• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

West 2.0 - diskuze

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser15581

Guest
Je nějak ošetřeno, aby si 2 města nerezervovaly stejný město na nové mapě ?
 

DeletedUser14059

Guest
jj druhý to přepíše ale 2 místa se nezarezervují

tak toto jde chápat tak, že kdo poslední přijde, ten bere.. a co ti dřív..? není to spíš ošetřeno, že to vyhodí nějakou chybovou hlášku kupříkladu..? netuším, ale taky by mě toto víc než dost zajímalo, neradi bychom na buffalu jako duelanti skončili vlevo dle v rohu kvůli tomu, že si rezervujeme npř. 5 měst stejné místo.
 

DeletedUser

Guest
mělo to fungovat tak, že město výše v žebříčku má větší právo si vybrat. Jak to sešumařili je otázkou
 

DeletedUser

Guest
možno to tu už bolo písané ale čo sa stane keď mám niekde po rôznych mestách na trhu ešte nevyzdvihnuté veci... zmiznú alebo zostanú v tích mestách po prenesení
 

Pawn

Člen týmu
Jo bylo to napsaný o 2 stránky dopředu asi... Věci by se měly objevit v inventáři, ale doporučení je všecko si vybrat ještě ted, neni záruka že to opravdu zůstane, chybka se může stát vždycky..

A mimoto, víte už někdo jestli to vyhodí tu chybovou hlášku nebo ne? Se začínam bát:D
 

DeletedUser

Guest
Co bude s maniakmi, ktori hraju TW na vsetkych svetoch a teda sa nemaju kam stahovat?
 

DeletedUser

Guest
Jo bylo to napsaný o 2 stránky dopředu asi... Věci by se měly objevit v inventáři, ale doporučení je všecko si vybrat ještě ted, neni záruka že to opravdu zůstane, chybka se může stát vždycky..

A mimoto, víte už někdo jestli to vyhodí tu chybovou hlášku nebo ne? Se začínam bát:D

pokud se oproti betě nic nezměnilo, měly by se ti v inventáři objevit pouze položky z měst, která nebudou přenesena na novou mapu (většina měst duchů a jednočlenná města, která se nevlezou)... jinak na betě mi normálně nevyzvednuté položky zůstaly na trzích, nepřišla jsem o nic (ale jak bylo řečeno výše, nemohou ti tohle zaručit)

jinak jsem koukala na Maďary, že se jim po nahrání 2,0 resetovaly schopnosti postav, asi si užívají docela zábavu, takže snad to bude ještě chvíli trvat, než to nahrají u nás
 

DeletedUser9371

Guest
Dnes, mě i Vám přišlo oznámení :

Stadtumsiedlung West 2.00
Dnes v 15:20 hodin

Smazat

Frohe Botschaft!

Deiner Stadt wurde das Privileg zugesprochen auf die neue Karte umzusiedeln.

Bitte gehe in die Stadthalle -> Stadtreservierung und gebe die Wunschkoordinaten des neuen Stadtplatzes ein. Wenn du nichts einträgst, wird der Sheriff entscheiden, wo ihr euer neues Zuhause finden werdet.

Wir sehen uns drüben!

Nemám náladu (spíš chuť) to hledat na googlu a překládat si to. Němčina není má parketa. Nešlo by to v češtině ? Stačilo by jen sem, na fórum. Nebo to tady někde na fóru je ? Pak jsem to přehlédl a omlouvám se. :)
 

DeletedUser9371

Guest
Téma je uzamčeno, takže se laicky polopaticky) zeptám tady.
Tahle informace je pro mě nedostačující :


Vážení hráči,
po posledních úpravách si již můžete rezervovat místa pro přenesení měst.
Přenesení města mohou učinit pouze oprávněné osoby za celé město.

Radnice -> Rezervace města

Pokud si vyberete souřadnice, které nejsou obsazené a správně je zadáte, objeví se Vám hláška - Rezervace úspěšná.
V případě, že již budou souřadnice obsazeny, nebo zadáte souřadnice špatně, objeví se Vám hláška Město je obsazené.

Při odzkoušení na všech světech je rezervace funkční s výjimkou S8.....chyba je nahlášená.


Takže, oprávněná osoba je zakladatel města ? Jestli ano ? Zkouším to asi hodinu a těžce se nedaří. Takže, nebudu otravovat dlouhým textem a jen se zeptám. Na bílém prostoru mapy nevím kam klikat, nic se mi nezobrazuje i když popojedu "myšítkem" na prostor volný. Když ano, je to obsazeno. Jak najdu, nebo kam najet myší tak, abych viděl jednoduše souřadnice města, které chci zaregistrovat ? Nebo na jaký symbol klikat ? Nehledě, padesát krát resetuji, padá mi to a věčně se přihlašuji. Teď pronesu větu, že je mi 50 let, jsem hňup a připadám si jako v roce 2009 , když jsem začínal a nevěděl kam klikat. Rada jak na to, je mi k ničemu. Je strohá, smutná nedostačující.
To není kritika, vyvolávání spamů, ale jen dotaz.

Díky za radu.
:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Vojto,
to že to bylo v němčině, to nebyla naše chyba.
Podrobný návod na rezervaci města máš zde: http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=25325.

Odpovědná osoba je zakladatel města. Když se dostaneš na novou mapu, jsi uprostřed, zrovna na tom mlhavém "tajemném" místě. šipkami doprava nebo doleva (nebo myší) si na městě najdeš sektor, kde by jsi chtěl mít své město. Nad každým městem jsou dvě čísla. Ta opíšeš přesně do té tabulky a dáš rezervovat. Pokud je město volné, budeš mít zelený nápis, že rezervace proběhla, pokud je město již obsazené, budeš mít červený nápis že mesto je obsazené. Tak budeš muset hledat další město....
 

DeletedUser8423

Guest
Aby bylo město přeneseno, musí mít vybranou polohu, nebo když není aktivní zakladatel a nic si nazamluvíme, tak nás to pak hodí někam random automaticky? Jsme vícečlenné město a splňujeme i to postavení v žebříčku, jen zakladatelé se nám v poslední době někde flákají.
 

DeletedUser

Guest
když nic nerezervujete, vybere se na nové mapě nejbližší neobsazená pozice odpovídající současné poloze
 

DeletedUser753

Guest
Čau. Mám problém. Nevidím na S8 tu záložku pro rezervaci na nové místo. A ano jsem zakladatel. Jsem tam jediný a na S5 mi to fungovalo dobře.
Díky.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru