• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Aktuality

DeletedUser17383

Guest
Veru bol by treba ten obušok hlavne na protagonistov toho najväčšieho podvodu v našich dejinách, ktorý dnes máme akože oslavovať.Z kovaných súdruhov sa razom stali bytostní demokrati, kresťania, humanisti, pravdoláskari.Ale však čo - Slovač je spokojná, máme predsa odo dnes vlaky "zadarmo" :hoj:
 

DeletedUser9371

Guest
Kašlu na to. Já si už své odzvonil klíči, odvezený bos na Kladno, federálem (velký, bílý pendrek z gumy a ocelový drát ve vnitřku) přes krk, pěšky bez botek do Prahy a podobně. Už jsem starší, volil bych jed na krysy. Jenže to by bylo na tuny.
Já jsem osobně ze sametu zklamaný. Za něco jsem bojoval a zneužila to dodnes vládnoucí, stará garnitura a bolševici. Pár nových obličejů a že jich je jen hrstka se s nimi veze. Drží hubu a krok jako za komančů.
No, hold jsme vyměnili Ruštinu za Angličtinu a Němčinu. Pecka je to, že ta "Lama Zeman" zase leze do zadnice Rusákům. Jen s tím rozdílem, že se dnes nemusím bát otevřít hubu a říct si své. I když taky jen omezeně.
Kde je svatý "Venca" z Blanické hory, když je národu zle ? Taky ho uplatili.

Doufám, že se zase nedožiji doby, kdy děti na základce budou na chodbách škol zdravit učitelku : "Čest práci, "soudružko učitelko."
:(

220px-Czechoslovak_police_car_5170.JPG
220px-N%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD_Republiky%2C_otev%C3%ADr%C3%A1n%C3%AD_metra%2C_VB.jpg


Ta černobílá fotka je z ulice Žitná, Praha 1. Text pod fotem na wikipedii je mylný. Tam to začalo, tam jsem šel, na zdi pomník Opletala, tam odtud se šlo na Albertov a pak na Národní. Kde byl Klaus, Zeman, Havel ... v té době ? V *......* :(
 
Naposledy upraveno moderátorem:
žádný ruch jsem nezaznamenal, jen vidím zprávu o tom že v Praze rušno bylo. Mno každý si dnes ohřál polívčičku. Zase čtu (čím dál je toho více) o tom, že byl převrat zmanipulovaný, hra informační/bezpečnostních složek. Ono je jasné, že se režim sesypal sám a zevnitř. Protože jak se cosi šustlo, tak se potentáti polekali a začali se požírat navzájem.

Jediné co mě mrzí, je to že někteří dnes řeknou, že děkují vojskům varšavské smlouvy, že nás okupovali a my jsme se mohli mít ještě nějakou dobu dobře. Tedy nějaká změna by nastala už v 68´.
 

DeletedUser9371

Guest
Jsem spojený. Zemanovi ukázal dav, že tohle volební období dá hodně těžko. Alespoň viděli prezidenti Slovenska, Maďarska, Polska a Německa, že nejsme stádo tupých ovcí, jdoucí bezmyšlenkovitě za jedním beranem, kterého musí na pódiu podpírat a čučí do nebe jako když je mimo. Projev polského prezidenta se mi líbil.

Co mě ale dorazilo ? Rektor univerzity Tomáš Zima ? Předseda CZV SSM PřFUK ? Bolševik až na půdu před rokem 1989 a mele tam hňupoviny. Koukám, že mu už otrnulo a myslí si, že jsme na něj zapomněli ? Otočil kabát a po 25 letech vylezl na pódium.
Já neodpustím takovým grázlům, nezapomínám.
A Babiš ? Pofidérní životopis "stbáka" a bude kritizovat v televizi, že se dav choval neslušně ? Co chceš ty "drbane" ?
Lidi ukázali, že toho mají dost. Paty můžeš lízat jinde, táhni na východ od Prahy za Ural. Azbuku máš v rodině.
"Čest práci soudruzi a valte, valte !"
:(
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser7836

Guest
Tu sa tiež protestuje, ak by to niekoho zaujímalo.
U nás sa zišlo na protest celkom dosť ľudí. V sobotu pred komunálnymi voľbami protestovalo nejako 2000 ľudí proti predsedovi parlamentu za predražený CT prístroj do nemocnice o viac ako milion eur a za spojitosť s firmou ktorá ho dodala. Tá za Ficovej vlády zaznamenalo prudké zisky.
2171267_ct-ct-pristroj-ctcko-lekar-doktor-fico-zmajkovicova-zvolenska-piestany-nemocnica-medical-group-paska.jpg

