• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Osud Cunninghamových

DeletedUser11033

Guest
Neuhybat - jako nauhybat :-) stat - takze se dotebe trefi kamkoli... ale i ty se trefis a pokud houzevnatosti snizis jeho rany, mas vyhrano
 

DeletedUser9371

Guest
Tak jsem vyčerpal rady z tohoto vlákna a nějak se stále nedaří. Dal jsem z cizincem přes 70 duelů a stále stejná písnička. HP má vždy třikrát i vícekrát větší než já a vždy lehnu do mdloby. Hodně duelů s ním udělám v poměru na ubrané HP 0:0. Když to sčítám, má vždy HP kolem cca 5000 ? No to já nemám ani náhodou. Když neuhnu vůbec (v podstatě stojím nekrytý), to jsou dva duely a je po mě. Nebo mu uberu dvakrát po sobě třeba přes 1500 HP a v dalším duelu lehnu do mdloby.
Takže trpělivost sice růže přináší, ale nějak tou útrpnou cestou povadají.
:D
 

DeletedUser11033

Guest
Proste musis snizit jeho rany a zvysit svoje s tim, ze on ma stejne schopnosti jako ty...
Takze zvysuj oblecenim to co jemu v obrane nepomuze... musis delat nekde chybu :-) oblec se na houzevnatost/reflexy (podle jakou ma zbran a nemuze te dat do mdlob za 3 kola...)
 
Nevím,ale snad opravdu z města ven,nemá tě kam poslat do hotelu a můžeš do něj jít soustavně třeba s 1HP, JÁ TEN REPORT SMAZAL,ale opravdu jsem ho dal na 5 pokus.v městě jsm si dal 2x naložit,tam mě uspal,vylezl jse z města,jednou jsem ho dal,potom mě sestřelil on a na třetí duel v pořadí šel na Olšany. Absolut.jsem duelovej diletant,ale tohle klaplo.Jenom dodám,že jsem měl max. do úhýbání (v rámci inventu) a nepředělával jsem postavení svoje,ani jeho.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser9371

Guest
Díky Kluge, kdyby si napsal, běž ven a postav se do deště hlavou dolů, zkusím to. Už jsem zkoušel všechno.
Díky za radu, zkusím.
:)
 

DeletedUser2677

Guest
To krosna: já ho porazil jednoduše tím, že jsem dal všechno do vystupování, odešel z města a dueloval do nekonečna až to prostě vyšlo :) jediná rada je klikat klikat a klikat :D
 

DeletedUser

Guest
cizince jsem na několikátý pokus porazila, ale napsalo mi to Error nemůžeš zabít cizince. Takže úkol zůstal nesplněný. Nevíte co s tím?
 
Potřebuješ se dostat třeba na 1 život a spoléhat na to že tě on netrefí a ty jeho ano,nestačí ho porazit v duelu,ale musíš ho poslat do pekla. Mě to alespoň fungovalo ve více duelech na více světech.
 

DeletedUser9371

Guest
Už jsem tady psal, jak se mi nedaří. Jedna z mála věcí na Westu, co sem o víkendu na čas vzdal. Denně 30 - 40 duelů a nic. Zkoušel jsem tady všechny příspěvky a rady z nich. Díky za rady a porady. :)
Časem zkusím dluhopisy na energii, zdraví a nuggety na automatizaci. Jinak už nevím. Podlě mě je to opravdu o náhodě, stejně tak jako s modlením. Když to má přijít, prostě to přijde. Asi se půjdu na čas "kát" do kostela, jestli tam můžou ateisti a třeba se ten nahoře "smliluje".
:D
 
Tak to je smůla,nemám nejmenší potřebu si vymejšlet,je tady spousta vláken,kde jsem se neozval,neb jsem k tématu neměl co říct,ale tohle mě oslovilo,tak jsem se snažil přispět troškou do mlýna. Pokud se někomu nezadařilo a má pocit,že jsem ho uvedl na špatnou cestu,tak se omlouvám,ale chtěl jsem poradit.
 

DeletedUser9371

Guest
No já chlape zkoušel všechny rady a není se zač omlouvat. V nastavení duelů, v oblečení na taktiku, výstupku a podobně to není. Na to tady padlo spousty názorů i rad. Dával jsem i HP plné, bez HP, plnou energii, bez energie, mířil jsem jenom na hlavu, přenastavoval a podobně. Jediné, co jsem ještě nezkoušel jsou prémia. Takže zkusím, stejně tak jako modlení. Ale v čem je možná chyba u mě ? Řádově z 20 duelů tak 12 x prohraji na ubrání HP 0:0. Stejně tak jako vyhraji i 8 x po sobě na ubrané HP 0:0. Pak vyhraji, seberu cizinci šílenou spoustu HP a nic. Pak od něj jedna rána a smrtelná na duel. Dueluji už jen ze hry, nechodím až k němu na místo, kde je ten úkol (porazit cizinec). Není chyba v tom ? :)
 

DeletedUser14693

Guest
Mam stejny problem. Pres 100 duelu a nic !!! A to jsem zkousel taky vsechno mozny. :(
 

DeletedUser972

Guest
úkol jsem vzdal

nicméně nedavno jsem udělal zlatku, nic jsem nepřenastavoval, nebral jsem žádný věci atp. co se tu píše a na první pokus jsem ho sundal. Velice zajímavé... mrcasil jsem se s tím měsíc, byl jsem tu za "blbce" že snad neumím číst a pak stačilo pouze toto. No nevím co na tom je a co neni ...

Tak přeji i zbytku hodně štěstí :D
 

DeletedUser9350

Guest
Šaman i Cizinec mají stejně HP jako vy ;) s 600 HP jsem šamana sestřelil hned a Cizince taky stačily dvě rány na hlavu. Vše je o hadrech co má člověk na sobě. Stačí dát v nich výstupko a uhýbání a maj oba celkem smolíka. Vždy jsem jim sebral okolo 600 HP a oni mě jen okolo 40 HP.
 

DeletedUser14693

Guest
No tak to nevim. Dal jsem si na sebe veci na uhýbání, vystupování a po 34 duelech jsem mu ubral dohromady 8.818 zivota a stejne jsem ho nedostal :( Takze na tenhle ukol se muz vite co :)
 

DeletedUser9350

Guest
Na Buffalu jsem střelec a docela to šlo až na ten milion duelů na snížení HP na potřebné minimum.
Začal jsem s cca 660 HP a pokrčený mířím ve všech na hlavu.
Přepis jednoho z duelů pro ty co nehrají na Buffalu:
Hamerinski ------------- Medicinman
Zásah: Hlava - 40 životů ------- Žádný zásah
Žádný zásah ------ Žádný zásah
Žádný zásah ------ Zásah: Hlava - 310 životů
Žádný zásah ------ Žádný zásah
Žádný zásah ------ Žádný zásah
Žádný zásah ------ Žádný zásah
Žádný zásah ------ Žádný zásah
Žádný zásah ------ Zásah: Hlava - 387 životů
Zásahy celkem - 40 životů ------ Zásahy celkem - 697 životů
Medicinman omdlel. Hamerinski vyhrál duel. Medicinman bohužel u sebe neměl žádné peníze, proto Hamerinski nedostal nic.

Reporty CZ11 Buffalo
[report=21021725757cd7a3bc]Duel NPC: Hamerinski proti Medicinman[/report]
[report=210217375eb4fb5670]Duel NPC: Hamerinski proti Cizinec [/report]
 
Nahoru