• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Aktualizace 2022

Děkuji za upozornění, 29. se spouští na PL serveru, přehlédl jsem se, jdu to hned opravit. Ale v úterý to je, 30.8.2022.
 
Trochu to tu zapadlo, nicméně bude nějaká zpětná vazba od týmu k záměně (eufemisticky označené jako vylepšení či oprava) denních úkolů na úkoly s 24h timerem, na kterou ze zde prakticky jen nadávalo ? Díky @Legate ,@Vetešník , @Pawn
 

raketak95

Člen týmu
Preclíky
Do hry jsme přidali nový produkt na preclíky, který generuje 1250 preclíků každých 11,5h. Tento předmět budete moci vyhrát v soutěžích.
Jen Qs - je reálná soutěž o něco takového letos? (A není to ofenzivní otázka, myslím si, že přidání toho krámu v updatu 2 dny před eventem je pro supporty jednotlivých mutací spíš danajský dar...) :no:
 
Konec Oktoberfestu se pomalu blíží, musím se tedy vrátit k updatu 2.182 (nahraný skoro už měsíc zpátky). Na dotaz pak Symphie také už skoro měsíc nereagovala.

Preclíky
Do hry jsme přidali nový produkt na preclíky, který generuje 1250 preclíků každých 11,5h. Tento předmět budete moci vyhrát v soutěžích.


519.jpg
 
Nepochybne sa táto hlúposť, ktorú klikáme zapíše do dejín internetu ako najviac zbabraná hra na svete.

Update na úrovni zlej myšlienky duševne chorého človeka, ktorý vyvolá obrovskú kritiku na bete vypustia do hry bez jedinej zmeny (sic!) nehľadiac na to ,že to zabije staré svety, zabije aktivitu lebo z hráčov spravia pasívnych klikačov kostola, zabije vyrovnanú hru lebo doteraz neopravili pokazené bitvy, duely.

Je to tak smutné pozrieť sa späť keď som začínal na S9 a bolo tam 5000 hráčov, teraz ledva 500. Obetoval roky času na to aby S9 ostalo aktívne zháňaním hráčov, ktorí tam vďaka updatu rozhodne už nezačnú hrať a všetko zbytočne, pretože sa v tejto hre dobré rozhodnutia robia roky a zlé v priebehu týždňa.

Hra s takou dobrou komunitou hráčov ako má máloktorá je fackovaná zľava neschopnou centrálou a sprava takmer neexistujúcim supportom. Za posledných 5 rokov sa tu pozeráme na neuveriteľnú babráckosť, ktorá nemá obdobu ani v slovenskej politike ale niektorým ľudom stále žiaľ nedochádza ,že ako veľmi tejto hre škodia a tak to tu dotiahnu do babráckej dokonalosti...

Pekný deň prajem.
 
No koukám jako puk, skutečně velká aktualizace a pro mně její příprava dokonale utajená. :D Co přinese nevím, dosavadní zásahy do hry byly dost nedotažené, ale nechám se překvapit.
Bude inovace i v receptech? Teprve nedávno jsem dosáhl naučení všech receptů zvoleného řemesla, a body učení v závěru přicházejí náhodně a dost pomalu. Ale bez nových receptů nemá sbírání nových surovin velký význam, snad jenom pro plnění nových úkolů.
 
Nahoru