• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Sety oblečení na produkty

  • Zakladatel vlákna DeletedUser3648
  • Vytvořeno

Líbí se vám tento nápad?


  • Celkový počet hlasujících
    7
  • Anketa uzavřena .

DeletedUser3648

Guest
Zdravím.

Snažil jsem se hledat v archívu, a nic podobného jsem nenašel. Existují setové bonusy na expy, peníze a štěstí a na produkty stále chybí. Některé sady z nových a stále nových akcí jsou dobré, některé špatné. Některé subjektivně, ale některé sady jsou úplně k ničemu. Procenta navíc k nálezu produktů si myslím uvítá každý a bude mu jedno, jaký další bonusy ten set bude dávat, může to být klidně křáp. :)
Kolik procent k nálezu produktů by inno pustilo do oběhu za vlastnění celého setu, případně jenom několika částí, nechám zcela na innu. Každý z nás hráčů by samozřejmě chtěl co nejvíc. Můj odhad je tak 20-40 procent. Pokud chcete konkrétní číslo, tak dejme tomu 30.

Co ostatní na to?
 

DeletedUser16057

Guest
Nápad je to dobrý. Už teď mi přijde, že INNO neví, co dávat za kompletní bonus u setu. Navíc bonus na štěstí(z mého hlediska z 90% nefunkční bonus).
Jen tento bonus dát v hodnotě 20% max. Už proto, že teď jsou práce, kde kvůli náročnosti padá jen velmi málo produktů(3-6%), tak by se to dalo navýšit.
 
Mě by zajímalo jak bys ty procena přidal?
Přidat těch 20-40% ke každému produktu rovnou nebo navýšit současnou šanci na drop o 20-40%?
 

DeletedUser3648

Guest
Těžko říct.

Když zvýšíte šanci na produkt z 5 na 35 procent, tak je to přehnané. Když to zvýšíte z 305 na 335, tak mi to přehnané nepřijde.

Asi bych setem zvýšil šanci na nález produktu o určitá procenta. Dejme tomu o 40 procent.

Z 5 to udělá 7 a z 305 to udělá 427.
 
Nahoru