• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Dopis za hráče české komunity pro Inno

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno

Upozornění: Příspěvky neobsahující žádný důležitý komentář budou odmazány.


  • Celkový počet hlasujících
    439

DeletedUser8870

Guest
Inno games pouze stanovuje podmínky, které jsou pro všechny stejné a je na hráčích jak se v nich naučí žít a být úspěšní.
Nepřítel má megatanky ? Měj je taky.
Uhýbání a přesnost ? Uhýbej taky.
Někdo dělá všechny práce? Dělej je taky.
Že to nejde najednou ? Ale to nejde ani nepříteli.
Chcete si bořit města ? Nakonec se stejně budou bořit chudákům, kteří si sami chtějí postavit svoje.

Možná by jste měli hlasovat proti nákupu skušeností a atributů, ale to paradoxně vadí nejméně a víc naštvou jedny gatě v truhle, nebo jiná ptákovina. Umíte si to spočítat ?

I já dost často kritizuju věci, které se podle mě autorům moc nepovedli, mohli být lepší, nicméně nečekám, že to kvuli mě změní. My se o hře můžeme bavit, stejně jako se bavíme třeba filmu nebo knize. I u filmu můžeme kritizovat že se nám třeba nelíbil závěr, ale neznám nikoho, kdo by chtěl psát do Hollywoodu aby to přetočili :)

S tím závěrem si to trefil dokonale, ale do INNA se stále může psát a řešit změny. Málo kdo to ovšem vyslechne..
 

DeletedUser1318

Guest
...Neviem, či je tam aj niekto za českú verziu, ale zo Slovenska sme tam dvaja - ja a Petee. Nechcem sa tým chváliť ani nič podobné. Len narážam na to, že to čo napíšeme tam, sa zaručene dostane do INNA, ktoré si to aj prečíta...
Pokud už má někdo potřebu něco takového řešit tímto způsobem, pak jedině proto, že podobné zastání asi nemáme.
Stodvacet lidí testuje a herní světy jsou plné neopravitelných chyb.
Pořád se čímsi ša****e za pochodu.
Poker za peníze - kdo jej slíbil? Nejde to? Nikdo se neobtěžoval se jasně a srozumitelně vyjádřit.
A těch plánů je plno. Kolik by zabralo času napsat jednou za rok tohle a tohle jsme měli v úmyslu, sorry, nejde to.
Marketingově je to v pořádku...? Mně osobně uráží, když se mnou prodejce čehokoliv jedná jako s kusem hadru.
Kdyby to bylo v pořádku, nebudu hlasovat za odeslání dopisu.
Tady u nás, existuje jediná rada, napiš do Německa.
Ty tedy tvrdíš, že to nefunguje, a stížnosti a podněty posílat přes některého superbetaře? Kdo to tedy je pro české světy.
Já bych ty návrhy na rozdíl od tebe jako úplné "blbosti" neviděl.
Nebylo by tudíž lepší konzultovat to s někým, kdo by to na základě svých možností a vědomostí o hře zkorigoval? Kdo tam je delegovaný od nás?
 
dopis neřeší podstatné věci, které by bylo změnit, řeší pouze zástupné problémy, výmysly s městy, pevnostmi jsou zbytečné, bitvy o pevnosti samozřejmě teď stojí za nic, ale to nesouvisí jen s nakoupeným hp, ale i placeným bonusem dobrodruha, který útočníkům znevýhodňuje jejich jedinou přednost a to je pohyb, a tak bych mohl pokračovat přes nakupování schopností a teď i doplňováků v SHOPu (což naprosto zesměšňuje snahu lidí v řemeslech) donekonečna, dopis možná na něco upozorňuje, ale mimo těch výpadků světů/chatu jsou to směšné detaily hry!!! Přeji dotyčnému hodně zdaru v jeho věci, ale pod tímto podepsán nechci být. Howgh
 

DeletedUser15978

Guest
Dopis jako takový podporuji!!!

Má výhrada je ke koním na jedno použití místo nich bych nechal postupně zavádět železnici tak jak to bylo na divokém západě a tam by se třeba našla práce a úkoly i pro 120. level tedy pokud by jim bylo umožněno růst dále na vyšší úrovně. Na výstavbě by se určitě uplatnily jak řemesla tak charaktery.

