• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Zlatá puška - problém

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser8454

Guest
Čuss, mám problém se získáním "Zlaté pušky" ,
problém je takový že nejsem schopný najít při práci " Hasit ohně " lístek se třemi klíči (klíč č.3 mám nasazený v invetáři v produktu), hledám ho asi měsíc a půl a nedaří se, zkoušel jsem udržovat motivaci na 100% a aji jít až na 0% a nic ... jeto normální, nebo jsem někde něco ještě nesplnil. Pročítal jsem návody a podle nich jsem správně.
Pracovních bodů na " Hasit ohně " mám 56, už si říkám jestli to není málo... máte někdo stímto zkušenost ?? Jedná se o svět " Arizona ".

Díky za radu..
 

DeletedUser

Guest
Daj si do produktu Kbelík na hašení a máš ho na prvý pokus ;-)
 

DeletedUser8454

Guest
Hmm, tak ten nemám, už jsem na něj našel návod, tak ho zkusím najít (kbelík)... díky snad to potom vyjde..
 

DeletedUser

Guest
Já to našel na druhou dvouhodinovku bez kbelíku :-) Je to o štěstí.
 

DeletedUser

Guest
Ja osobne poznam viac hracov, ktori s klucom nevedeli najst vobec nic, no s kbelikom nasli ten papier na prvy pokus. Ja som nasiel na 2. polhodinovku.
 

DeletedUser

Guest
Přesně tak někdy to padne hned někdy ne je to o štěstí :)
 

DeletedUser8454

Guest
kbelík jsem získal hned jak jsem psal že na něj jdu, a ten lístek se třemi klíči o hodinu později s kbelíkem v produktech , to je mazec, s třetím klíčem měsíc a půl a nic... díky za rady..
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru