• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Vánoční akce - Místnost plná dárků

DeletedUser9371

Guest
Tak jsem utratil USD a nic moc. Pak za 50 nuggetů černý šátek v hodnotě asi 10 USD. Já věděl že mám být hodný celý rok, pak jsem bez dárků :angel:


img.php


Nejsem sběratel reputací. Na to tu jsou jiní. Hraji pro pohodu a relax.
 

DeletedUser

Guest
No, 3000.nuggetů - Jedinečná truhla = Mladý hřebec ........ nehraničí to už tak trochu s podvodem ???

Tak dostat za take prachy za nugety takuto sr**ku to je svinstvo. Sice si INNO na darceky pod stromcek zarobilo touto akciou az az, a zelam im to, ale nie za takuto cenu. Takto budu ludia naozaj nahnevani odchadzat. Slovo PODVOD je v tomto pripade skutocne to spravne slovo. Skoda, ze nemas screen. Ten by som rad videl. Esteze som sa nenechal uniest a mam pevnu volu odolavat takymto nutkaniam si prilepsit. Vyrastal som v skromnejsich pomeroch bez pecenych holubov a tak otocim kazdu "korunu" 10x. *V13*
P.S. Este chapem, ze niekto da vela $ alebo nugety za nieco, kde pokusa stastie a mozu padnut skvele veci, ale ze niekto na trhu da napriklad 200 000$ za ogrcanu baletnu sukienku z after-party, nad tym len krutim hlavou. :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
To je legrace, jak si lidi nevidí do huby. Hraji jen na světě 6, na jiných (nových prémiových ) světech to může být jinak, ale z mojí perspektivy:
1) Je to zvýhodnění bohatých a lidí, co platí nuggety. Že lidé, platící nuggety jsou zvýhodněni je jasné snad každému, nezdá se mi, že zrovna tato akce by byla až takové zvýhodnění. Přijde mi, že INNO to udržuje v rozumných mezích. Přestože bych si mohl koupit tisíce nuggetů, stále jsem nepoužil ani jeden nugget a necítím se nějak nepřekonatelně znevýhodněn. A že akce nahrává dolarově bohatým hráčům? Proč asi jsou tito hráči bohatí? Já osobně mám půl milionu, ale je to proto, že jsem ještě ani jednou neudělal velký reskill, body přehazuji jen po malých množstvích a čekám, až se šaman zcela uklidní, nepoužívám produkty jako lékořice a sušenky, nemám žádné svíticí dražší věci nebo plný inventář věcí s prodejní hodnotou 2M. Hráč na 120. úrovni se musí hodně snažit, aby za den vydělal méně, než $1000, takže ať mi nikdo netvrdí, že má jen $200 a nemůže si tedy dovolit ani nejlevnější dárky. Myslím, že je spravedlivé, že ti, co šetří a upírají si každodenní "rozkoše", mají občas něco, čím mohou svoji snahu zúročit.
2) V bednách vypadávají věci, které nemají ani cenu té bedny. Příkladů je možné najít mnoho, některé jsou ale bláznivé. Že z bedny za 1000 vypadla kůže? No ale já už jsem prodal asi 20 kůží po 1500. Takže 500 zisk. Z dárku za 1000 vypadla sušenka, nebo dokonce jen lékořice? Sušenky jsem prodával za 4000, když byla klika tak i za 5000. Lékořici za 2000. Takže opět zisk. Pochopitelně, často je v bednách opravdu něco, co nevyváží její cenu, ale mnoho pisatelů je zjevně mimo.
3) V bednách jsou přemrštěně dobré věci. To je ostrý kontrast s předchozím. Já osobně si myslím, že není dobrý nápad takhle podporovat náhodu (mj. i proto, že jsem v bedně nikdy neměl nic dobrého ;-)), že to jen zbytečně zvyšuje nespokojenost hráčů, kteří nic dobrého nedostali, ale svým způsobem je to spravedlivé. Jak mnozí psali, je to loterie - 100 hráčů si koupí bednu za 5k, většina dostane věc za 3k a jeden z nich dostane něco vzácného s hodnotou 300k nebo i víc. Jeden hráč je šťastný jak blecha, 99 naštvaných. Ale všichni měli na začátku stejnou šanci, měli možnost vybrat si, jestli hrát nebo ne, a mohou nadávat jen na RNG (tj. náhodu), pokud nevyhráli. Osočovat INNO je hloupé, je vinno jen tím, že nevidí, že hráči toto chápou jako nespravedlnost. Jistěže také závidím hráčům, co za 5k dostali klíč č.3, ale je mi jasné, že jsem se o to nezasloužil o nic víc než on, tak není důvod, proč bych jej měl získat místo něj. Třeba se jednou usměje štěstí i na mě.

Koukám, že jsem toho napsal nějak moc, tak doufám, že se tím někdo prokouše a možná to i pochopí, a že bude stejně jako já rád, že INNO se snažilo a něco pěkného nám dalo k Vánocům. Mě se nápad líbí, přestože jsem "nevyhrál". Problém je jen v myslích nenažraných lidí.

