• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Jaká je vaše nejoblínenější věc ve hře?

Jaká je vaše nejoblínenější věc ve hře? (mluvíme o vybavení). A kterou naopak nesnášíte, třeba zbraň kterou vám někdo pořádně napráskal.
 

Pawn

Člen týmu
Tak ve hře se mi líbí Bručounek (Medvídek) :), spolu s Puškou na slony.. (Zajímavá věc :) )
Nelíbí se mi Howdah/Zlatej tomahawk ... (moc OP.. a Howdah mi přijde graficky nedodělanej :D) , potom ještě Adah Izákovo opasek .. ( Nesvítí oproti protějšku Alu :D)
 

DeletedUser12110

Guest
Jednoznacne hrot sipu. Vice viz spoiler :pardon:
[SPOIL]
hrotsipu.JPG
[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Veci, čo mi v hre vadia sú hlavne zlatý tomahawk a howdag.. zlatý kolt a šavlu by som vymenil s ich napodobneninami. Teda zlaté zbrane by sa dali iba nájsť a boli by od 80 lvl a napodobneniny by sa dali vyrobiť podľa súčasného postupu a boli by pre lvl 70... myslím, že by taká zmena znova trochu zlepšila hru, ale to by sa tiež museli upraviť aj zbrane 100-200, aspoň na zranenie 110-160, alebo tak nejak..... zlatá puška mi nevadí, jej získanie nie je až tak ľahké, ale zlepšil by som jej napodobeninu, nech má zranenie aspoň o niečo lepšie ako Presná winchestrovka.
 

DeletedUser11133

Guest
Me se libi predmety se sberatelskych sad.Zatim mam jen sberatelskou pusku,ale je to dobry napad,hlavne pro vyssi lvl ktery uz nemaji moc co delat..
 
a taky je vidět že zbraně a oblečení dělal někdo jiný jelikož oblečení není takprecizně udělané :) no škoda :)
 

DeletedUser10447

Guest
Nejradši mám mou vánoční sadu (koště,vánoční šálu a vánoční čepku). :D
 

DeletedUser

Guest
nemám rád, když si někdo (nejmenuju nikoho) když si koupí za $ nějakou vzácnou věc - (InnoGames Belt atd..), a ty nový věci: Např: slon,pštros,zlatý oslík,Geronimův pepperbox,howdag,geronimova brokovnice.

Mám rád, ty klasický věci jako je: hnědý stetson,bowieho nůž, náhreldník lásky, přesná brokovnice apod.. .:)
 
V tomhle s tebou plně souhlasím, vadí mi zlaté zbraně, dřív se člověk honil za nejlepší zbraní, a ted stačí ,,jenom" udělat pár úkolů nebo zacvakat nuggetama....
 
V tomhle s tebou plně souhlasím, vadí mi zlaté zbraně, dřív se člověk honil za nejlepší zbraní, a ted stačí ,,jenom" udělat pár úkolů nebo zacvakat nuggetama....

Nevím co myslíš tou honbou za lepšími zbraněmi. Jednoduše si´s koupil to co bylo v obchodě to bylo všechno. A nějakou raritku jsi sehnal akorát náhodou.
 

DeletedUser

Guest
Ale je to tak, že sa dalo použiť viac zbraní, peacemaker, keď si chcel vystupovanie, alebo schofield na taktiku... A svietiace zbrane mali obrovskú hodnotu. Aj teraz, keď sa dajú získať ľahšie ako v minulosti by stále mali slušnú hodnotu, pokiaľ by v hre neboli zlaté zbrane, zlatý tomahawk a howdah.... Tie už ale v hre sú, takže je zbytočné plakať nad rozliatym mliekom. Jediná vec, ktorá by sa mohla spraviť, a INNO to praktikuje, je upraviť ich zranenie (zlaté zbrane, zlatý tomahawk a howdah)...
 

DeletedUser

Guest
Přesně tak když měl někdo v minulosti např. Revolver Jesseho Jamese tak ho většinou neprodal protože to byla nejlepší zbraň a byly na světe jen dva, tři takove kousky. Dnes se to svítícími zbraněmi všude jen hemží.
 
Je to to samé co dneska, dvacet lidí má lepší zbraň oproti ostatním. Tenkrát to byli svítíci kvéry, dneska je to tomahawk a howdah.
 

DeletedUser

Guest
Taky si myslím, že "zlatá éra" bez zlatek nebyla o nic spravedlivější než teď, pokud na světe byla svítící zbraň. Tenkrát bylo možné jen ošulit systém a po haluzi získat v simulované nefér bitvě po velké haluzi svítící zbraň. Dneska je možné po haluzi získat howdah pistoli či tomahawk, jen člověk za tu haluz platí nugetami.

Jediná spravedlnost byla v době zlatek, kdy byla poměrně snadno dosažitelná nejlepší zbrań ve hře pro každého.
 
jj zlatá slova..

když jsem před pár měsíci dostal o ocelovky (po bitvě) boonovu sekeru tak na S1 byli asi 2 kousky. hned mě šli nabídky. jedna z nejvyšších byla okolo 700 000 dolarů. nyní po tom co si každý mohl koupit za nugety bedny od skřítka se cena zbraní pohybuje okolo 200 000 dolarů.. (max) boonovek tu máme asi 20.

já jsem ve hře nepoužil ani jeden nugget a jsem na to hrdý. před měsícem jsem byl 2. duelantem na S1 (na Xp) . tím jak lehko jdou teď udělat přehozy se pro někoho stalo běžnou záležitostí se měnit.

když k tomu připočtu ještě fakt, že došlo k jasnému zvýhodnění střelců oproti chladným duelantům, tak je to skoro až jasné že zbraň jako je boonova sekera opravdu není "populární"

přes to všechno jsem stále chladným duelantem se svojí věrnou sekerou a i když střelci mají oproti mě výhodu cca 130 bodů v duelových schopnostech, tak stále dueluji a ta "špička" duelantů má často velmi velké problémy mě uspat.

(před dvouma dnama jsem měl 10 duelů z toho jen jeden jsem vyzval já. po 9. duelu jsem měl cca 1/4 Hp a tak jsem se "nechal uspat" v duelu s kamarádem z vedlejší aliance (úhyby nevěděl jaké mám a měl jsem plnou výbavu na duely) )
(ale bylo to s pomocí jedné brašny :D:D:D)

ale říkám zlaté časy kdy se nedal usmiřovat šaman a nešlo si koupit bedny (které jsou obyčejně za zásluhy v bitvách nebo úkolech) na nuggety..

i nadále budu setrvávat v nenuggetování :) (né že bych měl něco proti nim ale uží si hru zdarma opravdu zdarma a koukat se jak za to samé ostatní platí je opravdu velká zábava :D)
 
Nahoru