• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Úkol-pustina

DeletedUser

Guest
Ahoj hele nevíte někdo jak mám udělat úkol pustina část Pravý majitel?

Nebo alespoň kde se nachází Dean Anderson na Buffalu? Já ho nemůžu najít. :-)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Měl by se nacházet v sektorech B4, B7, B3,B/C6... B=řádak, číslo sloupec...
 

DeletedUser

Guest
A jak šerif říká že se mám optat v salonu tak to de?
 

DeletedUser

Guest
Hoší já ho ta výše uvedených souřadnicích nemůžu najít (deana andersona) neporadil by mi někdo jak dál, nenašel jsem ho totiž v žádnym poli, neni tam ještě nějaká podmínka co se týče oblečení či produktů???
 

DeletedUser9371

Guest
Tady to máš všechno :)

http://tw-db.info/?strana=quests

img.php


Nejsem sběratel reputací. Na to tu jsou jiní. Hraji pro pohodu a relax.
 

DeletedUser

Guest
Kde najdu pravého majitele na světě 2? Děkuji za odpověď
 

DeletedUser13667

Guest
Tam, kde ho najdeš i na jiných světech, ale je velká pravděpodobnost, že jsi se zasekl na mrtvým bodu jako většina hráčů. Jedná se o bug, na který čekáme, než se vyřeší.
 

DeletedUser

Guest
Rada nad zlato

Přeji pěkný den,

potřeboval bych radu na cz12. U "Flint Westwood" se mi nezobrazuje úkol "Obstarat půdu II" (Stavba závlahového zařízení (5 Hodin)
Můj postup v úkolu je:
TW-DB.png



TW-DB PUSTINA

Děkuji za pomoc.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Stále nemohu dobít toho Andersona ,dává mi kapky...nevíte jak na něj?
 

DeletedUser

Guest
Když začnu dělat ten úkol pustina a poptám se v salonu, tak poté co dostanu od Waupeeho elixír na jednozárové zvýšení rychlosti + 50% tak mi zmiží, všechna místa kromě Mrs. Anderson, které se ztratil syn, která když sem se díval na předchozí odkazy, je až ke konci
 

DeletedUser16495

Guest
Tak, já vám mohu dát jednu radu... Když jsi na sebe nastavíte Vlastnické Právo.. Zvolte Waupeeho, Jedinně jeho cesta je pravá :D


Rambo : Musíš jít k Mrs. Anderson, zadá ti úkol, Pak postoupíš k Deanovy Andersonovy ( Je na lesním paloučku ) Budete jsi spolu vykládat, ale v tom uslyšíte výstřel !

Musíte vyhrát duel proti Lovec Odměn, Poté jít do města duchů, splnit úkol od Lovce Odměna , a poté zase zpět k Andersonovy, donesete mu Staré Dopisy a vlastnické právo farmy, splníte úkol u Šerifa... a co dál ? Dál můžete jít k Paní Andersonové, nebo to rovnou ukončit.. jak ? Nasadíte jsi do pole pro produkty Sůl, Pak už vám i Šerifovy kápne o co jde, Úkol splněn... :-)
 
Nahoru