• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Wanted NPC

Líbí se vám tento návrh?


  • Celkový počet hlasujících
    14
  • Anketa uzavřena .
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Můj návrh se týká úkolových NPC. Někteří hráči (jako například já) mají problém když mají porazit v duelu úkolové NPC a at děláme co děláme tak se nám to za boha nedaří, proto bych přidal k šerifovi novou kategorii-Úkolové NPC. Hráči by měli možnost vypsat na ně vypsat odměnu podobně jako na hráče. Princip by byl stejný-hráč by napsal odměnu a vybral cíl (dead or alive). V podstatě by úkol splnil někdo za vás, pistolník by dostal vypsanou odměnu a hráč který wanted vypsal by získal odměnu z úkolu jako by ho splnil sám.

Shrnutí:

Hráč získá možnost najmout pistolníka i pro úkoly.


Klady:

Nedueloví hráči by si dokončili staré série.
Další možnost výdělku pro lovce odměn.


Nevýhody

Někdo prostě nechce aby za něj někdo dělal jeho práci a chce si úkol splnit sám.
 

DeletedUser13789

Guest
Sice by se mi líbilo mít možnost si přivydělat tím, že bych někomu pomohl odprásknout NPCčko. Ale vážně se mi to zdá jako blbost. NPC se vždycky dá porazit. Někdo to dá na první pokus, jiný na 120. pokus. Ale to je o tom, jakou si kdo vybral cestu...

A taky se mi to zdá jako blbost proto, že proč by měl někdo pomáhat těm, co si hrabou penízky jako dobrodruzi? Žít si jako král a platit si lidi na plnění úkolů? To se mi moc nelíbí.

Navíc nevím, jak by to mělo být nastavené. NPC má zpravidla schopnosti a duelové nastavení jako Ty. Tak jak by to vypadalo, kdyby na něj šel úplně jiný hráč?
 

DeletedUser4876

Guest
Ja na duely nikdy nebyl a i tak jsem zatim všechny porazil sice některe na xtý pokus ale přece. Většina má stejný hp takže stačí mit jen 100hp a pak ho sejme snad každej
 

Pawn

Člen týmu
To myslíš vážně...??

Kdo ti radí s těmi nápady? Homer Simpson?!

Divim se, že takovej flamer/spamer/posthunter(vyber si) jako ty, furt má na todle forum přístup. Všechny urážíš, nic se ti nikdy nelíbí, a nikdy nenapíšeš snad něco přímo k věci.



K tématu: Jak píše Lukasy.. je to zbytečnost tohle, stačí trpělivost, a porazíš ho i sám v pohodě, neni třeba to ještě víc zjednodušovat. :-)
 

DeletedUser

Guest
supr nápad, podle mě jen maličko nedotažený: já bych všechny NPC duely, potažmo úkoly, rovnou zrušil, podle mě totiž nedělají vůbec dobrotu a jen člověka připravují o čas.
Souhlasím..
Hlavně zrušit to otravné plnění úkolů. Jakmile bys dokončil určitý level, úkol by se sám splnil a jenom by přibyla odměna v inevntáři/na kontě.

No a nesmíme zapomínat na řemeslo.. Za každý level dostat 50 bodů do řemesla.. To by se to panečku řemeslnilo :-)
 

DeletedUser

Guest
Tak tohle mou přízeň mít nebude. Jak je psáno, NPC duely se dají vždy nějak udělat. A ještě více si hru ulehčovat... dík ne :)
 

DeletedUser

Guest
Pripájam sa ku kolegovi. Nutnosť porážať NPC je dobrá. Teraz v úlohy môžeme len tak splniť, no NPC duely sú to, na čom sa väčšinou pozastavujeme.

Takže nie.. :)
 

DeletedUser9371

Guest
Taky jsem proti. NPC duely se dají dát v pohodě a jedno v jakém charakteru. Naposledy ty NPC duely byl mazec, pro splnění úkolu. Trocha času, taktiky, trpělivosti a podařilo se.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru