• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze a připomínky k Posezení u dýmky míru

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno

Deleted User - 31870

Guest
Stačí si nahlásit alespoň den předem nicky účastníků, abych nastavila práva do příslušné sekce. A dýmka může být klidně každý den, pokud se najdou účastníci..
 

DeletedUser14443

Guest
Tady jde o to, že pokud jsem udělala hlasování na hosta, tak se host vždy našel ale tazatel ne.
 

DeletedUser9371

Guest
Dýmka je výborná věc, skvělá zábava, čtení a já osobně rád sleduji postoje hráčů. Nejen při volném pokecu mezi sebou o hře, ale i o reálném životě, když jsou ochotni to veřejně odkrýt, jako já. Bez rozdílu, či je to hráč, anebo moderátor hry.
V poslední době nám dýmka pohasíná.
Je to o hráčích a rád bych tam viděl i nové tváře, což je v poslední době co sleduji docela problém a to je škoda.
Já jsem už pár dýmek vykouřil, při posezení, veřejně. A spousty hráčů (i moderátorů hry), s kterými bych rád pokecal už mezi námi nejsou. Nebo prostě a jednoduše stagnují. Z nedostaku volného času, školy, práce a podobně. Je to škoda, ale vidím tady spousty nových a zajímavých "tváří" ve hře.
Takže, rád se zapojím a berte to jako výzvu.
:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru