• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze o stránkách TW-DB

DeletedUser

Guest
Dnes konci nasa sutaz. Rozhodol som sa, ze odmenim dalsich 2 nahodnych hracov po 100 nugetov. Vela stastia.
 

DeletedUser

Guest
Bylo by možné ty nové dolary (nepotřebné prodatelné předměty) ze scriptu volitelně vypnout? Je to jistě užitečné ale zase tak často to člověk neptřebuje.
 

DeletedUser

Guest
ahoj, chápu dobře kde je ten zlatý $ u toho předmětu znamená to že není nej. na jakoukoliv práci a mohu ho bez problémů prodat ?
 

DeletedUser5767

Guest
V zásade áno. Treba to však brať iba ako takú nápovedu, nedá sa totiž zaručiť, že v budúcnosti ho kvôli nejakým zmenám (novo získané veci, ktoré môžu ovplyvniť výhodnosť setov; zmeny v hre ani nespomínam) potrebovať nebudeš. Ak by si chcel získať čo najlepšie informácie, odporúčam si v kalkulátore na stránke zapnúť všetky veci v hre a uvážiť výsledky oboch kalkulácii. Je to celé však dosť nepravdepodobné a nanajvýš možno v konečnom dôsledku stratiť nejakých zopár bodov do práce, uvádzam to len pre úplnosť.

Vypnúť to zrejme bude možné v nasledujúcej verzii priamo z nejakého menu, ale už teraz by malo zafungovať toto:
Kód:
javascript: TWDB.Settings.set("jobBoniTooltip", false); void(0)
Treba to púšťať ako ostatné scripty v hre (teda Firefox - Ctrl+Shift+K, Chrome - Ctrl+Shift+J, ostatné prehliadače podľa tabuľky, ktorú som tu už niekedy uvádzal).
 

DeletedUser

Guest
Chcem sa spytat Peteeho alebo niekoho z tw-db ako to je s Cestovnym salom Marie Roalstad. Ide o to, ze tento sal ma +5 na obranu v boji o pevnost, co je, aspon donedavna som si to myslel, silny bonus. Ak dobre predpokladam, tak sa uplatnuje pri utoku aj obrane v napriklad: Att: 49.00 Def: 35.00 LP: 1600, by sa priratal do Def: a ta by sa zvysila na 40. Je to tak? Lebo ak ano, tak v kalkulacii v boji o pevnost by tento sal mal jasne dominovat, lebo podla mna nic z nahrdelnikov nema tolko pridavnych schopnosti, aby zvysilo Def podla vzorca pre boje o pevnost o 5 bodov. Ak sa mylim, tak kde? Dakujem za odpoved.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
mas pravdu, myslim, ze Scooby uz bol o tom informovany ale spytam sa ho zovu ci s tym nieco robil :)
 

DeletedUser

Guest
Funguje vám import na TW-DB? Mně to už asi týden nefunguje... Mám prohlížeč Nightly a vím, že se to importuje Ctrl+Shift+K (pak samozřejmě překopírovat + Enter), ale píše mi to vždycky Error...
Víte, co s tím?
 

DeletedUser

Guest
mas pravdu, myslim, ze Scooby uz bol o tom informovany ale spytam sa ho zovu ci s tym nieco robil :)
Dakujem, abedy! Mohol by sa na to Scooby pozriet, lebo ako vravim, podla mna tam je urcite chyba a kalkulator patri medzi spickove veci na vasej stranke. Lebo aj ked vsetky veci (utok a zivot) dam na nulu a obranu necham na 100%, ten Mariin cestovny sal mi kalkulator neponukne, a to by iste mal.

Dik este raz!
 

DeletedUser5767

Guest
Coeur, skúsim niekedy ten Nightly stiahnuť a testnúť to na ňom, ale najviac by pomohlo, keby si napísal, čo presne za chybu to vypisuje. Čím viac informácií, tým lepšie, pre istotu to daj do súkromnej správy.
Ja osobne by som na to určite išiel skôr cez konzolu (tú Ctrl+Shift+K) jak cez adresový riadok, keďže Firefox-oidné prehliadače spúšťaniu scriptov na tom mieste zamedzujú.

//
Stiahol som si ho a nejde to ani mne, z nejakého dôvodu sa z konzoly nedá zavolať metóda getScript knižnice jQuery (dosť možno ďalšia zabezpečovacia feature, dúfam, že to do Firefoxu neprelezie). Odporúčam používať Quick Import tlačítko kým sa mi nepodarí zistiť, čo sa s tým dá robiť.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Co mám být ten Nightly? Já znám akorát Nightly buildy firefoxu, což jsou testovací verze, před vypuštěním.
 

DeletedUser11063

Guest
Zdravím lidi já bych se optal - nebyla by možnost upravit kalkulátor na práce podle vybavení tak aby jste si mohli vybrat zda chcete použít pouze svůj inventář, nebo všechny věci co jsou na westu. Tak že by při otevření kalkulátoru na westu mi to dalo na výběr (zaškrtnutím) zda chci použít jen svůj inventář, nebo všechny věci. Pro fungovaní kalkulátoru musíte být stejně přihlášený na tw-db a "výpočet se provádí tam", takže by to nemělo ovlivňovat chod westu.

Weststats umí (umělo) to, že vám to ukázalo to nejlepší vybavení pro danou práci ze všech věcí na westu. Nebyla by tedy možnost přidat toto i do Tw-db ke kalkulátoru?

V současné době kalkulátor využívá vaše schopnosti a věci co máte v inventáři - to je pěkný a urychluje to práci, jenže aby jste plně využili potenciál, tak musíte mít v inventáři co nejvíce věcí. Jenže čím více věcí v inventáři je, tím je to větší zátež pro servery a hráči jsou tak sami proti sobě.
Když by mi to ukazovalo i věci co nemám tak si je můžu na tu danou práci dokoupit a nemusím je mít u sebe pořád. Vznikla by možnost volby - někdo by měl hromadu věcí u sebe pořád, ale někteří by to třeba začali omezovat.
 

DeletedUser5767

Guest
Ako možno aj sám vieš, toto sa dá urobiť v kalkulátore na stránke (pre istotu, jeden menší návod je tu: http://forum.the-west.cz/showpost.php?p=223739&postcount=161).
Momentálne sa však nejak moc neponáhľame premiestniť všetky možnosti kalkulátora z webu do clothcalc scriptu. Dôvod je zrejmý - kalkulátor v hre nemá reklamu a teda nedokáže pokryť svoje technické náklady. Zatiaľ dokáže kalkulátor na webe potiahnuť aj za clothcalc, ale ak by sme to s jeho množstvom funkcií prehnali a ľudia by už nemali dôvod chodiť na kalkulátor na webe, museli by sme ten kalkulátor ťahať z iných funkcií na stránke, ktoré majú svoje náklady tiež, hoci rádovo nižšie.

Vložením do hry sme zatiaľ obetovali funkcionalitu, ktorú je naozaj nevyhnutné dať priamo do hry - kvôli možnosti ten výsledok priamo obliecť. Bolo by omnoho komplikovanejšie nejako vybaviť veci, ktoré hráč ešte v inventári nemá, musel by ich nejako kúpiť, s čím by bolo dosť veľa práce (už len kvôli množstve spôsobov, ako ich kúpiť). Teda najrozumnejšie, čo vieme s tými vecami urobiť, je ich zobraziť. No či ich zobrazíme v hre na stránke alebo v hre, už zase až tak veľký rozdiel nespraví, takže snáď sa s tým bude možné nejako vyrovnať... Nevylučujem, že niekedy v budúcnosti s tým niečo spravíme, ale zatiaľ to asi necháme tak.
 

DeletedUser11063

Guest
to že se to dá urobit v kalkulátoru na stránce jsem popravdě nevěděl - proto jsem psal tento návrh - nejen aby se to zahrnulo do kalkulátoru na westu přes script ale i na tw-db, protože jsme myslel že to neumí vůbec.

Když jsem se ptal lidí na chatu zda tam něco takového je tak říkají že ne, takže bych řekl že jsem to nevěděl nejen já a u toho kalkulátoru to napsané není, takže díky za osvětu :-D
 

DeletedUser

Guest
mě třeba vyhovuje, že interface scriptu pro west je poměrně jednoduchý a všechno běžně nepotřebné, ale velmi užitečné najdu potom v kalkulátoru. Zajímalo by mě, šlo by nastavit priority? V mnoha pracích má zlatý kolt i zlatá šavle stejný přínos, ale na obranu je obvykle člověk specializován pro jednu konkrétní zbraň.
 

DeletedUser5767

Guest
Súhlasím, je tam jeden problém s realizáciou vyplývajúci z princípu, na akom kalkulátor funguje, ale myslím, že mi napadol celkom fajn spôsob ako to obísť. Skúsime sa o tom poradiť so scoobydoo-om a uvidíme, čo sa dá robiť...
 

DeletedUser9733

Guest
Super stránky

Se stránkami http://tw-db.info/ jsem naprosto spokojen, kalkulačka pomáhá u prací skoro denně, poznám, kde mi co do sbírky chybí, nebo jaký úkol a jak je třeba dodělat... Jedinou chybu mám u úkolu Pustina na S9 , tam nevím jak dál a tw-db nějak neporadí...přitom všude jinde hotovo je, kde je chyba, nevím :( . K ˇUkolu mýtus...postup na zpracování skla máme utajen schválně, ať se sami snažíme, nebo jej ani tw-db nezná?
 
Nahoru