• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Bojovník za svobodu

DeletedUser15244

Guest
Ahoj, chci se zeptat na tebto úkol Bojovník za svobodu -The day laborer, za tento úkol se dostane Bannisters colt (duelová zbran), ale podmínkou pro zobrazení je třeba dokončit úkol Rebuilding (id 894)

tohle je na db stránce: http://tw-db.info/?strana=quest&serie=qs_75

neví někdo co je to za úkol, rebuilding?
 

DeletedUser

Guest
Jako první musíš splnit tuto sérii The day laborer. Po jejím dokončení se Ti otevře tato série The peacemaker (jmenuje se ale diplomat). Po jejím dokončení budeš moct splnit Tebou požadovanou sérii.
 

DeletedUser10723

Guest
podle mě tuten ukol je moc náročnej na práce a odměna za to mizivá práce těžke :sbírat indigo (PB-591),osvobzovat otroky(PB-751)
 

DeletedUser3617

Guest
Ani bych neřekl, konečně něco pořádného, ale nemuseli tam být práce typu vymístit stáje, mýtit les a kácet stromy :(
 

DeletedUser

Guest
Něco nemůžu ani a návodem na 250pb, je to buď moc lehký, nebo šíleně obtížný
 

DeletedUser9337

Guest
lidičky 3 dny nemohu zastřelit Jousseph Kanniester , nemáte nějaký fígl?
 

DeletedUser13667

Guest
Má-li opravdu stejné HP jako ty, tak je výhodné na něj jít s minimem HP (třeba po bitvě) a doufat, že se strefíš jako první. Úplně největší jistota je, nemít energii, odejít z města, nemít u sebe peníze a duelovat pořád dokola, dokud nevyhraješ.
 

DeletedUser9371

Guest
Tak jsem na tom duelu taky. Pěkný. 30 duelů i víc a nic. Takže zkouším všechno možné. Až se zadaří, dám vědět. :)
 

DeletedUser11033

Guest
Jiz delsi domu mam tento ukol splnenej, staci se oblict do reflexu, vystupka a sily uderu a nasadit chladnou zbran...
On mi daval rany za 30, ja jemu za 150-200, po par duelech byl mrtvej a ja stale nazivu :-)
 

DeletedUser10935

Guest
Taky zápasím s Banniestrem, ale určitě výhra nad ním není založena na tom, že mu způsobíte škodu větší než máte osobní HP. Viz dnešní můj duel s ním.

Do duelu jsem šla s plným HP - 1800, porazila ho střelnou zbraní v poměru 1010:2022, ale úkol jsem nesplnila. Tak mě napadá, jestli ke splnění není povinnost porazit ho chladnou zbraní.

Splnil jste úkol někdo se střelnou zbraní, na kolik to bylo asi kol?
 

DeletedUser

Guest
Ahoj všem tak dneska jsem toho bannistra dal.Nejlépe uděláte když si samo snížíte HP o NPC protivníky.nechte si 500HP...nemusíte měnit žádné schopnosti,prostě nic ani míření.dejte si nějakou zbraň která má velký rozsah(boonova sekera,harperova sekera.....).já sem ho udělal na 3 zásahy.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser15244

Guest
já sem měl několik duelů s ním a pak na konec sem vyhrál, mrkněte:

[report=142765661d79a813af]Duel NPC: Jack Goldman proti Jousseph Kanniester[/report]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Konečně, asi po více než dvaceti duelech.:yah:

Jousseph%20Kanniester%20duel.jpg


Dnes jsem to chtěl vzdát, dát pauzu a za týden znovu. Nemám kam spěchat ve hře. Přečetl jsem si tady všechno, všechny rady vyzkoušel. Dnes jsem mu dal ráno 2 x duel a zase prohrál.
Jsem střelec, dobrodruh. Teď jsem se převlékl na běžné duely jako střelec, měl jsem u sebe USD, vymlátil jsem se přes NPC duely na energii tak, abych měl jen na dva duely, HP jen 430 mám pocit.
Dal jsem toho syčáka na jednu ránu, takže rada zní, nevzdávat to a vůbec nic nepřenastavovat. V podstatě je to naprosto jedno.
:)
 

DeletedUser

Guest
Pánové já to na něj zkusil 66X a vubec nic
prasklo na něj moře nugetů za zdraví a je to prd platný,je to vubes uskutečnitelné?
 

DeletedUser9350

Guest
Pánové já to na něj zkusil 66X a vubec nic
prasklo na něj moře nugetů za zdraví a je to prd platný,je to vubes uskutečnitelné?

Vykašli se na zdraví a klidně se nech uspat od toho parchanta a pak vše do v hadrech do výstupka a uhýbání a modlit se ať ho dáš jako první. Mě na to stačilo deset pokusů a exnul na jeden hp :D.
 
Jedna věc by mně zajímala, jak tady tvrdíte, že J. K. má stejně životzů co vy, tak nevím jestli se jedná o ty aktuální anebo celkové zdraví. Já si to můžu snížit na nějakou mez, ale jemu se nejspíše bere můj celkový limit. Zkoušel jsem to takhle u zlatokopa v serii mexické zlato a měl pod sto životů já mu dal véce škody ale pořád neomdlel.

Ps: Já třeba v dnešním duelu s tím Kannisterem, jsem při posledním pokusu dostal 390 škody, zůstalo mi 370. Sám jsem mu ustědřil 851 zásahů. Takže když jsem měl pod osmset životů a dal jsem mu za víc, měl by omdlít, což se nestalo.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser9350

Guest
A to, že je někde uvedeno, že Vargas(Hacket) mají stejně hp jako hráč je kravina, měl jsem přes 1500 a dostal naloženo 1050 a lehnul.
 
Nahoru