Náhody při cestování jsou určitě dobrým nápadem jen bych to rozšířil na veškeré cestování bo to na Divokém západě bylo přeci běžné to by si měli odpůrci uvědomit.

Trh by si zasloužil určitě nějaké drobnější úpravy ale celkově není tak špatný.
Co se týká bitev tak už bylo řečeno vše je třeba to předělat.
 

DeletedUser5921

Guest
Napadlo mne ze ty dialogove okna jak se tu casto zminuji rozdeleni, proklikavani inventare... nekteri pisi, ze jim 2x kliknout nevadi a zkouseli jste to hrat bez mysi treba na ntb?

myslim, ze cela tato kapitola by sla elegantne resit, a to pres klavesove zkratky pomohlo by to vsem a udelat to neni nerealne ani prilis komplikovane.

jestli se bude nejaky dopis posilat rozhodne by stalo za zminku uvest mobilni verzi westu, pomohlo by to oziveni vic nez co jineho
 

DeletedUser

Guest
Souhlasím téměř se vším. Líbí se mi to o práci pro dělníky, náhodných událostech, možnost napadání měst, nové funkce šerifa atd. I inventář bych vrátil do původní podoby a zprovoznil bych script na nejlepší věci pro práci, také jsem ho často používal.

Nesouhlasím akorát s trhem, ten mi přijde lepší než byl.

Ale jinak se pod tento dopis taky rád podepíšu:)
 

DeletedUser4876

Guest
Ten script na nejlepší věci na danou praci už davno existuje :)
 

DeletedUser9371

Guest
Souhlasím téměř se vším. Líbí se mi to o práci pro dělníky, náhodných událostech, možnost napadání měst, nové funkce šerifa atd. I inventář bych vrátil do původní podoby a zprovoznil bych script na nejlepší věci pro práci, také jsem ho často používal.

Nesouhlasím akorát s trhem, ten mi přijde lepší než byl.

Ale jinak se pod tento dopis taky rád podepíšu:)

Pročti si pořádně fórum a máš tady všechny fungující scripty pro prohlížeč Google Chrome, Mozilla Firefox.... Jsou uvedeny v příspěvcích hráčů a šlapou.
Čti, pátrej v příspěvcích a dozvíš se i jiné. :)
 

DeletedUser

Guest
Některé části jsou pěkné a některé jsou zase psány z jednoho úhlu pohledu.
Začnu třeba se změnami charakteru. Na tohle inno nyní určitě nepřistoupí. Možná se na to přistoupí postupem času až se zavede nějaká velké změna ve hře, která ji překope podobně jako změna vzorce při duelech a změna charakteru potom bude možná jako úkol u Henryho, podobně jako to bylo s duelovými skilly.
Pokud máte všichni takový problém s charakterem dělníka, tak na to se hodí spíše přidávání nových možností pro jejich řemeslo(tzn. jak píšeš degradace budou vlivem času, stavba kostela, nové budovy). Přeci jenom jsou to dělníci a ne bojovníci. Když už chcete, aby byli užiteční v bitvách o pevnosti, tak jim začřídit něco z jejich řemesla. Př. zavedení stavby zákopů, dělostřelectvo(pro útočníky) a vylepšení, zesílení opevnění(pro obránce). Vždy by to sloužilo jenom pro jednu bitvu a možnost výstavby by byla od vyhlášení bitvy(tzn. 24 hodin). K tomu se nabízí další možnost, degradace hradeb vlivem útoku, děl. A dělníci můžou opravovat pevnost, město, budovat železnici, útočné/obranné stavby do pevnosti a najednou by měli tolik práce, že by nestíhali. Chce to jenom zavést.
Naprosto podporuju změnu trhu a dvouokna inventáře. Dělá to problém při zavírání, potom jsou všechny okna úplně jiného formátu a na jiném místě. Ten script, který byl na trh byl ideální.
Pro urychlení hry by se spíše hodilo zavést omezení rychlosti vlivem naplnění inventáře. Lidi by se určitě zbavili dalších zbytečností.
 

DeletedUser14728

Guest
Souhlasím s 99% výhrad vně dopisu. Kvůli těmto "vylepšením" jsem opustil světy 7 výše, až po Colorado, kde jsem již také začal rozprodávat věci, než jsem se nechal přemluvit pro pokračování, že se to snad ustálí.
Jakmile začala hra ovládat peněžní částka, za kterou si může kdokoliv koupit nejdražší bedny a dolovat drahé a silné věci, přestává hra být kolektivní hrou, ale dolování peněz od hráčů. Dřív byla ve městech parta lidí, co se snažila a byla na své město hrdá...., dnes každý kouká jak se upíchnout v dobrém městě a jede si svou parketu.....Stačí se podívat dnes na obsazenost světů 6-8 (ty jsem hrál, nižší nemám ponětí), jaký je zde úbytek hráčů a pochopíte. A vnucovat někomu, že duelant (pistolník) mimo svou úlohu dělá kuchaře, či mastičkáře je úsměvné .....
Je mnoho způsobů, jak zpestřit hru, jak bylo napsáno v dopise, ale to co přišlo zřejmě s novým "myslitelem" jak hru zlepšit, to byl ten nejhorší tah, pro tuto hru. Čekám asi na zázrak či co, protože pokud nenastane, i já rozšířím řady těch co skončí...bohužel s posledním aktivním světem. Jsem zde asi rok a půl - možná déle, ale čas se nachýlil.
Proto stojím za dopisem
Vokorik
 

DeletedUser

Guest
Ja s väčšinou listu súhlasím. Tiež sa mi nepáči inventár skladajúci sa z viacerých okien, avšak pôvodný inventár sa načítaval dlhšie. To mi vadilo len z časti, dalo sa to prežiť, čo mi ale vadí teraz je, že sa nedá použiť publikácia inventára na weststats(aspoň mne nie a to ani podľa jedného z uvedených návodov). Ale inventár by som nechal ten čo je teraz, rovnako aj trh.

Pri ostatných veciach som za:
[SPOIL]Čo sa týka náhodných udalostí pri cestovaní, bojoch o pevnosť, dočasných koní a šerifa podporujúceho obranu banky a cestovania, plne súhlasím. Rovnako aj s vlakom, zmenou charakteru raz za rok a hlavne zmenou tovaru obchodov. Mohol by to mať povolené aspoň zakladateľ mesta, alebo by sa sám menil 1x za týždeň(alebo obe možnosti dohromady: zakladateľ by mal možnosť zmeniť tovar raz za týždeň).[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Dopis

Co se updatů týče, tak něco je ku prospěchu hry a něco zase ne. Třeba tak grafika mi přijde přehnaně agresivní (skoro jako u kolotočářů). Divoký západ by měl být spartánský, hrubý :hoj:. Taky se mi nelíbí zavírání inventáře dvamě tlačítky (za to bych někoho zabil). Můžete mi vysvětlit důvod?
Na druhou stranu "SHOP" a Dluhopisy jsou naprosto geniální. Pomůžou k dodělání mnoha úkolů aniž bych si musel přeskupovat atributy a schopnosti.

Takže co se mě týče tak bych vrátli grafiku a některé ovládací prvky. Jinak mi přijde, že hra se někam posouvá, a to je taky fajn...
Jimbodini
 

