• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Unity 3D československá komunita

DeletedUser11110

Guest
Zdravím,
Vytvořili jsme pro vás Česko-slovenskou Unity komunity ať už jako Facebook stránky tak jako stránky webové. Dočíst se tam můžete o novinkách ve světě unity3D nebo o projektech v něm dělaných ať už od nás a ostatních českých i zahraničních vývojářů. Budeme pro vás hledat ty nejlepší tutoriály na youtube a samy je pro vás tvořit.
Pokud by jste měli zájme zavítat mezi nás budeme velice rádi.

Facebook : https://www.facebook.com/CZSKUnity3D
Web : http://www.unity3d.g6.cz/

Nábor redaktorů na web:
Hledáme lidi ve věku od 15 let kteří mají zájem tvořit obsah webu. Jednalo by se o:

Novinky ze světa unity
Projekty v unity
Hledání nových tutoriálů
Tvorba tutoriálů
Poradce v Unity
Moderátor fóra


Všichni tito lidé by měli mít alespoň základní zkušenosti v Unity, měli by umět spisovně a zajímavě psát. Věk není nutnou podmínkou.


Podmínky:

Základy v Unity
Schopnost psát zajímavě
Gramotnost
Práce s wordpress nebo PHPBB


v Případě zájmu kontaktujte na email misa.bubik@gmail.com
Budeme rádi za každou návštěvu a zpětnou vazbu
 
Podľa môjho názoru je ten web vzhľadom na tému slabý...je vytvorený cez redakčný systém WP = 5 min. programovania, samotná stránka je registrovaná ako doména 3. rádu (zadarmo)... Pokiaľ chceš pokračovať v tomto projektu, tak ti odporúčam zakúpiť klasickú doménu a tým to posunúť o čosi vyššie, prácu s World Press ti neodporúčam vôbec, tento redakčný systém je určený pre začiatočníkov...
 

DeletedUser11110

Guest
Po delší době jsme to zkusili znovu a teď už jsme vytvořili plnohodnotný web a fórum o Unity3D. Určitě doporučuji všem co se o Unity3D zajímají aby nás navštívili. Budou zde pravidelné tutoriály, můžete prezentovat svůj projekt a mnoho dalšího.

Web: unitycesky.cz
Forum: forum.unitycesky.cz
Facebook
 
Nahoru