• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze k Wild West loterii

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno
myslím že na internetu by se dalo najít něco na náhodnou generaci čísel

To tam taky je, sám jsem to hledal. Sice to není to co bych potřeboval, ale tady pro tohle by to stačilo akorát.

-------------------------------------------------------------------------------------

Co se týká této "loterie", tak bych k tomu řekl akorát že z toho mám smíšený pocit. Výherní systém je velmi primitivní. Nedivím se že hráči ihned skoupili maximální množství "losů" a hromadně zadali svůj tip, čím dříve tím lépe. I v tuto dobu už je celkem zbytečné do toho investovat (kdo dřív příjde, ten dřív mele). Jednoduše pořadí hráčů už nebude takové, aby ti další v pořadí mohli na výhru dosáhnout. Jedině tím akorát přispějí hráčům před nimi. Moje peníze nedostanou...
 
Ve hře je totiž správce Sherman s jedním n, ale existuje tam i hráč se dvěma n. Pokud by se hráči spletli, posílali by prašule a tipy na špatný účet..

tak teď jsem z toho nějaký zmatený-na s9 žádný Sherman s jedním n není a na trhu jsou lístky od Shermann se dvěma. tak to není ten pravý? tak od koho jsem potom ty lístky koupil? :D
 
Ten hráč nemusí být na každém světe, stačí že se zaregistroval. Dokonce nemusí hrát vůbec a mohl smazat pstavu. Pro hru však už je jednou toto jméno obsazené a nemůže ho použít nikdo druhý, kromě jeho vlastníka, samozřejmě...
 

DeletedUser10258

Guest
Přestože jsem si lístek jeden koupil a podpořil tak ty vyžírky co to zase chtějí očůrat protože si koupili 25 lístků a šance že budou mezi prvními deseti se rovná jistotě uniká mi smysl této loterie. Nikomu to nezávidím, hraju už jen o pevnosti protože jinak tu hru INNO totálně zničilo, jen jsem se snažil zamyslet nad tím proč tento triviální způsob. Proč ne třeba tři čísla, aby to bylo více o náhodě..
 

Deleted User - 31870

Guest
tak teď jsem z toho nějaký zmatený-na s9 žádný Sherman s jedním n není a na trhu jsou lístky od Shermann se dvěma. tak to není ten pravý? tak od koho jsem potom ty lístky koupil? :D

Pardon, jsem to ve spěchu otočila - správce se dvěma a hráč s jedním.. :)

Uzykm - svět je zatím pořád zařazen mezi nové světy, takže moc akcí na něm pořádat zatím nebudeme..

Bod-mrazu - protože se jedná o první kolo, bylo ponecháno hádání jednoho čísla, v dalších kolech můžeme obtížnost navýšit třeba na zmiňovaná 3 čísla.
 

DeletedUser15959

Guest
Napsal bych toto: jelikož u toho nesedím 24 hodin denně a tím pádem nebudu patřit mezi první tipující, nevidím opodstatnění do takové loterie investovat.
Kdyby se prodávali losy způsobem klasické loterie a každý kus bude mít už své číslo dané, pak se připojím, takhle je to uhozený na makovičku.... :)
 

DeletedUser

Guest
Je zajímavé, že tu uhozenost s prvním tipem nevidí. Zajímalo by mě, kde to viděli.
 

DeletedUser12448

Guest
kde to mám prosím najít já to nikde na trhu najít nemohu
 

DeletedUser

Guest
No jsem zmatená od koho kupovat, na sv.9 je prodejců na výběr, na Arizoně taky.. to byl takový problém aby jste udělali nějaký specifický los aby se na tom nevozili darebáčci? Nekupuju dokud to nedořešíte..
 

Deleted User - 31870

Guest
Podvodníci byli, jsou a budou. I kdybychom vytvořili nový produkt k tomuto účelu, přeprodávali by jej dále a efekt by nebyl žádný. Jméno správce loterie je známo - červeně zvýrazněno v tématu o akci, je zapotřebí být při nákupu obezřetný a vše proběhne v pořádku.

džamba - trh pod produktem - lístek na vlak
 

DeletedUser16557

Guest
yennifferr ~ pokusím se to s nimi řešit,snad to ti podvodníci stáhnou.
 

DeletedUser

Guest
Díky, protože si myslím že pokud se to nespecifikuje tak je to další hřebíček do rakve Inna - nespokojenosti hráčů s nějakou akcí ..
 

DeletedUser9832

Guest
Teda, přijde mi na hlavu, že tu jsou lidé kteří si nakoupí x desítek losů.. Trošku nespravedlivé oproti lidem co nemají peníze na lístky. Oni mají xkrát větší šanci na výhru... :lovec:
 

DeletedUser

Guest
Počítají se prodané lístky ale nepřihlášené zde na fóru do banku?
 

Deleted User - 31870

Guest
Počítají se prodané lístky, přihlášené být nemusí.

*ColtonWhite* i v realitě si můžeš u Sazky koupit více losů, při velkých objemech jsi však prověřován, zda se nepokoušíš legalizovat výnos z trestné činnosti a na zakázaný způsob sázení. I když si tipnou polovinu čísel, nemají výhru zaručenou - vyhrát může i hráč s jediným lístkem. Hráči, kteří tipovali později, mají možnost strategicky vybrat, která čísla tipnout - stačí si spočítat, kolikrát se které již objevilo a na něj (v případě opakování) nesázet.
 
Teda, přijde mi na hlavu, že tu jsou lidé kteří si nakoupí x desítek losů.. Trošku nespravedlivé oproti lidem co nemají peníze na lístky. Oni mají xkrát větší šanci na výhru... :lovec:

To je spravedlivé, máš víc peněz můžeš si dovolit koupit více, máš větší šanci. Pokud hráč nemá dost peněz na koupi losů, jedno jestli je zrovna utratil, anebo si to vůbec nemůže dovolit, je to jedině jeho problém. Máš dělat tak aby jsi zarobil, a když ti peníze máš, tak není důvod aby jsi je nevyužil.


Pitomé je akorát to, že vyhravá ten kdo se přihlásí dříve, v podstatě prvních osm/dvanáct lidí, co se mixnou čísla. Já mám dost peněz, ale pokud se nebude rozumě losovat výherce a ne nejrychlejsší tipující, pak se účastnit nebudu.
 

DeletedUser9832

Guest
To jsem až tak nemyslel, spíš jde o lidi, kteří na světe teprve začínají..:P
 

DeletedUser11063

Guest
Nápad na soutěž pěkný :-)

i když po pravdě mi přijde, že jakmile si první hráči rozeberou všechna čísla, ostatní jen vyhazují prachy oknem, protože šance na výhru je skoro nulová (jen kdyby ti předtím smazali oznámení o nákupu a to určitě nesmažou) - takže místo loterie tu je kdo dříve přijde ten dříve bere

btw oznámení k soutěži:
Protože víme, že $ nejsou až takovým lákadlem pro účast, chtěli bychom Vás požádat, abyste se vyjádřili do našeho průzkumu, o jaké itemy či ceny byste příště rádi hráli loterii.
Své názory pište prosím do tohoto tématu (odkaz), děkujeme za spolupráci.

Do jakého tématu - ted odkaz nějak nefunguje :-)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru