• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Veterán shop

Ve Veteran shopu chci mít:


  • Celkový počet hlasujících
    14
  • Anketa uzavřena .
1/3 to by sme mohli diskutovať. Nevravím,že odpadlík v shope je zlý nápad.Problém sú tie ceny aj,keď sa to nezdá. 50k za pušku? 200 výhier na puśku,ktorú mimo dobra nikde nepoužiješ,to isté platí pre celú sadu.Ja som za,nech aspoň niečo motivuje ľudí hrať dobro,ale samotná motivácia by mala cez hru a nie cez shop.
 
puśku,ktorú mimo dobra nikde nepoužiješ

čímž se zařadí použitelné věcí a tedy bude lepší jak asi 99,5% věcí z mého inventáře. A těch 50k, je to pálka, nicméně osobně v součastné době bych i o tom uvažoval, že si na ni nasyslím (nemám ji ani po odehraných 600 dobr). A k té motivaci, mě baví si to užít v dobrém vybavení, takže ona ta hra i shop spolu nějak souvisí.
 
50k za pušku by byla ještě dost přijatelná cena...teď už jen abychom se toho dočkali. Jinak naprosto souhlasím, že výměna současného bordelu za jednodenní prémka by byla více než vítaná. To ale souvisí i s aktualizací odměn v cirkusu, kde to už 2,5 roku úspěšně zabíjí stejnou nabídkou.

Přidání posilováků do shopu (8 hodin na štěstí/dolary/expy/produkt) to je celkem zbytečné, neboť to už obstarávají nejlepší výrobky z řemesel. Sice ne všechno, ale aspoň část z toho ano.

A stále taky čekám na doplnění statistik, klidně v základní variantě jako je tomu u bitev - účasti/prohry.
 
Ty posilováky z cirkusu jsou fakt na nic. Ani dědkovi prodat nejdou. Kdyby tam radši dali taky nějaký posilováky na práce od lvl 101 a výš. Ale to bychom po nich chtěli opravdu moc.

Opravdu nevím, jak mi na lvl 127 pomůžou posilovací vidle...
 

DeletedUser18505

Guest
Mládenci, já tam nečekám velké kulové s, malým přehazovákem. Ale pokud je za 150 mojo a za 5000 trezor, tak by tam nemělo být zase mojo. Za těch 5000 chci něco odpovídajícího.

od začátku co to tam přidali tak nevymysleli vubec nic a dokud nepošleme návrh že to chcem i za nugety tak se toho bohužel nedočkáme NIKDY nevim proč admini vubec zakládali nějakou anketu když MIKO i HAN moc dobře ví že je to o ničem (dokud to nebude placené za nugety)

P.S. dejte návrh že chcete trezory i se změnamy za nugety (třeba 100 Ńuget za truhlu) a máte to tam v další aktualizaci, zadarmo pro nás nikde nehne ani prstem
 
máš dost zcestné myšlenky, příteli.
miko a hancoock dávají takové ankety, které si přeje samo INNO.

k tvému návrhu se ani vyjadřovat nebudu, je úplně mimo.
 
Nahoru