• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Aktualizace hry na verzi 2.20

DeletedUser6833

Guest
Mozna budu mit hloupej dotaz, ale dneska se nahrala aktualiaze a pak zase byla odnata? :)
 

DeletedUser11313

Guest
Verze: v2.20.6 revision 8b96c6e
Takk 2.20 to je, ale žádný zajímavý změny jsem neobjeWILL.
 
já objevil jednu změnu - truhly už nejdou prodávat za částku 1 dolar, ale minimální cena je teď 7500. tato cena je u všech předmětů které nemají cenu stanovenou - jedná se tedy i o setové koně a sedla a možná i něco dalšího.
 

DeletedUser9350

Guest
Prosím ten otravný blikající čtvereček ještě přidat do prostřed obrazovky. Bude to cool a fajn i pro ty co mají unavený zrak z práce... Zaručeně je to potěší a pak budou každého posílat tam kde slunce nesvítí.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Dva kosmetické updaty v jednom měsíci?! Oni na něčem pracují ale nedopracují. U nás v česku začínají pohádky; "bylo nebylo". V německu to je; "bude - nebude"...
 

DeletedUser16057

Guest
já objevil jednu změnu - truhly už nejdou prodávat za částku 1 dolar, ale minimální cena je teď 7500. tato cena je u všech předmětů které nemají cenu stanovenou - jedná se tedy i o setové koně a sedla a možná i něco dalšího.

Je tomu tak. Všechny itemy, které jsou "neprodejné", ale "dražitelné" mají nově danou pevnou "minimální cenu". Smůla pro nás, buď budeme otrocky náhodně uhádnout cenu(minimální, aby se dalo hodit na trh) nebo za plnou částku. :)

PS: Z toho, co jsem četl, tak ocelka má minimální částku 8k $(osobně nepotvrzeno, protože ji nevlastním), Kandované jablko 50$. Jesseho kůň 7k, Doolinův kůň 4625$, Frankův kůň 6375$, Dickův kůň 4250$, Medvědí velkorážní revolver 250$, Daltonovo sedlo 50$, Jesseho sedlo 50$, Dickovo sedlo 50$, Frankovo sedlo 50$, Doolinovo sedlo 50$
Ostatní koně nevím, protože je nevlastním.

Pzn. To co je tučně, tak je mnou pracně zkontrolováno.
 

DeletedUser1334

Guest
zrovna dnes resp. včera jsem na to narazila, že nemůžu prodat koně a sedlo. No alespoň nemusím psát na supp. , ráno vyzkouším cenu co tady píšete :)
 

DeletedUser9530

Guest
Super, že v oznámku visí info o 2.21, ale nikde nevidím, kdy bude nasazen.
 

DeletedUser

Guest
Ty ceny jsou zřejmě nasazeny kvůli stále slibovanému vylepšování....
 

DeletedUser18281

Guest
Aktualizace by měla proběhnout dnes 25.3.2015 po 10 hodině. Pokud se něco změní, budeme vás informovat. Omlouváme se za způsobené potíže, které mohou probíhající aktualizací nastat.

Už něco proběhlo? zatím jsem změnu nenašel.
 

DeletedUser17781

Guest
Tak aktualizace je tu a s ní bych měl jednu otázku. Aktualizovali se vám i scripta z tw-db? mne ne a nyní mi nejdou zobrazit duely a práce. nevíte co s tím? :)
 

DeletedUser8423

Guest
Po dnešním updatu to jako výchozí pro stavbu města nabízí 30 min. Dřív tam byla normálně hoďka. V přehledu změn to, pokud nejsem slepej, není a už jsem se stačil při zadávání nachytat. Tak nebuďte jako já.
P.S.: Nejde to třeba někde v nastavení změnit? Já to zatím nenašel.
 

DeletedUser18281

Guest
Když kliknu na biograf, tak se pod obrazovkou objeví zpráva, která jenom problikne. Mám něco deaktivovat abych dostal odměnu. Nevíte někdo co mám deaktivovat, tu zprávu tak rychle nepřečtu, zkoušel jsem vícekrát.
 

DeletedUser7836

Guest
Možno ti to blbne kvôli nejakému scriptu...Skús postupne vypínať jeden po druhom, nech zistíš ktorý to spôsobuje. A ak scripty nepoužívaš tak potom neviem. Skúsil by som klasiku, vymazať cache a cookies alebo skúsiť či to bude robiť aj v inom prehliadači. Ja mám Chrome, scripty nepoužívam a zobrazuje sa mi to normálne.

EDIT//
Zrejme je toto tvoj problém.


[SPOIL]
kino.png
[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser18017

Guest
Přesně todle to píše i mě. Neví někdo jak to vypnout ten AdBlocker?
 

DeletedUser18281

Guest
Aha, mně přes to video hned naskočí. Skripty nemám žádné, ale nevěděl jsem, co je tam napsané. Dík.
 

DeletedUser7836

Guest
V Chrome aj v Mozille sa to dá vypnúť hned na lište kde zadávaš webové adresy.
adb.png

Je to to červené tlačidlo na konci "ABP".
Ak sa ti to tam nezobrazuje možno máš inú verziu prehliadača. Dá sa to nájsť v nastaveniach browseru, konkrétne v "doplnkoch".
 
Nahoru