Veselé Vánoce
 

DeletedUser

Guest
Tak na zaciatok aby ste mi nepisali ze Vam zavidim tie darceky:D..nemam komu co zavidiet, hral som cz 2 a bol tam dlho najlepsi duelant. co som chcel som dosiahol. uvedomujte si ze tie vzacne veci bude o par mesiacov bezcenne lebo prida INNO lepsie. Vy nechapete ze toto uz vobec nie je povodny west? o co v nom islo? prestante si platit nugety to pomoze, posielat nieco do inna je zbytocnost
 

DeletedUser

Guest
No sušenka nic nepřidává a je to cetka, akorát ji asi moc lidí nemá, jednu dobu se psalo, že je nezavedená...
 
Tak sem taky pootvíral i ty drahý dárky za nugety.
Když pominu věci jako skalp,opasek Calamity(kterej nemám problém na kupcoj najít) tak cenný věci sem měl jen dvě.
Kalhoty biliho kida a nápoj na reskil.
Že mi ze speciální bedny za 1000 nuget vypadly vánoční sánky v hodnotě 550 dolaru,který už pár let mám a letos si je mužu dalším promitivním ukolem znovu udělat mě dostalo.:)
V letáku na tuhle akci bylo,že je šance získat vzácné věci.Co je na sánkách,(které jsou od prvního levlu a každý rok si je mužete udělat) tak vzácného? :)

Výsměch od inna letos.
Akce supr,ale nedotažená.Respektive nález viz sánky ze spešl bedny beru jako bug.:)
 

DeletedUser4876

Guest
Třeba ty co ziskali saně, slona, rudolfa a tak dostanou za to ban :D
 

DeletedUser

Guest
...
V letáku na tuhle akci bylo,že je šance získat vzácné věci.Co je na sánkách,(které jsou od prvního levlu a každý rok si je mužete udělat) tak vzácného? :)

Výsměch od inna letos.
Akce supr,ale nedotažená.Respektive nález viz sánky ze spešl bedny beru jako bug.:)

Zkus přemýšlet.Šance získat vzácnou věc neznamená, že tu vzácnou věc dostaneš! Pokud by ti přemýšlení moc nešlo, zkus si přečíst můj předchozí příspěvek.

 
Hehe olde tyhle hry moc o přemýšlení nejsou.:)
Nevím jestli má cenu přemejšlet nad tím,že ze spešl bedny padne každoroční vánoční věc typu saně,který tě normálně stojí celejch 15 pomodlení.
Ty si jednoduchej tobě by možná třetí sáně za 1000 nugetu přišli vhod.
Tví předchozí příspěvky číst nebudu už tenhle mi přijde moc arogantní a prudivej.
Info o saních za 1000 nugetu sem vložil pro někoho kdo je kompetentní to nějak řešit a tlumočit to do němec což ty nejsi.Ale snažíš se.
 

DeletedUser13697

Guest
dva dárky cca10000 a za to perník a bavlna.truchu zklamání :-(
 

DeletedUser

Guest
Hehe olde tyhle hry moc o přemýšlení nejsou.:)
Nevím jestli má cenu přemejšlet nad tím,že ze spešl bedny padne každoroční vánoční věc typu saně,který tě normálně stojí celejch 15 pomodlení.
Ty si jednoduchej tobě by možná třetí sáně za 1000 nugetu přišli vhod.
Tví předchozí příspěvky číst nebudu už tenhle mi přijde moc arogantní a prudivej.
Info o saních za 1000 nugetu sem vložil pro někoho kdo je kompetentní to nějak řešit a tlumočit to do němec což ty nejsi.Ale snažíš se.

To, že ty o tom nepřemýšlíš, neznamená, že ti přemýšlení nepomůže. Jinak by ti došlo, že prémiové bedny fungují podobně, jako jakákoliv jiná bedna - můžeš dostat něco neadekvátně dobrého, ale také můžeš dostat absolutní nic. INNO ti za 1000 nuggetů nabízelo šanci na získání vzácného předmětu. Tu jsi dostal, přesně, jak INNO slibovalo. Mohl jsi získat předmět cennější, než 1k nuggetů (např. pštrose, klíč č. 3, vzácnou zbraň...), ale ty jsi měl smůlu. Smiř se s tím. Vánoce jsou svátky klidu a míru, nikoliv hrabivosti a nenažranosti.
 

DeletedUser

Guest
Mohla by sa na konci akcie pridat statistika kolko hracov si kupilo truhlu za 2 miliony?
 

Deleted User - 31870

Guest
Nemohla, k těmto statistikám nemáme přístup - Innogames si provede interní vyhodnocení, ani nevíme, zda zveřejní výsledky svého "průzkumu" na DE fóru.
 

DeletedUser

Guest
OK, INNO si to chrani, pochopitelne. Ak to ma na starosti INNO, verim ze kludne tie statisticky moze sfalsovat aby vyzeralo ze vela ludi si tie darceky kupilo za 2 miliony a akcia bola uspesna aj bez premia. Inak cital som anglicke forum a paci sa mi ako reaguju ludia. Prestavaju platit premium. Spravne! A to si predstavte ze su tam ovela vyssie platy.


TO hyron: precital som si tvoje nazory a fakt mi pridu srdcu blizke. Prides mi ze mas dobry prehlad v reali.


Este ma napadlo co ak INNO implantovalo do hry kod kedy hraci ktori si kupia truhlice za premium maju sancu na lepsi nalez.
 
Nahoru