• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Zimní událost 2022

Chtěl bych informovat, že nová úkolová řada Návštěva Waupeeho rodiny se zobrazí u Henryho pouze tehdy pokud má hráč v inventáři 10x nerozbalenou sněhovou vločku [item=52772000].
 
To ale nejde, když mi tam visí ta nejvyšší splněná ne? :) Např: Nejsem tvůj bankomat. Aha a já myslel, že stačí když uhnu pokaždý a je jedno jestli mě vyzve soupeř a nebo vyzvu já...
 
Mně se tato řada nezobrazuje vůbec. Jen u Henryho Sněhová bouře a Neobvyklý zimní sport. A zahájil jsem řadu První zima, ten úkol se jmenoval Wapueho hosté. A v Wapueho město mám z řady První zima úkol Nedostatek oblečení. Úkolovou řadu Návštěva Wapueeho rodiny jsem nenašel.
 
Nj zase INNO srší vtipem,nechápu proč s takovouhle taškařicí nedají rovnou do oběhu i postup úkolů,ale asi moc práce :D Jednodušěí je si dát lajnu a kašlat na to co vytvářím ;)
Nicméně nešla by na světech udělat anketa kdo to hodlá sbírat a kdo nikoli?? Tím myslím,kdo to hodlá klikat po 15 sec,něco ene jsem do toho dal a opravdu děkuji za prima zábavu,ale ne ne ne!!!
 
Mně se tato řada nezobrazuje vůbec. Jen u Henryho Sněhová bouře a Neobvyklý zimní sport. A zahájil jsem řadu První zima, ten úkol se jmenoval Wapueho hosté. A v Wapueho město mám z řady První zima úkol Nedostatek oblečení. Úkolovou řadu Návštěva Wapueeho rodiny jsem nenašel.

toto by měla být ta nová úkolovka. :) takže spíš jen záměna jmen úkolů.
 

raketak95

Člen týmu
Těch 3 000 energie za splnění části Večer u ohniště je fakt real (jako, že dostanu 3 000 a ne nějaký doplněk do 100, 150)? :D Díky za feedback. :)
 
Dobře že se ptáš, protože zrovna jsem na to koukal když jsem to plnil dnes ráno a říkal jsem si, že je to snad chyba. Ale vypadá to, že je to úmyslně :D :boone:
 

Přílohy

  • 1643968119817.png
    1643968119817.png
    43,2 KB · Zobrazení: 10
Je smutné, že už mě ani nepřekvapuje, že v konečné verzi jsou bugy hodné spíše alfa verze :mad:
O mizivé odměně za ty dva první úkoly vzhledem k náročnosti nasbírání nutných surovin se už ani nebudu zmiňpvat. Ten nepoměr je tristní. Za mnoho práce člověk nedostane skoro nic. Doufám, že to není časově omezené, aspoň se to neuvádí.
 
Naposledy upraveno:
Aha, dík. U Henryho mám od začátku ty dva s těma hromadama surek :)
Je pak dál ještě potřeba mít 10 neotevřenejch?
 
Naposledy upraveno:
S1 - Awesonomia od Henryho zítra 12.30 to je co???
To mám odejít ze mše??? :D

Už je to opravené :D na 20.30
 
Naposledy upraveno:
Drápe, nic moc ten úkol. U Henryho se ta řada zobrazuje pod názvem První zima. Jestli je potřeba mít 10 neotevřených vloček nebo ne, to jsem nesledoval, vločky jsem otevíral přibližně po 15 -20ti. Dál ta řada pokračuje ve Wapueeho město, slibuje čepičku co dá 3000 energie (dá prd) a nakonec dostaneš od Wapueeho rodiny bednu a v ní je jeden mátový čaj. A zapíše se ti splněný úkol.

Trochu mě mate ta Indiánská vesnice, je ve stejném uzlu, ale ty úkoly se objevují ve Wapueeovo město.

PS: A Wapuee má pěkně vykutálenou rodinku, jdou k němu na návštěvu, skončí v hospodě a úkol dostaneš od Henryho. Wapuee sedí v rožku u svého stolečku, pocucává whisky s ledem a do děje úkolu, co je jinde popisovaný jako Návštěva Wapueeho rodiny, vůbec nezasahuje.
 
Naposledy upraveno:
No, ony všechny ty nový úkoly stojej za prd, poslední dobou. Už jsem se tu i rozepisoval, jaký jsou šílený nepoměry mezi náročností úkolu a výší odměn.
 
Nahoru