• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Přepadení banky

  • Zakladatel vlákna DeletedUser9371
  • Vytvořeno

DeletedUser9371

Guest
Tak se po nechtěné pauze ve hře taky přidám.

Je konec srpna a připojím svůj návrh pro vylepšení hry. Opomíjím úmyslně novinky, které tu proběhly, včetně grafické úpravy mapy. K tomu se prostě nechci vůbec vyjadřovat.
Opravdu, čím dál tím víc se hra ubírá komerčním směrem. Podstata hry o divokém západě je utlačována šílenostmi, které s divokým západem nemají nic společného, za účelem zisku. Jenže ?
Zisk přináší hráči a osobně už patřím taky mezi ty zklamané hráče. Dnes mě tu drží jen právě kolektiv hráčů, hráčů veteránů hry a někteří schopní nováčci a ne hra jako taková, oproti minulým rokům.

V každém případě bych rád viděl ve hře větší možnost využití městské pokladny. Úmyslně to nebudu rozvádět a nechám tady prostor na volný pokec a připomínky všech hráčů, protože nám tady nějak vázne pokec, oproti minulým měsícům.
V podstatě mám na mysli možnost například půjček USD z městské pokladny zakladatelem města hráčům za závazné dluhopisy (šeky, směnky) s konkrétními pravidly a sankcemi, to samé mezi městy aliance.
Bylo by příjemné, peníze v městských pokladnách mrtvě ležící (maximálně stavba kostela, když je město vystavěné, vyhlašování bitev) využít k potěše hráčů třeba formou přepadávání bank.
Tady by bylo asi na místě dát něco jako podmínku. Třeba to, že město musí být dostavěno, s nadpoloviční většinou obyvatel ve hře zelených. Ne herní mrtvoly, co mydlí všechny světy a jen klikají, nebo jsou věčně ve žluté či červené (neaktivní).
Přepadení bank vyhlašovat třeba v podstatě jako se vyhlašují bitvy, aby hráči mohli včas reagovat na obranu. Přepadení by mohlo být například formou skupinových duelů. Něco jako nás dvacet hráčů proti Vašim dvaceti hráčům. Kdo je lepší za den v duelech ? Sklidí ovoce v podobě třeba 50 000 USD z banky města, které prohrálo.
Tak nějak. Myslím si, že by to přispělo k zájmu o hru a možnost rozšíření zábavy.

Takže, kdo to dočetl? Trhejte, cupujte, kritizujte, rozebírejte, připomínkujte , přispívejte svými nápady.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Pěkné, koukal jsem. Dík.
Jde mi o to, prostě dopracovat i možnost používání městské pokladny mezi hráči.
I když obě verze, přepadení či půjčky z banky jsou nereálné. V každém případě jsou to zajímavé nápady
. :)
 

DeletedUser3648

Guest
Jako joo, je to fajn nápad. Takový víc westernovský. Ale na druhou stranu by 2 3 nejsilnější aliance drancovali ty slabší pořád dokola.
 

DeletedUser14841

Guest
Jako nápad jeto dobrý to ano, ale jak píše Elwis bylo by to pro silné aliance a nejen pro ně,ale i pro ty co si za nugety koupí schopnostní body a atrtibuty, aby byli nejlepší duelanti proti takovým si nenugeťáci ani neškrtnou. Pokud by se to vymyslelo tak aby to bylo rovnocené tak by to bylo dobré.
 

DeletedUser9281

Guest
proč jen pro silné města?jde udělat něco jako je ve hře kings age-kde při přepadení slabšího hráče klesne motivace a tak jako silnější musíš vynaložit mnohem víc síly,nebo peněz k porážce menšího
 

DeletedUser15256

Guest
U Bank Robbery co jsem navrhoval, je naopak motivace jít po velkých, protože mají více peněz v banku :)
 

DeletedUser15256

Guest
Jinak pro dealování peněz z městské pokladny se mi moc nezamlouvá, ikdyž by to byl zdroj peněz jako kráva :)
 

DeletedUser13017

Guest
No - zajímavé to určitě je.
Jen si myslím, že už jen pevnosti zabírají lidem času až hanba a tohle by byl, předpokládám, další jeho žrout (pokud by se mělo jednat o online aktivitu, jak předpokládám)
Ale pokud se najde dost lidí, kteří by něco podobného přivítali... :-)

A teď trošku z jiného soudku
West se čím dál víc vzdaluje tomu, co nabízel na samém začátku a snaží se vytřískat ještě alespoň trošku z těch, co tu ještě zůstali (z těch nových, které nalákal na kočičky a malé, roztomilé kojůtky, toho moc nedostanou...)
Už jen s obavou očekávám, kdy nám tu začnou běhat simíci a šmoulové...
 
Nahoru