• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Cirkus

Ono by helflo i přesun času cirkusu na pozdější dobu ať dopolední či třebas 16 - 17 hod odpolední,ale stejně si nemyslím,že s ním udělají jakoukoli změnu,když něco funguje i když špatně tak to nech být :D
A jak by to pomohlo? Tím pádem by byli bez šance hráči, kteří přijdou k Westu třeba v 18 hod. Problém by zůstal stejný, jen by se týkal jiných hráčů. Jediné řešení jak mohou přispět všichni je to co psal @Legate, stavba v průběhu celého dne.
 
Stavba cirkusu na Dakotě první den v 7:53 (středoevropského času, GMT+1).

Vím, že už jste to hlásili, ale Andy Dufresne s knihovnou pro Shawshank taky neuspěl ani 48. pokus, přesto se nakonec zadařilo.
Abych nezapomněl, těch pár ryb jsem tam už přihodil, takže vy ostatní ten úkol u šerifa už ani nemusíte otevírat.

1637909632952.png
 
Normálně tady nic nekomentuju ale k tomuto už se musím přidat. Dnes jsem se lognul na Arizonu pár minut po šesté hodině a všechny produkty potřebné do cirkusu už byly dodané. Teď je chvillku před devátou a cirkus už je skoro dostavěný - zbývá 9%. Je možné navýšit počet stavebních bodů a počet produktů u cirkusu, které jsou potřeba dodat? S tímhle tempem ty úspěchy opravdu dodělat nejdou. Je super, že je to nastavené tak, že ten, kdo nikam ráno nevstává si počká do tří ráno, aby vysypal batoh a zadal 9 prací na stavbu...
 
Pokud někdo sledujete napínavý vývoj stavby cirkusu, tak hlásím, že v 11:38 už je na Dakotě dostavěno (možná bylo už dřív, ale bohužel taky musím někdy pracovat, tak jsem se podíval až teď).

Prosím o minutu ticha za všechny hráče, kteří si hru pouští až odpoledne po návratu ze školy nebo z práce. Může jim ale být útěchou, že zítra třeba vyhrají posilující rybářský prut,

1637923211094.png
 
Cirkus je jedna z nejčastějších věcí, které se píšou do reportu a stále bez žádné změny. Rozhodně to zas připomenu. Ale myslím si, že nejjedušší a nejlínější řešení je to, že se protáhne stavba a dávání věcí do cirkusu až do jeho skončení. Myšleno tak, že by nebylo absolutní maximum, ale hranice stavby a věcí by byla v nekonečnu. Kostel stojí ve městě už od jeho postavení a můžeme se modlit v něm i když kostelníci neustále staví. Taky by se oznámilo, že je cirkus dostavěn, ale stavba a darování surovin by mohla stále probíhat. A hráči co nejvíce postavili a darovali by byli odměneni.

Ještě mě napadlo, že by to mohlo být ve stylu oktoberfestu a podobných eventů, že ten kdo dá nejvíce bodů stavby a věcí tak by dostal nějakou starou truhlu.
 
Naposledy upraveno:
Tak ano,cirkus kdyby měl omezen čas na výstavbu tak,že by byl vystavěn (do výstavby by byli navíc UPD),ale stále by byla možnost stavět na splnění úkolu.
To samé se surovinami,hodím jim tam 5x něco a splním...ale má to vůbec smysl,když ti pak naprogramujíí z 5 možností 3 stejné itemy,je to výsměch a výprodej nebudu ani komentovat :D
 
Je fakticky jedno, kolik obrázků je stejných a nechápu, že to máte pořád potřebu řešit. Jediný zajímavý obrázek je ten odkrytý. Pod ostatními klidně může být 1K nugetů, stejně nijak nesouvisí s tím, co jsi zvolil.
 

Pawn

Člen týmu
O cirkusu jsou devs informováni a nejen naším týmem.

Cirkus byl také zmíněn zde - u Dotazů na Maďarského CM, které překládal EREWAN, což podtrhuje fakt že o stavu cirkusu zkrátka ví.
"Co cirkus? - Změny cirkusu jsou naplánovány hned po rozšíření maximální úrovně a po představení nových prací. Inno si uvědomuje současný stav cirkusu a uznává, že je naprosto zastaralý."

Nic nového ohledně cirkusu prozatím není, pokud něco nového bude určitě to budete vědět. Zkrátka devs team už není tak velký aby vyšel ihned čas na vše, obzvlášt pokud se snaží soustředit například na jinou větší aktualizaci/tasky. Až na cirkus dojde řada tak dojde. :-)
 
Nahoru