DeletedUser6940

Guest
Dopis

Hraji West skoro od samého počátku jeho vzniku a musím s lítostí konstatovat že každá ze změn které se v poslední době provádí je spíše ke škodě než k užitku.Je mne jasné že si každý za svou práci zaslouží odměnu,ale to co se děje v poslední době je už do očí bijící.Kupuji sice nugety ( hlavně proto abych si ulehčil hru),ale je mne proti srsti ovlivňování hratelnosti (viz.koupě klíčů atd.). To že si lidi něco koupí bez práce tak už je v lidské povaze že si toho neváží a celé to vede k úpadku.
S tímto dopisem mohu s větší části souhlasit a jsou tam velice zajímavé nápady.
-Cestování: _pokud nepůjde o likvidační poškození proč ne
-Pevnosti: Náhodné nepředvídatelné prvky bych do pevností nezanášel,ale jinak vliv HP je pro boje o pevnost degradující a vede k úzce specializované skupině lidí která nic jiného nedělá.
-Kostel:U toho je každá rada drahá.Pokud to budeme brát s historického hlediska tak tady zazněl názor že kostely byly a jsou pro každého člověka přístupné a to bez jakéhokoliv omezení.S tím se moc stotožnit nemohu.Církev byla a je vždy úzce spjatá se světskou mocí a majetkem a proto ideologie rovnoceného přístupu je zavádějící.Tady by se návrháři měli zamyslet jestli pokračovat v tomto duchu a nebo dát jasná pravidla co vylepšení kostela znamená a hlavně jaké bude to vylepšení bude mít pro členy daného města výhody (to že má město body navíc je k ničemu a většinu idí to nezajímá).Osobní můj návrh je ten že pro členy města (ally) plné výhody a pro ostatní přístup,ale bez výhod.Jinak je to demotivující.
 

DeletedUser

Guest
update

Jsem duelant,a zajímaloby mne když nekoho zabiju k.o. proč z neho nevypadne nejaký produkt na kterým dotičnej makal,mohlo by to být pro vsechny zajímavější
 

DeletedUser4876

Guest
Psychos 222
Máš zkušenosti a prachy to ti nestači? Produkty máš u praci a zas tam nemáš tolit zkušenosti a peněz.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser10414

Guest
s částí souhlasim, ale trh je dobrej jak je a inventar taky, a ten poker uz by se fakt mel zavest o herni penize, ted je tam naprosto zbytecny
 

DeletedUser

Guest
Je to o penězích

Suohlasím s celým dopisem. Hra už začíná být nudná. Když jsem s westem začínal před 2 lety na sv.4 bylo cca 4x více hráčů než nyní. Proč to je myslím každému jasný. Hraju celkem 12 světů a u hry mně drží jenom to že chci dohrát do lvl 120. Jsem nugetovej hráč ale už s tím přestávám protože už mi to nic nedává. Spíš mám pocit že to jak to bylo za starých časů bylo lepší.:hoj:
 

DeletedUser11063

Guest
do dopisu jsou přídány dvě části:

Duely a west přes mobilní telefon

- jsou přidány, protže je tu někteří z vás zmínili, jenže já na duely nechodím takže v tomto ohledu s nimi zkušenosti nemám. Jenom to že ted dle vše duel ovládli jen dvě schopnosti přesnost a uhýb a ostatní poslali zase do kytek :( No a připojit přes mobil jsem se nezkoušel.

- weststats tam ještě doplním, je pravda že dříve jsme ho používal mnohem více a byl skvělý :-) Tw-db ho různě "nahrazuje", ale zatím jsem se s nim plně nezžil. hlavně ani nevím zda tam na tw-db funguje výběr nejlepších věcí pro práci že všech věcí na westu (zatím jsem po tom nepátral) :-)

mám dost práce s věcmi od darling :-D
 

DeletedUser

Guest
do dopisu jsou přídány dvě části:

Duely a west přes mobilní telefon

- jsou přidány, protže je tu někteří z vás zmínili, jenže já na duely nechodím takže v tomto ohledu s nimi zkušenosti nemám. Jenom to že ted dle vše duel ovládli jen dvě schopnosti přesnost a uhýb a ostatní poslali zase do kytek :( No a připojit přes mobil jsem se nezkoušel.

Ja by som duelový systém nemenil... ano sú to len mozno 2 schopnosti ale vela hračov si na to uz zvyklo a da sa duelovat aj s takym systemom ajo je teraz. Mne osobne sa páci :good: (aj ked som asi jeden z mála) a dalej co sa týka mobilneho telefonu chcelo by to nejaku mobilnu verziu alebo niečo podobne... Niekedy je to strašné a trvá to strašne dlho + na trhu sa s mobilom ani nepohnete. Dalšia vec co sa nedá s mobilom je posúvanie chatu. Ak sa chcem pozrieť napríklad aký priatelia sú online nemám sancu. To isté platilo aj s inventárom ale po UPDATE 1,35 sa to vyriešilo stránkovaním.
 
Nahoru