• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Den nezávislosti 2012

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Raketu do sady mám už z dřívějška. Včera jsem se vrátil domů po dvou týdnech a koukám den nezávislosti splnitelný do 15.7. Včera jsem si splnil první 3 úkoly od Henryho a dostal prototyp, zadal přes noc cestu k městu duchů, ale tam žádný úkol ani na jednom ze tří servrů na odpálení nevidím. Proč?

Je to snad blbě napsáno a šlo to splnit pouze do 14.7. 23: 59 :59?
 

DeletedUser13667

Guest
Ahoj, úkol šel splnit do 15.7. tedy do dneška. Dnes už ne.
 
Hm, tak díky za info. Ale když se uvádí "Od 1. do 15. července", tak poslední uvedený den (v tomto případě 15) to má ještě platit... čili dnes se to mělo dát ještě splnit...
 

DeletedUser13667

Guest
Pokud se chceš informovat na "počítání času" tak můžeš tak učinit. Já jsem se to již snažil vysvětlit. Dál to řešit nemá smysl.
 
No však já jsem to z toho pochopil, ale když máte v servrových informacích uvedeno "Den nezávislosti 2012 Od 1. do 15. července můžete splnit tuto úkolovou řadu."

Vezmu příklad ze života: v makru mají akci na salám od 3. do 20.. Já tam přijedu 20. a pořád si ještě můžu koupit salám v akci.

Dál to nemá cenu už řešit, jen by se příště mohl uvádět den, kdy to je možné splnit, jak je to všude jinde... čili: "Od 1. do 14. července můžete splnit tuto úkolovou řadu."
 

DeletedUser13667

Guest
No vidíš, já se zase setkal se soutěží. Zašlete do 1.7... poslal jsem 1.7 a bylo mi řečeno že je to už pozdě. ;-). Téma zamykám.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru