• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Vládce země

DeletedUser10669

Guest
Zdravím, ty nové série úkolů bez problémů fungují? Na svaté skále se mi objevil v této úkolové řadě úkol Vysvobození zkamenělin, kde potřebuji 5 dynamitů. Ty v inventáři mám, ale úkol nejde přijmout, když ho chci přijmout, napíše mi to text s upozorněním "Tento úkol už jsi splnil". Ale mám ho tam stále s otazníkem jako nesplněný a nechce mi to tím pádem pustit dál..
 

DeletedUser16057

Guest
Tento úkol je jak u koho a taky na jakém světě. Já totiž obě řady akcí splnil bez sebemenšího problému na více světech :)
 

DeletedUser10669

Guest
Mě to zatím potkalo na S9. Na ostatních jsem tam zatím nedošel..
 

DeletedUser16057

Guest
Splněno to zatím mám na S9 a Buffalo. Na S1 jsem ještě u hledání Dynamitu. :D
 

DeletedUser16057

Guest
Možná záleží na lvl hráče

Ani až tak moc ne. :)
S9 142lvl, Buffalo 128lvl. Případně SK Delaware 110lvl. Na těchto světech mám splněny obě části akce. Florida kvůli mému lvl, tak tam mám splněnou jen první část. :)

Spíš to vypadá na náhodu je blbec :)
 

DeletedUser10669

Guest
Tak jsem problém nahlásil na support a odepsali, že se jedná o chybu, předali to technikům a je to v řešení, ale neví kdy to bude opravené.. Tak nezbývá než čekat. Ale vzhledem k tomu, že technici pracují na fúře dalších věcí již několik dnů (opakovatelný haloween) a stále žádná změna k lepšímu, tak nevím nevím..
 

DeletedUser12378

Guest
me to neslo ( ukol s dynamitem) na s1 a s9..psal sem na support a za cca 2dny mi ukol preskocili a pokracoval sem dale ... nekde je holt chybicka nekomu to jde a nekomu ne
 
Nahoru