• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Mošna (princip)

  • Zakladatel vlákna DeletedUser14059
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser14059

Guest
Zdravím lidi,
mám otázku na mošnu, (která přidává +15% rychlost a +10% duel. motivace..)
Na TW-DB je psáný,že jde použít 10x,tedy otázkou je,jak to funguje? :) marmeláda,která má 5 použití se sama aktivuje při každém duelu,stejně jako těžítko(2použití) při každém duelu apd..,ale zajímalo by mě,dřív,jak ji poprvé nakliknu,jak je to s tou mošnou? To ju budu moc 10x nakliknou a v inventu se bude odečítat kolik nakliknutí zbývá,či..?
díky
 

DeletedUser1318

Guest
Úplně stejně jak tu marmeládu (např.) - naklikneš jednou, objeví se symbol s koníkem na deset akcí a odčerpáváš je postupně po jedné.
 

DeletedUser13335

Guest
Pokazde kdyz udelas nekam pohyb tak se aktivujou oba dva bonusy.
 

DeletedUser14059

Guest
no marmeláda se aktivuje AUTOMATICKY každým duelem..,
takže z tvé odpovědi plyne,že mošna se aktivuje každou jízdu? :/ takže to by znamenalo,že mi to doplní 10x 10% motivace při každým přesunu?


edit: TheEasyk odpověděl dřív,než jsem to dopsal,tedy toto se mi moc nelíbí,kord když to beru kvůli motivace a ne kvůli jízdě..,ale asi s tím nic nenadělám..,díky za odpovědi..
 

DeletedUser13667

Guest
Ahoj,
10% duelové motivace (tedy jen jendou) ti to doplní při použití mošny a pak ti zbývá 10 cest/cestiček při kterých budeš o 15% rychlejší.
 

DeletedUser14059

Guest
tak dokonce to je ještě jinak :) Díky za upřesnění a objasnění

(tato odpověď,pokud se už nezmění-což asi ne-mně bohatě stačí..,takže si s tímto topicem už můžete dělat co chete)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru