to už aj tak skoro nikoho nebude trápiť, všetci totiž budú hrať nový svet, tak, ako je tomu každý rok.
 

EREWAN

Člen týmu
Myslím, že je potřeba trochu tady usměrnit debatu, a vypíchnout za mě co považuju za hlavní problémy celé této kauzy.

1. Nejde o to, kolik Ange nastřílel na boji, spíš je problém sektorový bonus pro všechny hráče okolo, který je více než dvojnásobný oproti zbraním kapitána například. Který navíc někdo jako Ange bude nosit již tak příliš zvýhodněným obráncům.

2. On ten problém do jisté míry není osobní, spousta lidí tu píše spoustu věcí, nemyslím si, že nějaké hodnocení Angeho práce na fóru by s tímto souviselo. Ostatní mají hlavně tolik soudnosti, aby si ty zbraně na nový server nevzali, ale udělat to někdo jiný, kritika by směřovala na ně úplně stejně.

3. Další věc je, že za utracených 100 tisíc Nugget vám hráči nejsou dost dobří, aby tyto zbraně získali, přestože hráči z týmu si je můžou vzít jen tak. Argument s neúčastí týmu v soutěžích je naprosto lichý, tyto věci nebylo možné získat z žádné soutěže, nikdo o ně tedy nepřišel.

4. Věci Unie na starých světech absolutně nesouvisí s tímto příspěvkem, ať vám vadí nebo ne, na těchto světech měl možnost si je pořídit kdokoliv kdo hrál během prodejní akce, a jsou to staré servery, kde měli hráči dost času server stabilizovat. "Unie vám nevadí?" No na světech, kde žádná není, tak logicky ne. Pokud přijde, a budou mít možnost si ji pořídit všichni hráči, tak opět ne. Připomínám že naposledy když se objevilo něco někde kde nemělo, tak to byl jeden set zbraní důstojníka unie na začátku Jericha, byla to práce našeho týmu a pamatuju si mimo jiné i zprávy do Německa.

5. Na obranu kenobiho a letních duchů. Pokud pozvete hráče a získáte dostatečný počet přátelských bodů, kdokoliv má možnost si je vzít také. Jakýkoliv hráč bez omezení. Je to sice trochu dlouhá cesta, ale teoreticky to jde. Dost možná budou brzy další. Zde byly podmínky pro všechny hráče stejné. Naopak pro získání zbraní Gringa musíte udělat co? Stát se členem týmu?
 
Haha, bavím sa na vás.
Zrazu, keď vám administratorkine praktiky začnú prekážať tak sa ozvete. Aký zmysel má kydať na Angeho, ktorý len využil tú povestnú "dobrosrdečnosť" administratorky , ktorou si kupuje čas a posledné zvyšky dôvery na zotrvanie vo svojej pozícii?

Hráte The West, hru kde sú len 2 svety. Jeden pre nuggetakov a jeden pre f2p. Vždy budú nuggetaci prednejší. Ono to vážne chce rozum od supportu, rozširovať hranice medzi oboma brehmi vypúšťaním do hry ďalších rozdielovych itemov.

Nohy smrdia od hlavy
 
Dohady o tom, jestli důstojník na levelu nevím kolik nebo nože vytuněný do nesmyslu kazí hru jsou irelevantní, protože je to součást hry a každý (pokud stihl příslunou akci) si mohl vzít kreditku a pořídit si to.
Dost sa mylis, kedze kreditku mozes vytiahnut ale dostojnik je z hry stiahnuty a novi hraci na svetoch kde je, nemaju sancu si ho zakupit.. :no:CIZE ARGUMENT JE VELMI OPODSTATNENY...:pifpaf:

komunitu to pohorsilo v tom, ze @kenobi7 a @dodino171 si mohli vybrat 10 predmetov podla svojej volby a tam im to neumoznili a potom tu vidia pobehovat Angeho s Gringo zbranami
Ved to sa vedelo uz pred tym ako zacali zberat body. Mali sa lepsie informovat. Pises to ako keby im to niekto zamerne stopol :D

4. Věci Unie na starých světech absolutně nesouvisí s tímto příspěvkem, ať vám vadí nebo ne, na těchto světech měl možnost si je pořídit kdokoliv kdo hrál během prodejní akce, a jsou to staré servery, kde měli hráči dost času server stabilizovat. "Unie vám nevadí?" No na světech, kde žádná není, tak logicky ne. Pokud přijde, a budou mít možnost si ji pořídit všichni hráči, tak opět ne. Připomínám že naposledy když se objevilo něco někde kde nemělo, tak to byl jeden set zbraní důstojníka unie na začátku Jericha, byla to práce našeho týmu a pamatuju si mimo jiné i zprávy do Německa.
Hrac si ho nema sancu zakupit ak zacal hrat tesne po termine predaja kedze nie je viac predajny...
. A to nevravim ze ak nakupila dostojnika zrovna jedna strana, druha ktora vznikla po mesiacoch to moze zabalit, kedze ho nema sancu moc uz zakupit....uvedomujes si ze dostojnik je lepsia vec ako gringo?Vete ze stare svety sa hraci stihli stabilizovat nechapem kedze na vasom serveri prebieha akcia vaky, kde ma hrac sancu nakupit si a vylepsit dobre sety cim dokaze konkurovat aj gringa zbrane.

Komunitu to pohorsilo?
Mna nic nepohorsilo.. (aha ja som len kreten co utratil v hre peniaze a co ma bot na klikanie, ako to obcas o mne pisu chlapci s iq tikve..)
Myslim ze ked mal ange moznost si tie zbrane vybrat a aj svet kam ich chce bez omezeni tak preco nie?
Ze to inno tak ma nastavene a povolene? Chlapci vy ste tu asi novy v tejto hre, vsak? ...
100% suhlas
 
Naposledy upraveno:
a este k tomu, ange aktivne hra len na lummi, ked mal moznost si tie zbrane vybrat (a tu moznost mu dalo inno, snad si nemyslite ze miko dala angemu zbrane len tak a porusila pravidla..), preco by si je bral niekam kde aktivne nehra?
a to ako je ange aktivny alebo ci si je zasluzi je mimo misu..
btw, on mal na vyber z viac veci, vybral si zbrane, a preco aj nie ked boli naj z toho co mal na vyber?
volba bola na nom a jasne ze si zoberie to nej..kdo by nie..
ze to inno ma tak nastavene/dovolene? to je vec druha..
si mozete pisat do nemecka.. viete ako to dopadne.. :D

ale nebojte, zbrane sa daju drazit, tak sup sup nabidky :D
 

EREWAN

Člen týmu
Však Ange má účty na jiných světech, na Jeri 150, na K taky nějakej účet, vyměňoval tam věci z Jericha, a proč kvůli mně?

Příspěvek psal l u f, a souhlasí s ním snad rekordní počet lidí, co kdy na fóru vůbec bylo, nerozumím proč by to měl dělat kvůli mně, nebo jak to souvisí s mojí osobou
 
Naposledy upraveno:
Čistě osobní názor - vůbec bych nedal možnost prémiových věcí na novej svět dřív než jsou možný sehnat ze shopu.. Letní duchy někdo klidně mohl mít týden po startu světa a jak by to vypadalo? Stejně tak třeba Behan jízda... A jinak loni šel gringo sehnat ze speed světa, kde bylo 10 výherních míst a díky skvělé organizaci CZ týmu se přihlásilo celých 9 hráčů! A dále - když odměny pro hráče někdo schvaluje (údajně z "centrály"), schvaluje někdo i odměny týmu? S tímhle přístupem buďme rádi, že jistá část týmu skoro nehraje, jinak by tu běhali s geronimovým pepperboxem a všemocnou kravatou...
 
I’m selling popcorn for people reading the comments.
{\__/}
( • . •)
/ >
▪Regular - $2.00
▪Large- $4.00
▪Extra butter .50 cents.
{\__/}
( • ᴗ •)
৵ \
▪Add a coke for only $1 ( the liquid kind )
◾Beer $2(or whiskey, vodka...any you name)
{\__/}
( ˘ᴗ˘ )
৵ \ ▪ Pizza - $2.00
 
Ušetrím vás všetkých, ktorí čakáte na vyjadrenie p. Administrátorky

10.1.2022 ; S: M sa určite vyjadrí! ĎAKUJEME ZA VAŠE (U)STREPENIE - "máme toho vážne dosť" (nestíhame rozdávať gringo zbrane )
29.2.2022 ; M: ctrl+c , ctrl+v
2.5.2022; M: Pozriem sa na to...
4.9.2022: M: To by som musel pozrieť do archívu...
5.9.2022 (už mŕtvy lumík) M: Migrace na Indianu není dobrá, to fakt radšej na Eldorádo. Ale Arizona je top!
 
Nahoru