• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Dny mrtvých - diskuze

DeletedUser1318

Guest
Na těch kytkách mě dnes vytočilo a to je u mě ve hře co říct to, že když mám konečně vydřeně získaný květináč, který dává po x hodinách 1250 kytek, vždy zmizí v nedohlednu v batohu inventáře a to ještě pokaždé na jinou stránku. Prašivé bobule a dřevo získané vždy překáží na první straně při otevření inventáře. Tohle je hnus, když hraji tři světy, chodím do práce a jsem rád že stíhám denně hrát x hodin. Pak na to zapomenu (potkal jsem Němce), nebo to honím po stránkách jako hňup.
Hlavně že tady plácáme témata a ankety na zlepšení přehlednosti inventáře. V těch báglech, krosnách, nebo jak tomu budeme nadávat je díky přehršle nesmyslných setů opravdu "pordel".
:(
Objevil se tam v inventáři špendlíček, kterým jdou položky "přišpendlit", mrkni a zkus to.
Pokud to bude fungovat, je to snad po dlouhé době někaké updatové plus.
 

DeletedUser1318

Guest
Tak to je jiná...
Oni to tam během pár let možná zbastlí taky, možná jako placený bonus :)
Edit: Je to tam už dlouho, nebo je to novinka?
 

DeletedUser1318

Guest
Dnes se aktualizoval script. Takže novinka
Tak nejsem slabozraký, dík :)
Stejně mi hlava moc nebere, jak je možné, že tu před pár dny byla zmínka, že to tam chybí a během chvilky to tam od šikovných lidí, kterým je odměnou jen vděk a uznání, přistane ve funkční podobě.
 

DeletedUser7239

Guest
Nasbírej Květy afrikánu ve všech oblastech hry a odemkni tyto úžasné odměny! Dny mrtvých bude probíhat až do 17-12-2014.

Toto je info ve hře - na tom náhrobku, který datum ukončení akce tedy platí? Dík za odpověď :D

Tady na fóru je info:

Vážení hráči
Ve čtvrtek 30.10. v 10:00 h pro vás začíná akce Dny mrtvých. Tato akce bude ukončena dne 16.11. ve 23:59.

A není těch 16.11 překlep ? Do zítřka asi nestihnu ani tu Kitty.¨:( Nemá to být do 17 ? Alespoň ve hře to tak je. :)
Linteo na slovenském fóru taky psal: Potrvá až do 17.11., do 23:59.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser7836

Guest
Áno, v oznámení sme mali naozaj preklep.
Akcia trvá do 17.11.23:59.
Ďakujeme za upozornenie.
 

DeletedUser9371

Guest
Ono je to stejně patrné z té ikony ve hře. V levo nahoře na monitoru, jak ubíhají dny do ukončení akce. :)
 

DeletedUser17592

Guest
Na to bych nespoléhal. Jsem rád, že je to tu teď explicitně řečeno, že je to ve 23:59

Ono totiž, akce končí 17tého - což je asi ono počitadlo, ALE

Vázala se k tomu úloha http://tw-db.info/?strana=quest&serie=qs_147, která končila dle popisku 18.11. ale atypicky v 00:00. Což jsem zaznamenal až při nedělním obědě 18tého (naštěstí jsem předtím dojedl.) Teď mi bude rok strašit v inventáři LÉK [item=2388] a těsně o jeden přišel jsem o +1 Volné body schopností.

Jdeme dál.
Pak je tam samostatná jednotka Květináč [item=2665], která si očividně žije svým vlastním životem, který bude právě teď zničen za 7d 21hod. Možná to má mít funkci kytky na hrobě, postmortem.

A naposled:
Úkolová řada: http://tw-db.info/?strana=quest&serie=qs_148 . Ta konči prozměnu 11.11.2014 - 19.11.2014.

A ještě jednou naposled
Úkolová řada: http://tw-db.info/?strana=quest&serie=qs_146 . Ta je asi neomezená že?

Vím, že jsou to možná neslučitelné úkoly, ale přeci jen by to mohli trochu sladit, aby to ideálně končilo vše ke stejnému dni, tj 17.11.23:59.


----------------------------------------------

Vim, ze tohle se bude blbe prekladat do Němčiny, az to budete , jak předpokládám, vyvojarum tlumočit, jak to MarihOOda skoro položilo.
Nicmééně, už Cimrman doporučoval, ať se dávají události v snadno zapamatovatelný den. Můžete jim proto předat toto: http://goo.gl/9YvqwP
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Květináč je jasný, ten je nastavený na fixní počet dnů od získání. Takže pokud jsi ho získal týden po zahájení akce, budeš ho tam ještě týden po skončení mít.
Každý ho ztratí jindy v závislosti na tom kdy ho získal...
 
Tak ještě to tu nepadlo, tak budu první: rád bych poděkoval INNU, že v průběhu akce spustilo MPI a mých 700 UPD za květináč přišlo vniveč.
 

DeletedUser18281

Guest
Proč? přestal fungovat?
Mně spíš mrzí, že Dobrodružství nemělo nějak výrazněji oznámené, že padají i afrikány (asi podle veteránských bodů). Přišel jsem na to poslední den.
 

DeletedUser9371

Guest
Klikal jsem včera i dnes na květináč. "Furt" to dává 1250 kytek. :D

V každém případě jsem letos zkusil poprvé, na všech třech světech co aktivně hraji plnit kytky a losovat poctivě, bez nuggetů. Dluhopisy jsem utratil všechny. No a potom v závěru akce jsem logicky, jako každý správný, hamižný Čech neodolal, koupil jsem nuggety a použil je jen na automatizaci. To abych makal na poli 8 hodin a 8 hodin spánek. Pozdě, takže jsem nedosáhl ani na jednom světě víc než na toho tygra. Bednu, tu následnující ani jednu. Takže se žeru, co v ní bylo. Možná je i lepší to nevědět. :)

V každém případě, jestli se tady najde hráč, pravdomluvný, že dosáhl na splnění celé akce až do finále, bez nuggetů ? Smekám. Rád se poučím, takže tady může "pokecat". :72:
 

DeletedUser17592

Guest
Bez nugetu jsem dosahl na premiovku,skoncil asi s 135K kytek. A to jsem obcas nestihl odkliknout kvetinac, stal jsem i den bez uzitku, pac sem nenaklikal, atd. Jedine nejaky ty posilovaky co padaji z cirkusu.

Jo,jel jsem pouze hodinovy prace.
 

DeletedUser9371

Guest
Koho si podplatil chlape ? Korupce a tunely jsou trestné, jak pro koho. Máš u mě panáka na srazu. Já to klikal denně, opravdu poctivě. V podstatě jsem nic nevynechal. Padly truhly, ale v těch bylo všechno nezajímavé. To denní klikání hráčům po 20 kytkách jsem držel taky poctivě, abych nikoho neošidil, když ho mám v přátelích.
Já to zkoušel proto, že nemůžu remcat na placené světy, když je platím. Prostě jsem to zkoušel hrát jen jako hráč, bez příjmů, poctivě. Pak se nedivím, když to spousty hráčů vzdá, nerozchodí to. Nemají takovou výdrž jako my.
:D
 

DeletedUser17592

Guest
Mozna se do toho zamichalo jeste MPI,kdy mi par kytek taky prislo. Ale to jsem prestal hrat po dodelani prvnich 5000 Vcek,protoze je to porad dokola a bedna mi prisla jedna.
 

DeletedUser9371

Guest
Já měl na každém světě po dvou bednách, ale nic zajímavého. Je to jen a jen o náhodě a o štěstí. "Když se štěstí unaví, sedne i na *....*". No tím občas jsem a v bednách nic. :D
 
Nahoru