• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Něco nového ohledně bitev o pevnost ?

Zdar bitevníci,nevim kam psát nebo zkusit se zeptat,ale bude od těch nemakačenek z Inna něco nového co se týká pevností ? Přestavba pevností nebo něco takového ?
 

DeletedUser16057

Guest
To by jsi chtěl od nich hodně, vždyť je to za jejich možnosti chápání. :D Co hráč vymyslí, to se k ním nedostane a pokud dostane, pak většinou smetou ze stolu. Maximálně můžeš očekávat do konce roku další takové makové 2-3 bitevní sety. :)
 
Po skončení mistrovství v bojích se hodně diskutovalo o dalším ročníku. Ovšem velmi snadno se může stát, že to dopadne jako speed server nebo další mód dobrodružství. A navíc to asi není to, po čem FOPPA touží, že? :)
 
Já chci pořádný bitvy o pevnost ,tady to šaškování na speed světech a dobrodružství to fakt neni nic pro mě Hivko :)
 

DeletedUser16057

Guest
Pořádné.. To je dobré se podívat tak rok zpátky.. to byli bitvy.. teď je to nuda.. kde HP, pušky-jednoranky vylepšené a online stav.. nemluvě o hojném počtu sniperů.. mají obrovskou převahu
 

Pawn

Člen týmu
Chce to lepší odměny jak nudné UPB.. Zlatý truhličky,brašny.. to byly nejlepší časy :-) Také neduelanti nestříleli běžně za 800, ale byl to pomálu čistě kritik a výsada duelanta.. Před vydáním sady Basse se mluvilo i o překopání schopností potřebných pro boje.. že bude třeba obchodovat/nástraha pastí například.. O tom také pak už nic. Chce to nějaký oživení.. A ne tam cpát jen další a další sady, zvyšovat počet statů, poškození co zbran dává.. Ocenil bych cokoli novýho, změnu, něco proč bitvy zase začnou bavit, a bude o ně zájem.. Stejně tak jako dobrodružství.. mluvilo se o nových modech.. a stále tam hrajeme dokola ten stejný.. ( V mém případě ještě jak topic vedle skoro na chrome nefunkční :D, o tom jiná ale )
 
Gryzli,nevim kde pred rokem a na jakem svete byli lepsi bitvy.Bitvy jsou i ted dobry kdyz se chce,sice jen malé ale jde to :)
 

DeletedUser16057

Guest
Gryzli,nevim kde pred rokem a na jakem svete byli lepsi bitvy.Bitvy jsou i ted dobry kdyz se chce,sice jen malé ale jde to :)

Kde? jelikož je pro mě hlavní bitevní svět S1, tak na S1. Tam před rokem se dalo v pohodě naplnit střední, zřídka i velká. Teď se velká nenaplní a střední-jak kdy.
 
Poslední velká bitva na s1 nebyla plná v útoku ani obraně, čili jsi buď nebyl u pevnosti nebo to byla střední pevnost.
 
Nahoru