• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Paysafecard

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Ahoj, uvažuji o nákupu nugg přes paysafecard.. Máte někdo zkušenosti se zakoupením právě playsafe? Vím, kde tady máme prodejní místa.. Ale když tam přijdu, co mám vlastně říct/chtít? JE prodej nějak omezen věkem?
Děkuji za každou radu :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Paysafecard je dobrá volba, dáš prachy a dostaneš kupon ve stejné hodnotě. Platí se s tím velice jednoduše. Sám si myslím že je to lepší něž nějaké SMS a nebo strkat na internet "kartu". Příjdeš na pumpu anebo do sázkarny, či kde to různě prodávají a řekneš;" já bych chtěl (pejsejfkárd) za 200/500/1000", podle toho kolik chceš. Nevím jestli to je omezené věkem, nicméně v patnácti by to neměl být problém.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser

Guest
Právě že 15 mi bude až za měsíc a rád bych koupil nugg ještě dokud platí ty Vánoční blbosti :/
 
To vůbec nevadí, prodavačka po tobě chtít doklady nebude. Musíš rázně vejít ke kase a tvrdě vyložit své požadavky. Autoritativní projev, mužný zjev a žádné potahování sopla, divil bych se kdyby jsi s tou koupí neuspěl...
 

Pawn

Člen týmu
Není to omezený věkem.. Prodají to komukoli. A řešit tě nebudou. :-) Jen řekneš paysafku za 300 například, zaplatíš, dostaneš kod na účtence. a Můžeš zase vyrazit domů. :-)

Jinak je to dobrá volba.
 

DeletedUser

Guest
Děkuji moc za rady :) Tak se tam ještě v pondělí vydám :)
 

DeletedUser17592

Guest
Kvido,
nechci Tě od této Paysafecard odrazovat, ale zvažoval jsi i jiné platební možnosti? Třeba nákup nugetů přes SMS? Ano, nebudeš je mít sice na účtě do 5min, ale maximálně až do dvou dnů, ale je to také způsob jak koupit nugety víc safe, než safecard.

Pro lidi, který tuto kartu mají a používají ji běžně k nákupům přes shop je to dobrá alternativa PayPalu. Ale pro jednorázový nákup nuget se vyplatí zajít do Tesca, koupit si tam za 50kc predplacenou kartu, tu dobít požadovaným kreditem a poslat SMS na nákup nugetů.

U každé této "karty" je buď skrytý, nebo hodně dlouhý oddtavec psaný drobnou kurzivou a nemuselo by se Ti to za pár let vyplatit

Pro Tebe by byla nejlepší volba nákup přes SMS
 

DeletedUser12110

Guest
Bohuzel ona zminovana SMS ma pro West dve zasadni nevyhody oproti PSC:

I. Maximalni pocet dobitych nuget je 450
II. Pri platbe SMS jsou uctovany dalsi poplatky za zprostredkovani sluzby

V jednom bode musim nazor kolegy podporit: Pokud se nakonec rozhodnes pro volbu SMS, jsem toho nazoru, ze bych pro tyto ucely nikdy nepouzila cislo, ktere mam zabehnute a ktere normalne denne pouzivam.
 
Jdi do PSC, nenech se zviklat. Nějaké "sáhodlouhé odstavce" k ničemu nejsou. Ten kupon není na nic vázaný, nikdo neví kdo si ho koupil, nikdo neví kdo ho užil, není s ničím spojený. Nevím proč by si někdo měl pořizovat kartu v Tescu aby s ní provozoval nákup na netu...
 

DeletedUser

Guest
A ještě jedna otázka.. Dají se zkombinovat 2 kódy na jeden nákup nugget? Jakože mám 2 účty a chci z toho jeden nákup na tw nugg..
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru