• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Halloween

S tímhle souhlasím. Máš pravdu. Jenže, to bych musel začít vzpomínat od jara 2009, co nám všechno INNO naslibovalo, neopravilo a podobně. To je na román.
Někdy jsem z nich už ve stádiu stagnace a jsem rád, že můžeme hrát. Nad INNEM? dnes už moc nepřemýšlím. Vím, že s tím nic neudělám ani já a ani Vy a to včetně moderátorů.
No a zase je o čem pokecat, ne ? Je vidět, že spousty hráčů prostě West baví. Já jsem v životě optimista a stáe věří, že se blýskne na lepší časy.
:D

Jasně toho by málo nebylo, ale zas držet hubu a krok prostě nějak není můj styl, fakt nejsem ovce a kdybych uměl německy, tak je jdu pranýřovat už dávno přes mail, bohužel německy neumím, tak apeluji na naše schopné moderátory.
 

DeletedUser9371

Guest
Jasně toho by málo nebylo, ale zas držet hubu a krok prostě nějak není můj styl, fakt nejsem ovce a kdybych uměl německy, tak je jdu pranýřovat už dávno přes mail, bohužel německy neumím, tak apeluji na naše schopné moderátory.
To je ztráta času chlape. Kdysi jsem orodoval v němčině za jednoho hráče, co dostal trvalý Ban přímo na INNU. Asi na čtyři adresy, mám pocit. Nikdo se nenamáhal dodnes z odpovědí. Je to asi 3 roky. Od té doby otravuji naše moderátory a jsem spokojený. Mě to stačí. Takže, jak tady už bylo psáno s tím mým odpadkovým košem a někdo navrhl tu spalovnu. Tak to je.
A moderátoři ? Ti mají svá pravidla vůči INNU, podle mě a poslouchat musí určitě taky.
Docela by mě to i zajímalo, kdyby remcal moderátor v němčině na INNO v INNU. Když remcáme něky my, dostaneme červenou kartu na fóru.
:D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser12110

Guest
Body atributu Ti nikdo brat nebude, jednak oprava spociva jen v korekci ukolu co nejedou a druhak, atributy jsou z dvojice ukolu neco kyseleho / neco sladkeho, coz je jina ukolova rada.
Pokud mate problem s nejakym moderatorem / supporterem, vzdy mate moznost to s nim resit, stejne jako pripadnou konstruktivni a smysluplnou zpetnou vazbu IG.
 
Já osobně s váma nemám žádné problémy, jsem rád, že tu jste, jak jinak by se ti zbabělci a .... mohly dozvědět co jim chcem sdělit přes Vás.

Jinak bych se chtěl teda v tom případě zeptat jak se bude řešit ta situace, až si začnou hráči stěžovat, že ten úkol nemohly udělat ten aktuální haloween a nedostaly atribut a ti co ho udělaly ho mají, nechci nijak rýpat, ale stejně mi ho seberete a ještě mi pro jistotu napaříte banán jako mineluj rok, protože jsem plnil úkol, který není haloween, aby jsme si nemohly stěžovat, když už po stopadesáté udělalo INNO chybu, proč jen nemůžou opravit to co už daly do oběhu nebo jen dávat pozor jaký úkoly tam dávají, fakt by to stálo tolik práce???

Za ty nugety co ode mě dostaly by mě mohly jako vyjít vstříc, já vím chci po INNU zázraky :45:
 

DeletedUser9350

Guest
Opravný balíček? To je to co běží jako úkoly na beta serverech nebo to co se teprve opraví? :D.
Jinak by mě zajímalo jak to s tím bude, bo už to mám letos splněné, tak zda to budu plnit znovu nebo jak...
 

DeletedUser12110

Guest
Na Halloween existuji dve ukolove rady, v jedne jsou ukoly dva (Resp 4 moznosti, z nichz plnit lze dve - Sladke jednomu zadavateli, kysele druhemu) - A za tu jsou jako odmena dva atributy. Tento ukol lze splnit jen jednou na kazde herni postave bez ohledu na migraci, proto nekterym hracum nejde splnit - Neni to chyba, ale vlastnost, tyto dva ukoly nejsou opakovatelne.

Chyba je v te druhe ukolove rade, te s kosou, kdy je odmenou kosa a nejake drobne zkusaky v pripade prvniho plneni, nebo zkusaky a jedna volna schopnost v pripade opakovaneho plneni. Tam bude chyba opravena a termin plneni prodlouzen.

(Na TWDB jsou ty rady vypsany trochu jinak, pochopitelneji pro hrace nez vypis primo ze hry - Ktery zase lepe objasnuje technickou stranku veci, proto ho tu uvadim. Prvni rada TWDB se 13ti ukoly v serii znaci prvni plneni, druha s deviti opakovane plneni)
 

DeletedUser9371

Guest
=Nortia;246957Pokud mate problem s nejakym moderatorem / supporterem, vzdy mate moznost to s nim resit, stejne jako pripadnou konstruktivni a smysluplnou zpetnou vazbu IG.
To právě ne, naopak. Jste pilní jak včeličky a kopete na naší straně. Jen tak dál. lol
Problém je jen s Němci (Innem) a vy zřejmě na ně páky taky nemáte.
 
Tak úkol už je spravený-hned na první hodinovce jsem našel kresbu fantoma a úkol úspěšně dokončil :hoj:
 

DeletedUser10611

Guest
treba mat najskor kresbu, aby som mohol dokoncit ulohu? ja som nasiel krv, gulu a srdce, tak som siel do mesta duchov, no nic sa nestalo. tak som siel rovno k babke, no zial ani ta mi nic neponukla. je nejaka zmena, ci najskor treba najst kresbu a potom sa mi ulohy zobrazia? dakujem.
 

DeletedUser

Guest
A to by se stalo něco někomu kdyby dali vědět že je to opraveny a da se ten ůkol udělat??? aspoň za to že jsem dva dny hledal nemožné!!!!!!!!!
 

DeletedUser13133

Guest
mám kouli, ropuší krev a kojotí srdce a neotevřel se žádný ukol ani v městě duchů ani u staré baby jak teda dál?
 

DeletedUser11033

Guest
Mám v inv. kouli, krev, srcde i fantomovu kresbu, ale zadny ukol (v salonu, metse duchu ani u babky) proste nemam.
Kde tedy jsou ty opravene ukoly???

Děkuji
 

DeletedUser

Guest
Tak já mám úkol od staré paní zadaný,ale ať dělám,co dělám,nemůžu najít ani ropuší krev,ani kojotí srdce ani křišťálovou kouli,a to jsem celý den strávila na práci v kamenolomu. Zítra se chystám strávit den lovem kojotů. Má to ještě někdo tak? Docela mě štve,když tu čtu,že někdo našel křišťálové koule třeba 3. Ne,že bych mu to nepřála,jen bych taky chtěla...
 

DeletedUser16495

Guest
Prokusávej 5 minutovky, to obvykle dává na štěstí ;) já se tak k tomu dopracoval
 

DeletedUser1318

Guest
Já bych spíš řekl, že už je potřeba počkat na příští rok, protože ten úkol byl splnitelný pouze v omezeném čase.
 

DeletedUser6398

Guest
kde můžu získat tu fantomovu kresbu? na průzkum jsem to zkoušel a nic
 
Nahoru