Jasné, že pán predseda všetko odmietol :D. Ale zrejme sa potom zlakol ľudí a odstúpil. Demonštrantov nazval anarchistami, ktorí rozvracajú štát.
Včera bol ďalší protest proti Ficovi a korupcii, podľa ľudí čo tam boli a podla organizátorov bolo cca 5000 ľudí. Naše média informovali o pár desiatkach :D
[SPOIL]
1040302410.jpg
woda9008_r2675-r170-st.ir2-_s900.jpg

[/SPOIL]
Najsmutnejšie na tom je, že keď budú v roku 2016 voľby tak ich zrejme zas vyhrá.
Stačí keď to porovnám z rokom 2012 keď vypukla kauza Gorila (je to spis o rozkrádaní štátu). Vtedy boli protesty na celom Slovensku. V Bratislave sa zišlo nejako 12 000 ľudí. Hlavnou postavou v tomto spise bol práve Fico. A čo sa stalo ? V januári tisícky ľudí protestovali v uliciach a v marci keď sa konali predčasné voľby, tak ich suverénne vyhral, získal väčšinu v parlamente a spravil na Slovensku vládu jednej strany. Fakt nechápem.. toto sa môže stať len u nás.
Som zvedavý či budú aj ďalšie protesty, alebo to vláda stopne "po svojom"ako v roku 2012.
[YOUTUBE]DeAqgalCcBE[/YOUTUBE]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Díky za příspěvek. Koukám, že u Vás je to stejné, jako u nás. Váš prezident, co byl v Praze na Albertově svědkem při vystoupení Zemana, jak po něm házeli vejce, to řekl přesně : "Byl to a je to náš boj, boj Čechů a Slováků za svobodu a demokracii."
Je škoda rozpadu ČSSR na ČSFR, pak hádky ve federálním shromáždění a rozpadu na dva samostatné státy.
Uvidíme, co čas ukáže, ale tohle si Zeman za klobouk nedá a doufám, že se připojí další lidé na protest proti prezidentovi, co se paktuje s Rusáky a zpochybňuje listopad 1989 pře lidmi v davu, kteří to zažili a oproti němu byli v davu proti síle pohotovostního pluku SNB s holými rukami včetně mě.
Hloupé je jen to, že ho do té makovice někdo netrefil, třeba by se mu v ní rozsvítilo. Ale asi ne, když dostal vajíčky do makovice na Václaváku Paroubek, bylo to s ním ještě horší.

V každém případě to je zase mezinárodní ostuda a je jen štěstí, že nikdo z ostatních prezidentů to taky neschytal. Svět se tlemí, ČR by měla mít v erbu vejce. Nebo jiné obrázky. Klaus krade propisky, Zeman "*Unduje" ...
:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser17383

Guest
P3t4 - tie protesty, ktoré sú teraz v Bratislave, organizuje mimo iné Lipšic, ktorý dal práve ten spomínaný protest Gorila ako minister vnútra násilne rozohnať políciou.Súčasné protesty sú politické, nie občianske.Ich organizátori (opoziční politici na čele s Lipšicom) nemajú záujem na ničom inom, ako sa dostať späť k moci a robiť také isté svinstvá, ako robí súčasná vláda či ako robili oni sami, keď boli pri moci (viď. ako dôkaz spis Gorila).Či modrí, červení, zelení alebo bieli, všetko je to jedna pakáž, ktorej neradno veriť ani jediné slovo.Protestné akcie sú vítané a dokonca pri súčasnom stave aj potrebné, ale mali by vychádzať z občianskej iniciatívy a nie byť prostriedkom na navrátenie moci do rúk jednej skupiny politikov, ktorá ma tiež zásadný podiel na súčasnom stave republiky.A taktiež sa obávam toho, ak chceme skutočnú zmenu k lepšiemu, či na to budú stačiť len "nežné" protesty.Špina je u nás totiž zažratá veľmi hlboko a má silné korene.
 

DeletedUser9371

Guest
" ... Zemanova hvězda padá, důvěra v prezidenta se dramaticky snížila
Prezident republiky Miloš Zeman si to v posledních týdnech u občanů rozházel. Svědčí o tom i průzkum CVVM o důvěře ve státní instituce, který Zemanovi vystavil nelichotivé vysvědčení: prezidentovi důvěřuje 37% lidí, což je o celých 21 procentních bodů méně, než minulý měsíc. Podle analytiků jde o dramatický pokles ... "

To snad ani není možné, český národ a jeho lid procitl ze spánku. Karel Gott kdysi natočil propadák, i v té době socialismu "Hvězda padá vzhůru". Zemane, jedeš, jen tak dál a padneš. Ještě se omluv prezidentům Slovenska, Polska, Maďarska a Německa, že ta vejce nebyla na ně, ale na Tvou vypitou makovici, která přemýšlí jak se vrát zpět ke "komunismu", Rusku a Číně. Tvé prohlášení, že Čína vede dobrou politiku ? To je na kriminál, ty grázle a omluv se Americe. I Ta se už stará o Tebe a ne o milost pro krocany či pomníky makovic Havla.
A to nemluvě o tom, že necháte beztrestně přemalovat "zeď nářku na pražské Kampě" na bílo. Tam jsem chodil čmárat, "pokakaný" z VB jako patnáctiletý kluk protestní nápisy. Tvůj výrok o tom, že "Národní" je zprofanovaný mýtus ? To je chlape na "pěstí" mezi "tečky". Víš co mě ? *.....* a to ne na dlouho, parde ! Nejen mě, ale celý český, rozumně uvažují a zpětně ohlédnuvší se národ.
:(

Zeď nářků Ostrov Kampa - Lennonova zeď
V minulosti byla tato zahradní zeď označována jako ,“ Zeď nářků.‘‘ To proto, že si na omítku zdi lidé vylévali svá srdce, a zanechávali po sobě různé vzkazy, či milostné básně. Komunistický režim to však neakceptoval, a proto byla zeď několikrát přebílena. Význam zdi ale vzrost až po smrti světově proslulého zpěváka a hudebního skladatele, čelního představitele legendární britské hudební skupiny The Beatles, Johna Lennona.

4714__320x240_pha1-lenonova-zed110518_011.jpg


Takže ,studenti ? Jen bělte, bělte a jste jako oni ! :(
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Mě to nedá. Poloviny jsou vždy stejné, tak se přidám k "Té větší polovině". Někdo další ? Prostoru na pokec je tady spousty. :D

Zemanovo chování vadí většině Čechů, ukázal průzkum
Nadpoloviční (tohle mě točí, větší polovina) většině obyvatel České republiky vadí chování prezidenta Miloše Zemana. Vyplývá to z průzkumu agentury Median pro Český rozhlas. Více než dvě třetiny dotázaných si myslí, že prezident rozděluje veřejnost.

[spoil]http://www.novinky.cz/domaci/354229-zemanovo-chovani-vadi-vetsine-cechu-ukazal-pruzkum.html[/spoil]
 
Tady to už je fakt až moc. Čekal jsem od něj že bude uvážlivý, ale je to furt jedna "aférka" za druhou. Někteří z jeho příznivců, dělají z jeho oponentů přivržence knížete a že se tito nesmířili s výsledkem voleb. Nějaký chlápek, podal žalobu na Daniela Landu, za to že ho někde slyšel mluvit sprostě. A bazíroval na tom, že Dan byl "ta pomyslná poslední kapička". Co by asi musel udělat Zemanovi? Tady je to jak na tenise, vrchol si pinká invektivy - velké divadlo a zbytek národa přihlíží. Tohle se nedá nazvat jinak než cirkusem.
 

DeletedUser9371

Guest
Americké pivo je špinavá voda, řekl Zeman v Kazachstánu
Český prezident Miloš Zeman v pondělí při své návštěvě Kazachstánu podpořil české podniky a udělal to opět svým svérázným způsobem. Když vyzdvihoval české pivovary, které jsou podle něj nejlepší na světě, neopomněl uvést, že americké pivo je jen špinavá voda. Návštěva Kazachstánu přinesla českým firmám kontrakty za 450 miliónů dolarů.

"VON", ta bezpáteřní, komunistická věc, prognostik statistiky (pro RVHP) státní plánovací komise se sídlem na Praze 7 před rokem 1989 si nedá pokoj. Jemu nestačí, že po něm národ, jako po prezidentovi háže vejci, jako po grázlovi Paroubkovi.
"VON" bude rýpat zase do tak chatrných vztahů z USA ( my tam musíme mít vízum), ale ne do "ruského státu" a odtáhne tam dělat za našimi zády líbivou politiku ? Zemane, jeď lodí, Titanicem. Zemane ? Kápni božskou, nestyď se, jsi komanč a příznivec Ruska.
Český národ Tě rozšlape. Hlavně Ti, kdo Tě volili a teď se musí omlouvat za chybu svým rodinám, dětem ...
:(

[youtube]wFj7rH6I2QM[/youtube]
 
Naposledy upraveno moderátorem:
To se jen tak předvádí, v dnešní době standartní věc. Lidi se stěžují na plytkou zábavu, kdy se každý předhání v tom udělat větší blbost, no ale jedou v tom všichni a je to sledované.
 

DeletedUser17592

Guest
Když jsme u té hudby, mnohokrát si vzpomenu na Landu. Bohužel, nejsem hrdý, a je mi smutno.

[spoil]
[YOUTUBE]-sYoWsQP9JA[/YOUTUBE]

[/spoil]
 

DeletedUser9371

Guest
Slevy v obchodech dohnaly lidi k šílenství, chovali se jako zvířata
Black Friday neboli černý pátek je den, kdy většina velkých obchodů v USA nabízí velké slevy na své zboží. Ve Spojených státech se jedná o důležitou událost, jež postupně nabírá na významu i v dalších zemích. Lidé jsou ochotní stát hodiny ve frontách a i se kvůli zboží prát, což dokazují páteční záběry z Londýna, kde šla soudnost stranou.

Dobře jim tak, ať se pomlátí. Alespoň si zkusí, jaké to bylo za "komančů" u nás. Když třeba přivezli banány, mandarinky na Vánoce, nebyl toaletní papír, dámské vložky, přivezli do Kotvy Simsony, do obchodů dorazily pračky na prádlo ... Baby se ve frontách tloukly síťovkami po hlavách.
Ještě bych jim napařil pořadníky a poukazy na "Moskviče". Spát celou noc na dlažbě ve frontě, třeba i na poukaz Čedoku na zájezd.
lol

[youtube]SHl4LByGuHk[/youtube]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Brno ? Kdo tu je ? Z té "zlaté lodi" ? Palec nahoru. :72:

Vypískali jste i s červenými kartami Zemana s manželkou. Jestli má tu babu rád, tak dá na její radu, ať táhne od válu do politické penze na zahradu a jde "vorat" zeleninu, jako Paroubek. :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Je mi trochu divné, že Janoušek už dávno sedí, ale nikdo o tom nikde nemluví. Pokud by prchl, mluvilo by se o tom rok. Lidi pořád psali, o tom jak jsou zvědaví jestli nastoupí do vězení. No a když tam nastoupil, tak žádný zájem. Našinec ani nechce aby všechno šlapalo jak má, lidi potřebují rozruch...
 

DeletedUser9371

Guest
Lobista Janoušek má asi prsty i v médiích. Třeba má domácí vězení, nebo obecně prospěšné práce jako popelář, stejně tak jako Rychtář. :D
 

DeletedUser17592

Guest
Jak poslat policajty do<>

jdu si takhle večerr domu, v dálce na 100 metrů vidím modré majáky na 100 honů, tedy, metrů.

2 záchranky, 2 opičáci (měšťáci), a toť vše... opičákům dám hádanku..

proč hasičské auto raději smete bábu na přechodu ... protože nechce položit cisternu na chodník
proč záchranka raději smete bábu na přechodu .. protoože za sebou veze operační sál .. raději jedna mrtvá než 4 ve vozidle nepřipoutaný
jediný 4 kluci v octávce si jedou jako omámený a ubrzdí to...

Když jsem jim dával občanku jako svědek události, odmítli ji (poznámka autora, jedná se o městkou policii).

Na výzvu, že jsem epileptik a z jejich majáků ze tří aut mám náběh na epililrptický záchvat se mnou diskutovali tom, že se prý něco stalo a že jako pravý opičák stojí na chodníku a musí blikat.


Po 15ti minutách jsem je opustil a i oni se rozpustili do všech stran.. všechen respekt IZS, jen mestaci to **** z pocitu moci
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru